Kempak 160 stick ja 707 puikkoja

Anonyymi

Mikähän ero näillä hitsipuikoilla on kun semmoinen merkki että tuolla 160 kempakilla ei palanut kuin yksimekkinen puikko vain 46. Punaiset 707 ja 48 ei yhtään.
Olin jemmannut 3 isoo laatikko 707 ja 2 laatikko 48 puikkoja jotka ei toimineet vaan meni roskikseen. 46 jäi joka toimi.
Miten voi olla niin epätoimivia?

2

1094

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Taitaa olla vaihtovirta eli AC kone jolla ei toimi kuin tietyt puikot kuten juuri 46:t

  • Anonyymi

   kempat stick on muuntaja, sillä syttyy ja palaa sopivat puikot, esim rutiilipäällysteinen puikko 46 ja vastaavat monilta merkeiltä. Myös jotkut rutiilipäällysteiset tietyt seostetut puikot palavat.

   Inverttereillä palaa kummatkin ja seostetut, alumiinipuikot ja muut. Eikä naksahda lämpörele päälle.

   48 puikoilla saadaan parempi hallittavuus ja sula on vakaampi kaikissa asennoissa, tällä hitsaan aina kaikenlaista teräsrakennetta, korjaushitsauksia.

   Et olisi 48 puikkoja varsinkaan merkkipuikkoja "roskiin" laittanut kun niille löytyy käyttöä paljon. varsinkin kun ostat sen edullisen pienen ja kevyen invertterin.

   Hitsasin juuri erään pienkoneen äänenvaimentimen 1.6mm esabin ok 46 puikolla kasaan ja kone oli kempin minarc invertteri. Pelti taitaa oli jotain 0.3mm paksua. Tuossa käytössä pienemmällä virralla palava rutiilipuikko oli hyvä jolla voi hitsata lyhyttä pätkää sauman päältä todella ohueeseen peltiin.

   Kempin kone on kyllä hyvin tehty kotelosta alkaen, joku muovi/lasikikuitu seos sekoitus kuorissa, kytkimet, pitkät paksut kumikaapelit Made in Netherlands, ritilän takana on ison alumiininen jäähdytin ja tuuletin pitää matalaa huminaa.

   Puikkokone varsinkin invertteri on paljon monikäyttöisempi kuin lankakone tai tig. Lankakoneella vaikea hitsailla missä haluaa koska painaa enemmän ja kaasu vaikea vaihtaa lisäainettä. Tigillä on vielä vähemmän järkeviä käyttökohteita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Valkeakosken murhaaja

   Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
   Maailman menoa
   183
   11550
  2. Valkeakosken sekopää murhaaja.

   Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
   Valkeakoski
   148
   2303
  3. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

   Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
   Sinkut
   248
   1471
  4. Sille yhelle vaa

   Viime aikoina oon miettinyt sun juttuja aika paljon. Vaikka en oo saanu susta vielä kunnolla selvää kuvaa, jotenkin tunt
   Ikävä
   61
   1050
  5. Kiitos kun annoit värejä elämääni

   Edes pienen hetken. Sellasiakin mitä en muuten näe ;) ❤️
   Ikävä
   53
   930
  6. Hiljaista on

   Ei kuulu viestiä 😘 pallo on sinulla Mies, odotan!
   Ikävä
   61
   872
  7. Nainen, se kun olit joskus niin vakavana

   ja naama peruslukemilla, toisinaan silloinkin kun kuuntelit juttujani. Se ilme on jäänyt lähtemättömästi mieleeni. Mitäh
   Ikävä
   42
   767
  8. Onhan sulla

   Nainen nyt varmasti kaikki hyvin.
   Ikävä
   52
   729
  9. Olen ylpeä sinusta

   nainen. Vaikutat "vanhalta" tekijältä. Olet aarre tälle touhulle ja uskon että pääset vielä pitkälle jos haluat. Ehkä sa
   Tunteet
   26
   706
  10. Kysymys iltaan

   Kuinka kuuma kaivattusi on celsius-asteikolla?
   Ikävä
   42
   689
  Aihe