Aihe

Varma skootteri talviajoon

Anonyymi

Eli hakusessa skootteri talveksi, ajoa tulee kaupungin keskustassa. Työajat sellaiset, että pakko saada jokin kulkupeli talveksi, kun bussilla ei pääse ja autopaikkaa ei kotona ole (saa onneksi oven eteen pysäköityä), töistä löytyy.

Mikä olisi siis suht varma skootteri talviajoon? Mitä aiemmin olen lukenut niin vähän ohuemmat renkaat ilmeisesti hyvät ja mielellään 12-14 tuumaisena. Käynnistyykö 2-tahti skootteri talvella paremmin, kuin 4-tahti?

Aiemmat ketjut mitä olen aiheesta löytänyt on ollut vuosia vanhoja joten josko olisi vähän uudempia suosituksia. :)

5

<50

  Vastaukset

  • Kannattaa ehkä ainakin ottaa huomioon että saat siihen malliin nastarenkaat, itse olen ajellut ihan kesä kumeilla mutta olisihan ne nastat kätevät.

   • Tottakai, ilman en edes ajaisi. :)


  • Ehkä sähkö fillari olisi kätevämpi ja edullisempi keksintö, kulkemiseen?

   • Sitä ei tässä kysytty, nyt on skootteri hakusessa. Sähköpyörä oli ensimmäisenä mielessä, mutta se on eliminoitunut jo listalta erinäisistä syistä. Tässä ei yritetä varsinaisesti etsiä edullisinta vaihtoehtoa, kunhan nyt vaan pääsisi talvella töihin, kun auto ei ole vaihtoehto.


  • Merkkituote, 4-tahti, ruisku, iso vannekoko ja talvikäyttöön soveltuva kuvio renkaassa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1757