Vanhukset jälleen "riistämisen kohteena"

Anonyymi

Jämsän Seudussa kirjoitetaan,miten ns koronasiivoojat pyrkivät vanhusten koteihin rikollisin tavoittein. Ei ole pitkää aikaa kun vanhuksia peloiteltiin puhelimella tietyltä taholta törkeästi . Uuusia keinoja keksitään koko ajan eikä anneta periksi. Jokuhan tätä hommaa johtaa ja tietää keiden vanhusten luo kannattaa mennä. Tietty rekisteri täytyy olla, että ikärakenne on selvillä. Missähän päin Jämsää nämä siivoojat ovat tarjonneet palvaluita ?Omaiset ottakaa selville!

8

160

  Vastaukset

  • Siinä auttaa rekisterit. Kuka on kotihoidossa tai asuu yksin tai kaksin kotonaan. Yks helppo ja halpa konsti on. Kun laittaa kameravalvonta kyltin. Muutaman euron asia. Mulla on tuttu sukulaisvanhus. Mä sit kerran kysyin, et onko käynyt kaupustelijoita ym tyrkyttäjiä. Ei, vastasi. Miten sen olet hoitanut.? Katto mua ja sano. Meeppäs ulos. Ja sit tulet oven taakse. Painat ovikelloo. Tein niin. Ja Perskules. Alkoi raivoisa koiran haukkuminen!! :) Kertoi, et kyllä oli mahanalus täynnä jalkoja ja vauhti hyvä:) Toimii tänäpäivänäkin. Tosin, ku tiedän sen nyt, ni karmii painaa ovikelloa ja muksut on hiukset pystyssä ku "pomminpurkajalla":)

   • Voi jospa kaikki vanhukset olisivatkin noin fiksuja , mutta valitettavasti höynäytettäviä löytyy aina ja heidän avuttomuutteensa tartutaan keinoja karttamatta. Jämsä on pieni paikka ja esimerkkejä kyllä löytyy ts ilmiö ei ole vain tätä päivää.


  • Mitä vähemmän työtä ja toimeentuloa, sitä enemmän yritteliäisyyttä vähän joka saralla....

   • Paljon katsojia on sivulla. Kenties koroonasiivojat minkä "työltään" ehtivät ovat kiinnostuneita missä mennään ja jääkö naru kenties vetäjän käteen? Rehelliset siivousfirmat ilmoittavat palveluistaan lehdessä . Toivottavasti nämä koteihin tunkeutujat jäävät mahdollisimman pian kiinni .Edelliseen kirjoitukseen vedoten tiedoksi, että yrittäjyys vaatii toimiluvan eikä syöksymistä suin päin ihmisten oville tyrkyttämään palvelujaan, joiden laadusta ei ole mitään takeita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paljon katsojia on sivulla. Kenties koroonasiivojat minkä "työltään" ehtivät ovat kiinnostuneita missä mennään ja jääkö naru kenties vetäjän käteen? Rehelliset siivousfirmat ilmoittavat palveluistaan lehdessä . Toivottavasti nämä koteihin tunkeutujat jäävät mahdollisimman pian kiinni .Edelliseen kirjoitukseen vedoten tiedoksi, että yrittäjyys vaatii toimiluvan eikä syöksymistä suin päin ihmisten oville tyrkyttämään palvelujaan, joiden laadusta ei ole mitään takeita.

    Ei siivousfirma mitään toimilupia tarvitse.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei siivousfirma mitään toimilupia tarvitse.

    Paavo Lipposen v 2010 legendaarinen töräytys sopii hyvin myös tähän aikaan elikä siis Sokea Reettakin näkee kuinka läpinäkyvää on vanhusten ajojahti. Keksitään mitä ihmeellisimpiä einoja päästä käsiksi vanhusten omaisuuksiin. Varakkaat etenkin ovat tulilinjalla ja tätä onollut jo ennen koronaa.


  • Riittävä esimerkki kohtelu, kummasti estää roisvoilun toisintoja joten...

   • Onko kellään tietoa mitenkä nämä ns "koronasiivoojat" saivat puhdistettua ihmisten koteja vai minkälainen mato laitetaan seuraavaksi koukkuun jos edellinen ei tepsinyt ja tulos oli huono. Toivottavasti valistus (kiitos Vekkarin kirjoituksen) tavoitti mahdollisimman monet ja myös nämä ahneet asuntoihin pyrkivät vihdoinkin tajuavat pysyä poissa ihmisten ovilta pahat mielessä.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   62
   3358
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   1796