Tepagroup sai valtion tukea

Anonyymi

Valtiokonttori on myöntänyt kustannustukea TEPAGROUP -nimiselle yritykselle. Yritykselle myönnetyn kustannustuen määrä on 5046,19 euroa.
Kustannustukea Valtiokonttori maksaa tuen piiriin kuuluvien toimialojen yrityksille, joiden liikevaihto on pudonnut merkittävästi koronaviruksen vuoksi ja
joilla on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Tämä on julkista tietoa päivättynä Asiakastieto sivustolta 5.10.2020. Samainen sivusto noteeraa Tepagroupin yhdestä kolmeen tähteä luokkaan yksi tähti riskialtis yritys.

8

62

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lopultakin on koronatuet suunnattu oikein. Kyllä tämä hallituksen sekoilu on ollut hirvihommaa,

    • Anonyymi

      Liikevaihto on pudonnut merkittävästi ja on vaikeasti sopeutettavia kustannuksia. Lisäksi Asiakastieto luokittelee heikoimpaan luokkaan jota määrittelevät kuvauksella riskialtis. Oisko Tepagroup edeltäjänsä Aikalomat linjalla, eli konkurssi linjalla?

    • Anonyymi

      Voisiko olla että omista myynnissä olevista viikko-osakkeista on vastikkeet maksamatta ja kuten Aikalomissa palkanmaksussa on ongelmia eli ei tilillä tilipäivänä ja tuli jos tuli ollenkaan. Eihän myyjät tiedä todellisuudessa kuinka huonosti on asiat. Huomaavat vain tilipäivänä ettei palkka tilillä.

    • Anonyymi

      Samat teletapit yrittivät huiputtaa äitiäni 70v ja olisi mennyt maksuun "vain" 10 000€. Onneksi vainunenä sanoi että heeeeeeiii ei ei ei ei ei ei kun kuuntelin äitini kertomusta tästä ihanuudesta. Nyt maksaa kymppitonnin ja puolen vuoden päästä saa triplana takaisin. Ostajat on jo tiedossa jne. Heti heräsi pari hälyä...

      1 Miksi myydä ensin yhdelle vain jotta voisi myydä toiselle? Ei miksikään...
      2 Onko ehkä hivenen liian hyvää ollakseen totta?
      3 Missään laskussa ei ole maksuaika 1 päivä.

      Tiirasin sitten nettiä ja voila täältähän löytyy infoa vaikka mitalla. Onneksi punaiset liput vilkkuivat silmissä ja äiti ei ehtinyt maksaa rahoja minnekään. Seuraavalle päivälle saimme ajan peruuttaa kaupat ja se meni yllättävän nopeasti ja tuskattomasti. Liekkö miettivät miten syvään kuseen joutuvat jos nyt alkavat pullikoida vastaan. Kaupat peruttiin, kaikista peruutuksista ja asiakirjoista otettiin kuvat (kaiken varalta) ja luulin jo että päästiin eroon koko sonnasta. Eipä mitään!

      Nyt marraskuussa 2020 Aikalomilta (samat tapit) soitettiin että olisi uudet avajaiset ja tervetuloa tutustumaan ja myymään ja ties mitä muuta. Onneksi vahingosta viisastuneena vastaus oli "Ei kiitos". Koska meille on opetettu tapoja. Muuten vastaus olisi voinut olla jotain vähemmän nättiä.

      Eli nämä tyypit eivät ole kadonneet mihinkään edelleenkään. Sama leikki jatkuu ja jatkuu ja piiri sen ku pyörii. Älkää hemmetissä menkö vipuun.

    • Anonyymi

      Leena K kirjoittaa... Aikalomat on mennyt laillisesti konkussiin jo 5 vuotta sitten.
      Ja senkin tiedän, että toiminimi -yrittäjä ei lähetä Asiakastietoon tilinpäätöksiä. Satun olemaan Parturi ja tmi -yrittäjä ja teen yhdenkertaista / - kirjanpitoa.
      Teen tmi-yrittäjän veroilmoituksen, joka on verottajalla salainen. Koska kaikki perustuu yhden henkilön taloudellisiin tietoihin. Ja tiedot eivät ole julkisia.
      Miten luottotieofirma voi luokittaa tälläsen yrityksen, ei mitenkään ....
      Pyhäniemessä edelleen porukalla käydään.

      • Anonyymi

        Tämän firman markkinoinnin kohderyhmää on iäkkäät, viittä vaille ei hoitokodissa ja holhouksessa, se ja sama mitä tänne kirjoittaa. Vai pääseekö lankapuhelimella nykyään nettiin ja tätäkään kirjoitusta eijulkaista Huttulan Sanomissa.


      • Anonyymi

        Leena K kirjoittaa. Olin muuttojuhlissa Tilkankadulla. Iso hieno, uusi toimisto, upeat näkymät ja aivan eri tasoa kuin Mannerheimintiellä. Mansku oli vanha autotalli/varasto. Koko talossa vesivahingo, joka kuuleman mukaan oli myös muuttonsyy. Jonkun paapan rättipatteri oli räjähänyt yläkerrassa.
        Arvonnassa voittamani konsertti on vielä pitämättä, mutta minulla on Tiketin-lahjakortti odottamassa.


    • Anonyymi

      Mutta sittenhän on kaikki hyvin kun konsertti tiketti on vielä tallessa. Ei muuta kuin hyvää konserttia kun se aikanaan sitten pidetään. Kyllä tepagroup pitää huolta asiakkaistaan ja sitä ei voi sanoa kaikista alan yrityksistä nimiä mainitsematta.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      18
      1555
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1315
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      63
      1212
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1122
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      27
      1045
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1036
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      999
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      2
      996
    Aihe