Huutokauppakeisarin televisioinnit loppuvat

Anonyymi

Konkurssi tulossa Tervatehtaantielle. Mitäpä tuotantoyhtiön kuvausryhmä enää Tervatehtaantien huutokauppoja kuvaisikaan, kun ei siellä ketään enää käy. Paikkakunnan linssiluteet joutuu olemaan nyt huutokaupassa maskit naamalla, joten kukaan ei heitä edes televisiosta tunnista.

Renki makkaranmyyntikojullaan on jo niin loppuun kaluttu ilmestys, että hänkään ei kiinnosta enää ketään. Tyhjänpäiväistä roskaa kopsaa hommiinsa netistä, mitä myy sitten omana "disainina" oikein leiman kanssa. Se oli mukavaa, niin kauan kun sitä kesti...

91

1349

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kaikki paha loppuu aikanaan.

      • Anonyymi

        Mikä tässä on se paha, joka loppuu aikanaan? Ainoa paha on kateellisuus, mikä loppuu, kun firma ja kuvaukset loppuvat ja jos loppuvat.


    • Anonyymi

      Eilen näytettiin joku aikaisemmin tehty jakso, jota mainostettiin uuden kauden ekana jaksona. Ei ollut koronasta tietoakaan. Varsinaista huijausta Neloselta.

      • Anonyymi

        En ole vuosiin katsonut tuota hu... ijari ohjelmaa. Eilen silkasta uteliaisuudesta katsoin, aikaisempien kohujen vuoksi. Tunsin syvää myötähäpeää kaikkien kolmen puolesta.
        Aivan se ja sama minulle henkilökohtausesti, jatketaanko kuvauksia. En tule koskaan avaamaan kanavaa tuollaisen sonnan vuoksi. Ovatko ne vähätkin ihmiset niin narsisteja, että haluavat naamansa telkkuun vaikka minkä humpuukin varjolla? Kaikki myytäväkin silkkaa roskaa, ei siis siltäkään osin mitään mielenkiintoista.

        Joidenkin mielestä uloste on hyvää.


    • Anonyymi

      En jää kaipaamaan paskanmäkiä tippaakaan, ahneet koijarit menkööt epsanjaan.
      Ohan sitä pisnesrahhaa satanen eväänä.

      • Anonyymi

        Sitä ihmettelen miten joku antaa niin halvalla kalliita design tuotteita ym palsanmäelle. Vois vaan sanoo ett jos ei kiinnosta niin se siitä. Miks rikastuttaa vieraita ihmisiä. Itse en kehtais ees tinkiä noin


    • Anonyymi

      Haiseepa rankasti Kattelus, eikö huutokauppakeisari suostunut Persujen ehdokkaaksi.

    • Anonyymi

      Homma lähti meneen kuselle siinä vaiheessa kun herra kuvitteli oikeastikin olevansa joku "keisari" Rouva filmitähti, renki puuseppä ja naistenmies. Aikaa siihen meni 5 vuotta. Tuotajan tulisi ymmärtää milloin aihe on kaluttu loppuun ja panna pillit pussiin. Nöyryys ja työnteko palaa huutokauppahalliin kun tv kameroiden valot sammuu ja feikkikauppa lopetetaan.

      • Anonyymi

        Erittäin hyvin kommentoitu!


    • Anonyymi

      Ahneus on itsekäs ja halpamainen tapa , sillä pyritään hankkimaan rikkauksia muiden kustannuksella, ja yhteiskunta jopa auttaa siinä. Kieltämättä pyrkimys taloudelliseen hyötyyn, on ahneuden yleisin muoto, ja jo olemassa ihmisessä yleensä niillä eniten joilla ei ole mitään ollut., heistä se tekee herkästi, keinottelijan ja itsekeskeisen ihmisen, minä , minä minä. Syöpäsairaitten kahvit ja villasukat kyllä kelpasivat, he halusivat antaa vähästäänkin, mutta mutta. Älkää käsikirjoittako näin sairaiden ihmisten hyväksikäyttöä ohjelmissanne, tai puheluita ulkomailta , saadaksenne laatua ohjelmiinne., herättää myötähäpeää.

      • Anonyymi

        Häh?


      • Anonyymi

        Epsanjaan vaan koijarit, ei viiti katella kun joka jaksossa ketkutetaan immeisiä.
        Eikös niitä valtion tukirahoja ole että sangria piisaa ja kepappi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Häh?

        Häh. Eikö A ja H tajunnut kirjoitusta. No. Opin ahjo on mikä on ollut. Ei voi vaatia ymmärtämistä jos ei itse ole ollut tekemisissä muuhun kuin rahan saalistamiseen. Ei apukoulusta nousta ns. "pinta porukoihin" ?


    • Anonyymi

      Tuntui jo, että tämä "herrasväki on jo painunut unholaan", kun kirjoitukset alkoivat täällä vähetä. Loppuisi vain tv stäkin tämä loputon uusintojen määrä, eli ohjelmaaikojen täyttäminen tällä hömpällä, niin alkaisi riittää kaikille. Aina tulee ohjelmista laskettua silloin tällöin, että vieläkö se pyörii uusintoina kymmeneltä vuodelta neljä kertaa illassa kahdella kanavalla, jopa 2.30 aamuyölläkin!, jotain rotia kun joudumme maksamaan moisestakin mediamaksua. Juuri tämän takia ihmisiä ärsyttää heidän uusitut kotkeensa, ja sitä saa mitä tilaa.

      • Anonyymi

        Mitä helvetin mediamaksua?Vittu Yle veroa joutuu maksamaan,jos käy oikeissa töissä 50-140 euroa vuodessa,mutta se tuskin koskee sinua.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä helvetin mediamaksua?Vittu Yle veroa joutuu maksamaan,jos käy oikeissa töissä 50-140 euroa vuodessa,mutta se tuskin koskee sinua.

        Pakolaisia mainostetaan, ei pakolaiset maksa media maksua.


    • Anonyymi

      Loiset jaksavat kadehtia.

      • Anonyymi

        Homma loppu noutajatullooo.


      • Anonyymi

        Ja Pelikaani jaksaa louskuttaa, pussi tutisten. Alkaa ankeat ajat, hernekeitto ja kaurapuuro parasta gurmeeta. Kolestrolit ja verenpaineet tulee ruytinällä alas kilojen ja "bisneksien" kanssa.

        Ei muuta kuin AKK:n pulpettia hinkkaamaan
        ja palkkatyöstä unelmoimaan. Keski-iän ylittäneet alikoulutetut lylleröt ovat kysyttyä kamaa työmarkkinoilla.


      • Anonyymi

        Nyt nöyrästi anomaan jostain rakennus-ja siivoushommia, sikäli jos huolivat kouluttamattomia
        "keisareita" eli sekatyömiehiä. Nykyään kun noihin molempiin tarvitaan koulutus, ennen oli ennen. Eläkeikäkin häämöttää kaukana horisontissa. Niinhän täällä on moneen kertaan hoettu,


      • Anonyymi

        Kuka jaksaa kadehtia tulevaa köyhyyttä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka jaksaa kadehtia tulevaa köyhyyttä?

        Aika kauan jaksatte toitottaa tuota konkurssia ja köyhtymistä, ettei siihen jaksa enää uskoa. Vähän kuin Jehovan todistajilta kuulee joka kerta maailmanlopun ennusteen, mutta siltikään sitäkään ei ole vielä tullut. Sitäkin on kuunneltu reilut sata vuotta monen sukupolven ajan.


    • Anonyymi

      Jokos runsas vararavinto alkaa leuan alta sulamaan huutiukolta?

    • Anonyymi

      Terveys romahtaa molemmilta, ennen kuin eläkkeelle pääsevät. Taitavat päästä jo kirkkomaalle, ennen kuin eläkkeelle pääsevät.

    • Anonyymi

      Just joo. Mitäpä tuosta, että maski on päässä? Tavaraahan sinne mennään huutamaan, eikä naimaan. Mitenkäs tuo renki on loppuun kaluttu? Aika Pelle Peloton pitää olla, jos keksii aina joka jaksossa uutta käytännöllistä, mitä tähän asti on jäänyt keksimättä. Miksei siis voisi ottaa ideoita netistä?

    • Anonyymi

      Siis kyseessö on puhtaast Aito Median feikki-ohjelama huutokaupasta. Plsanmäelle ei soita kukaan eikä hän itse etsi myyjiä.
      "– Meillä on ohjelmaan oma casting-ihminen, joka etsii ohjelmassa esiintyvät ihmiset. Ihan soittamalla tai sähköpostitse heidät kontaktoidaan."

      Markulle annetaan ideat ja tarvikkeet joista hän mukamas itse suunnittelee "linnupönttönsä" Jokainen jolle luontoäiti on antanut edes kipenen kädentaitoa hymyilee pillarikuskin osaamiselle

    • Anonyymi

      Onhan se suomen suosituimpia ohjelmia ja tulee jatkumaan vielä monia vuosia. Siitä voisikin laiskimukset ottaa oppia miten tehdään ahkerasti töitä ja ansaitaan hyvät liksat. Ainako sitä pitää vaan valmista odottaa että leipä suuhun itsestään lentää ja kirjoitella kateuksissaan kaikkea sontaa. Hävetkää lurjukset ja menkää töihin niin opitte hieman elämään!

      • Anonyymi

        Älä jauha sontaa, todistetusti katsojaluvut tulleet koko ajan alaspäin.Espanjajaksot lisäksi täysi fiasko, tico-tico fantastico!


      • Anonyymi

        Suorat sanat, hyvä! Jostain syystä talipäät vetävät aina tuon kateus-luuseri-työtönkortin aina esiin. Palsanmäen pariskunta on nykyään ulkoisestikin sellaista kaliiberia, etten heinä kuvattavaksi suostuisi. Kankeat puheenvuorot kuin kehnosta harrastelijateatterista Perähikiän nuorisoseuran näyttämöltä. Ja Markun tekeleet, päiväkodin askartelutauollakin väkerretään parempia.


    • Anonyymi

      Ei kai , tehkööt kukkoo tai piirasta, he ovat yhtä ällöjä, ei ole tarttenut kattoa, vaikka niitä väkisin työnnetään joka kanaavalla.

    • Anonyymi

      Mitä sillä on väliä miten ne hommat järjestyy. Ne työt on kuitenkin tehtävä ja palkka tulee sen mukaan. Monilta täällä höpiseviltä kateellisilta luusereilta ei onnistu minkäänlainen työ, korvauksia ja tukia odotellaan ilmatteeksi!

    • Anonyymi

      Korvauksia se Akikin haki, ja kaikki saa verovähennyksiin mitä tekee. Vaatteet mersulta, kun mainostaa sitä, silmälasit, makkarat, pullat, entisissä ohjelmissa käytti kaikki hyväkseen., osaa aina kerjätä, tavarat puoli ilmaiseksi ihmisiltä, kun ei maksa mitään niistä jne. amontaakohan mahtaa v.. taa kun herrasväki on lähtenyt talosta, ja täytyy kuvaajalle sanoa, että on hirveän tyytyväinen saamisiinsa. Ei voi tykätä tuollaisista , ne kuuluu ihan omaan kategoriaansa. Kyllä monelta tuolla tavalla rikastuminen onnistuu samallalailla, jos tv yhtiö elättää.

    • Anonyymi

      Vapaaehtoisesti ihmiset myyvät tavaroitaan, voivat olla yhtä hyvin myymättäkin. ei ole Keisari väkisin ostanut mitään ja myyjä on määrännyt aina hinnan. Joten pulinat pois, tämähän on rehellistä normaalia kaupankäyntiä. Duunia tehdään pitkiä päiviä, ei se TV-yhtiö elätä, kyllä siinä itse ne hommat on tehtävä. Mutta outo ajatushan se "työ" on sosiaalisesti työrajoitteisille.

      • Anonyymi

        Käyppä taikina leuka mulkasemassa tulevaa eläke otettasi. Työ eläke, (yrittäjä eläke.) Jos on maksanut sitä kiltisti. ??? Paljonko siellä on saldo. Voi olla et ei kantsi lähtee Epsjannaan.:)


      • Anonyymi

        Myyjä on aina määrännyt hinnan???? Oletko sokea, kuuro vai tyhmä? Siitä myyjän "määräämästä" hinnastahan Aki lähtee sikamaisesti pudottamaan. Myyjän on kuvaustilanteessa pakko suostua. Muuten ei tulisi ohjelmastajaan yhtään mitään. Tuon Aki Ahnaanmäki ja Heli varsin hyvin tietävät ja käyttävät tilaisuuttansa häikäilemättä hyväkseen.


    • Anonyymi

      Taikinaa leuan alla.

    • Anonyymi

      Ne myyjäthän niitä kovimpia kusettajia on. Pistävät hirveän hinnan että jos tuo olisi tyhmä ja maksaisi ihan rojusta. Jos noilla pyyntihinnoilla tekisi kaupat olisi konkurssi ollut jo ensimmäisenä vuotena. Pitäähän se tajuta että kun ostaa ja ajaa tuhansia kilometrejä siinä on kuluja monessa asiassa liikkeenpidollisesti ja verotuksesta lähtien. Ja voittoa on pakko tulla koska se on ammatti ja palkka pitä saada. Voihan ne tavaran myyjät yrittää myydä kamppeensa niiden mahdollisella arvolla niin näkevät sittenmitenkauppa käy. Mutta tämä on liiketoimintaa ja ei se liiketoiminta pyöri niinkuin jotkut tyhmät luulee!

    • Anonyymi

      Mikä on, kun ei ole tullut kutsua Linnan juhliin, eikä Venlojakaan enää pukkaa? Alkaako suosio hiipumaan...?

    • Anonyymi

      siis minkä linnan juhliin?

    • Anonyymi

      Ei siinä linnoja ja venloja tarvitse kun bisnes pyörii ja rahaa tulee. Ihmisillä riittää tuotteita nurkat pullollaan mistä haluavat päästä eroon pienelläkin rahalla ja toisen romu onkin toisen aarre. Tähän se perustuu, töitä teettää mutta palkka on hyvä. Moni ei viitsi duunia tehdä, odottavat vaan valmista ruokintaa. Sitten kirjoittelevat kateuksissaan vaan hävyttömyyksiä. On se niin väärin että toiset tekee duunia hiki hatussa ja toiset loisii työntekijöiden kustannuksella. Pitäis aktiivimallia tehostaa, vaikka Huutokaupoille työttömiä apulaisiksi ja kahvin keittäjiksi ja makkaran paistajiksi!

      • Anonyymi

        mitenkä ne nyt maskien kanssa makkarat ja rähmäpullat syövät, voi voi, ei tuu kassaan ennä niistä paljoa rahhoo


    • Anonyymi

      Höpö höpö.

    • Anonyymi

      Aki taitaa aliarvioida Markkua, kun sanoi ohjelmassa, että perseen kuva tikkataulussa voisi tuoda enemmän rahaa ??

    • Anonyymi

      Onko niillä elefanttitauti?

    • Anonyymi

      Loppuu, loppuu, loppuu... kuvaukset loppuu ja köyhyys tulee!

      • Anonyymi

        Kyllä virus hiljentää romukaupan. Se on lopun alkua nyt... ei tee tuotantoyhtiö enää optioita eikä sopimuksia tulevien vuosien kuvauksista. Siitä se alkaa, sano suutari nälkää...


    • Anonyymi

      Konkurssi tulee Tervatehtaantielle.

    • Anonyymi

      Bisnes finlandian tukea hakivat, vaikka oli sopimus tv yhtiön kanssa ohjelman jatkosta? Kyllä tuo rompekauppa kaksi ihmistä on elättänyt ja kuten kuvasta näkyy , hyvin. Onkohan se Akin rooli kirjoitettu, niin p maiseksi käytökseltään, vai onko se sitä oikeasti. Saisi jo loppua, telkusta, vaikka jatkaisivatkin kauppaansa Uuraisilla, ja eläisivät omilla ansioillaan.

    • Anonyymi

      Miten siellä Akin varastossa sattuukin olemaan ain ihan uusia tavaroita ja maateriaalia Markulle, kun hän saa idean tehdä jotain, ja sitten hän muka ajattelee kauhiasti, että teempä vaikka sen., ja lähtee tarkastelemaan Akin varastoja olisiko siellä jotain , ja kas kummaa siellähän on ihan uutta materiaalia , ja homma käy ja rahhoo tulloo, vaikka laudanpalasista tehdyillä leipälaudoilla. Silmät kiiluen Markku sitten jännitti tuleeko rahhoo.!, jos ei lähtenyt salista hinta nousemaan, niin Heli huusi kirjasta vinhab summan, ettei ohjelman juoni latistu. Hyvä näin leikitään jatkossakin.

    • Anonyymi

      Ymmärtäkäähän nyt, että kyseessä on vain tv-ohjelma.

      -siis julkkikset eivät suinkaan soita Palsanmäelle vaan Aito Media soittelee julkkiksille ja maksaa heille esiintymispalkkion.

      -Aito Media etsii myös tavikset jotka myyvät Palsanmäelle tavaransa ennalta sovittuun hintaan. Nämä Palsanmäki myy huutokaupassa ja sanoo saaneensa niin ja niin paljon voittoa. Myyjille tavaroiden reaalihinnan maksaa tuotantoyhtiö, taikka tavarakauppa käydään Palsamäen omilla tavaroilla.

      -Markku tuli Palsanmäen suosituksesta kunnostamaan vanhoja tavaroita myyntiin, kun Aito Media halusi lisäväriä ohjelmaan. (EriKeeper mies) Sittemmin rooli on muuttunut pienesineiden väsäämiseen johon Aito Media tuo ideat, tarvikkeet ja työkalut.

      • Anonyymi

        Just noin minäkin olen ymmärtänyt.


      • Anonyymi

        Sitähän minäkin, että nuo olisi liian vaikeita asioita rengin päässä syntyneiksi ideoiksi.


    • Anonyymi

      Tulee mieleen joku lasten ohjelma , missä setä neuvoo ja tekee maailman tappiin tunnettuja tuotteita. Sitten materiaali löytyy ja löytyykin jostanin varastosta, hups heijaa. Sitte valmistuu leipälautoja , linnunpönttöjä, mäkiautoja jne. isoisät teki niitä jo sodanaikaan, vain käpylehmien tekoohje puuttuu. Kaikki katsomaan , kun ihme tapahtuu ja jännitetään tuleeko, ja paljon rahhoo! Nyt kaikki katsomaan, jatkuu seuraavassa ohjelmassa, mitähän setä sitten tekee, ihan jännittää, voi hykkyrät ajatteleppas sitä.

      • Anonyymi

        Kyyyllä, kun aikuisten oikeesti rengin työmäärän laskee niin persnetollehan tämän heinähatun kaikki typerät näpertelyt menevät


    • Anonyymi

      Ei lopu Huutokauppakeisarin teko vielä pitkään aikaan. On se niin suosittu ja hyvä ohjelma ja ihmiset tarvitsee Markun hyviä ideoita ja neuvoja jokapäiväisessä elämässään. Keisari lisäksi opettaa kauppapoliitisia toimintoja ja taloudellista selviämistä kireässä elämäntilanteessa oleville! parhaita ohjelmia mitä on tullut tv:stä jo toistakymmentä vuotta!

      • Anonyymi

        Tuossa ohjelmassa todellakin saavutetaan suomalaisen junttiuden ydin.


    • Anonyymi

      Kuka tuon keksi, on oikea einstein.

    • Anonyymi

      Ei tule väkeä huutikauppaan, kun pelkäävät tartuntaa...

      • Anonyymi

        Kuulin et positiivista on ollut. Vilkku on vilkuttanut. :( Aion kääntyä poispäin.


    • Anonyymi

      Markku se viime ohjelmassa muotoili todella upeita koruja vanhoista lusikoista. Valmis korutaiteilijakin tuo moniosaajamme on! Mitähän kaikkea tuo renki vielä keksiikään? Ja huutokauppa näkyy käyvän edelleen hyvin, kahvipannusta todella hyvät hinnat, letkeä meininki, Markun suussa sulavat makkarat ja Helin kahvit ja pullat. Aki se meklaa rautaisella ammattitaidolla ja omaperäisellä uniikilla huumorillaan. Voiko parempaa olla!?? Todella valtakunnallista kansanjuhlaa!!!

    • Anonyymi

      Mistä näitä vitsejä tulee?

    • Anonyymi

      Huutiksen merkkinointitoimistolta! Ja kaikki on totta, kateelliset ne vaan populisoi!

    • Anonyymi

      Kiitos T_I_M_O kun hylkäsit sen pelleilevän kuppikunnan. Onkos tuo nyt laitaa, että pelkkä sekatyömies-renki alkaa pomottamaan omaa pomoaan?
      Tainnut olla käsikirjoittajalla korkki pullosta auki samaan aikaan, kun teki käsikirjoitusta?

    • Anonyymi

      Ohjelma elää ajassa ,muuttuu ja kehittyy. Seksuaalijutut ja Markun vastoinkäymiset loppuneet. Pikkusen kummallista tosin että konekauppiaat myyvät keisarille tavaraa vai ostavatko mainosaikaa.

      • Anonyymi

        Kyllä pelikaanileuka on oikea lapsi. Oppimassa vasta:)


    • Anonyymi

      Tammikuun 17. päivään 2021 asti yli 10 hengen kokoontumiset Keski-Suomessa kielletty!

    • Anonyymi

      Ei nyt sentään kiellettyjä ole.

      • Anonyymi

        En ole nähnyt lehmän lentävän, mutta että sioille puettu vaatteet ylle.. Jo on maailmankirjat sekaisin.


    • Anonyymi

      Mitä se markku tarkoitti kun sanoi ohjelman lopussa että tekee sapluunan ja sprayllä maalaa kissan kuvia? Tarkoittiko kissatauluja, voi kyllä kokeilla mezzotinto-tekniikkaa kuparilevylle, joka karva kaiverrettava erikseen. Voi olla ettei onnistu?

      • Anonyymi

        Johan se yhden teki ja hyvin meni kaupaksi!


    • Anonyymi

      Oikein Pahaa Joulua ja Onnetonta Uutta Vuotta huutiukolle, lila-laardille ja rengille.

      • Anonyymi

        Kannatetaan !!


    • Anonyymi

      Juuri tulee uusinta jakso telkkarista...

      Voiko oikeasti olla niin että mm. Liikenteenohjaajat on talkoilla hommissa elu eivät saa palkkaa työstään ja keisari käärii voitot taskuun..

      On kyllä uskomatonta jos YRITYS kehtaa edes ajatella että työntekijät olisivat talkoilla töissä ????

    • Anonyymi

      Epäonnea ja kaikkea pahaa huutiukolle, lila-laardille ja rengille vuodeksi 2021

    • Anonyymi

      Paras uutinen tähän huonojen uutisten aikaan.

    • Anonyymi

      Renki... vieläkö naurattaa, kun loppui lyhyeen "huutiukko järjestää, renki hoitaa ohjelma"? Huo*no filmitähti olet!

    • Anonyymi

      Saitteko jouluksi ruokakasseja Hurstin porukalta? Eikös niitä köyhille jaettu?

      • Anonyymi

        Otettiin useita kasseja, kun ollaan niin isoruokaisia.


    • Anonyymi

      Oikein Pahaa tulevaa vuotta huutiukolle, lila-laardille ja rengille.

    • Anonyymi

      Kaikkea mahdollista pahaa ja epäonnea huutiukolle.

      • Anonyymi

        Köyhyyttä ja kurjuutta huutiukolle!


    • Anonyymi

      Ja nekin kahvipannut, hullu se on joka maksaa, ei se joka pyytää

    • Anonyymi

      Multa tuli jo...

      • Anonyymi

        Aki... joko taas noin äkkiä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aki... joko taas noin äkkiä?

        Lakannallekko tuassiisa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lakannallekko tuassiisa?

        Voi, voi... ja tälläkin kertaa noin pieni tippa vaan...


    Ketjusta on poistettu 66 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      156
      2722
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1550
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe