salakatselu / salakuvaus

Anonyymi

Minkälaisia nämä kuvauskamerat/tekniikat on? Ihan sillä, että luin jostain tämän ilmiön yleistyneen. Kämppä on varmaan viisasta tutkia kun sellaseen muuttaa. Mites jos epäilee tämmöstä niin kyllähän varmaan semmoset pitäs löytyä? Ja ihan sama, onko tää skitson puhetta. Miten näissä asioissa edetään? Onko se vaan että muuttaa vittuun siitä kämpästä. Siinä on jotain outoo meneillään.

11

1357

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kamerassa on aina linssi, joten aivan näkymättömissä sellainen ei voi olla (esim. seinän sisässä). Toisin sanoen, jos et näe kameraa, sellaista ei ole. Voi kuitenkin olla, että et tunnista näkemääsi kameraa kameraksi, mutta jos asunto on tyhjä kun muutat, ei siellä ole kameroitakaan.

      • Anonyymi

        Kamerahan voi olla vain parin millin reikä tapeetissa. Se vatii vain sen, että asennus tehdään remontin yhteydessä. Samoin mikrofonit, ne ei tarvitse edes näkyvää reikää.
        Tuollaiset on kyllä epätodennäköisiä tavallisissa asunnoissa.

        Mutta, mutta, jos sinulla on "älyTV" nettiin kytkettynä niin se vakoilee, samoin sinun tietokoneesi. Teipaa naamakamera, kuten isot pojat tekee. Myös kännykkä vakoilee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kamerahan voi olla vain parin millin reikä tapeetissa. Se vatii vain sen, että asennus tehdään remontin yhteydessä. Samoin mikrofonit, ne ei tarvitse edes näkyvää reikää.
        Tuollaiset on kyllä epätodennäköisiä tavallisissa asunnoissa.

        Mutta, mutta, jos sinulla on "älyTV" nettiin kytkettynä niin se vakoilee, samoin sinun tietokoneesi. Teipaa naamakamera, kuten isot pojat tekee. Myös kännykkä vakoilee.

        Kuten sanoin, kamera on aina näkyvä. Parin millin reikä tapetissa on myös näkyvä. Sitä vain ei välttämättä tunnista kameraksi (eikä tietenkään suurin osa tapetin rei’istä kameroita olekaan).


    • Anonyymi

      Voihan siellä mikrofonejakin. Ne on vielä helpompi piilottaa. Voivat olla vaikka seinässä maalin/tapetin alla. Vaikea huomatakaan.

    • Anonyymi

      Saattaisi olla melko helppoa rakentaa romukannettavan kamerasta ja mikistä vakoilusysteemi asuntoon, insinöörille ainakin.

      • Anonyymi

        Jos haluaa puuhastella niin mikäs siinä. Kun laittaa hakusanaksi "vakoilukamera" niin huomaa että sellaisia myydään varsin edulliseen hintaan. Osa on naamioitu taidokkaasti tavallisiksi esineiksi joihin ei kiinnitä huomiota ellei vartavasten etsi kameraa ja silloinkin se voi jäädä huomaamatta.


    • Anonyymi

      Paras tapa etsiä kameroita on etsiä paikallisia radiolähettimiä. Kameroita on vaikea kytkeä huomaamattomasti johdolla.
      Huom, jokainen naulanreikäkin seinässä, tai katossa voi olla kamera tai mikrofoni.

      Suurin vaara on kuitenkin asunnossa olevat elektroniset laitteet. Televisioissa on jo web-kamera, mutta se voi jossain vaiheessa löytyä vaikka kahvinkeittimestä.

      • Anonyymi

        Jos kamerassa on muistikortti niin radioyhteyttä ei tarvita. Jatkuva radioyhteys kuluttaa myös sähköä aika paljon. Jos halutaan lähettää data radioteitse niin se kannattaa lähettää pakattuna lyhyinä purskeina jolloin lähetintä on vaikea havaita koska lähetysaika on lyhyt. Vastaanotin pitää tietysti saada mahdollisimman lähelle jotta pärjätään pienellä lähetysteholla.


    • Anonyymi

      Kysy itseltäsi: olenko niin merkittävä ja huomattava ihminen, että joku vaivautuisi vakoilemaan minua. 99,9 prosenttia ihmisistä on aivan tavallisia taviksia, jotka eivät kiinnosta pätkääkään toisia.

      • Anonyymi

        Kuluttajatuotteisiin (läppärit, televisiot, pelikonsolit jne) joissa on kamera kannattaa suhtautua varauksella. Paljon on ihmisiä joita kiinnostaa nähdä paljasta pintaa. Hakkeroititaitoisia ei välttämättä ole kovin paljon mutta kuvilla on tapana levitä.


    • Anonyymi

      Hälytinlaitteet ovat tällä hetkellä melkoinen riesa. Niiden standardit on huonosti suojattuja, joten kuvaa voi katsoa kuka tahansa, joka kiinnostuu tekemisistäsi. Securitas toimittaa järjestelmiä ilman kameraa, mitä kaikki kilpailijat eivät tee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2102
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1654
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1491
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      25
      1468
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1425
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1397
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1331
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe