Pikkulikka pihalle

Anonyymi

Turha ärsyttävä BB tapetti Kristiina joutaa kotiin makoilemaan. Aina vaan kyttäämässä ja kuuntelemassa toisten juttuja makkarissa. Keittiössä ei kiinnosta minkäänlaiset hommat ja aina vaan omaan napaansa mättämässä herkkuja.

6

169

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kristiina osaa keskustella ja oon seurannut tiiviisti 247. Varsinkin Artun ja Joelin kanssa.

   • Anonyymi

    Eihän se muiden kanssa keskutelekaan ! Huonot on Kristiinan sosiaaliset taidot. Laahaa Artun ja Joelin perässä kuin lelukoira.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Eihän se muiden kanssa keskutelekaan ! Huonot on Kristiinan sosiaaliset taidot. Laahaa Artun ja Joelin perässä kuin lelukoira.

    Miksi hän keskustelisi muiden kanssa, kun ella, marko, sami, kati, mollaavat häntä jatkuvasti?

    Sinunkin "sosiaaliset taidot" olisivat koetuksella jos olisit jatkuvasti neljän seinän sisällä kiusattuna noiden toimesta. Hommaa se 247 niin sitten tiedät kuinka väärässä olet ja kuinka pahasti koosteessa vääristellään talon tapahtumista!

    Kristiinasta ei koosteissa näytetä mitään. Esimerkiksi eilen hänen satunsa Raimo HAnsista oli erittäin hauska, yhtä hauska kuin esimerkiksi joelin ja artun isännät. Mutta sitä ei tietenkään näytetä koosteissa, koska koosteen pellet haluavat "kontenttia", eli pelkkää läyhäämistä ja kiusaamista.

    BB "asiantuntijoiden" väitteet siitä että tietyt talossa olijat eivät tuota kontenttia, saa hieman typerän käänteen kun alat katsomaan 247:aa, sillä siellä näet kuinka vähän sisältöä nuo läyhääjäpellet oikein päivittäin tuottavat.

    Esimerkiksi tämän illan koosteessa, jos pystyit lukemaan rivien välistä, mitä et taatusti pystynyt, kävi ilmi että suurimmat sluibailijat talossa ovat marko ja sami. He siellä tupakkapaikalla istuvat jatkuvasti, vaikka linjan pitäisi mennä eteenpäin!

    Syy siihen miksi arttu, joel, krisu ja ella, oli siinä että heillä ei ollut enää mitään paikkaa mihin laittaa märkiä vaatteita kuivumaan, koska nuo löysäilijät olohuoneessa tykkäävät ennemmin kokeilla vaatteita ja peilailla peilien edessä tupakoinnin välissä, kuin viikkailla niitä ja laittaa laatikoihin. Sen lisäksi tuon marko pässin "ehdotus" siitä että märimmät laitetaan kuivumaan ensiksi, tarkoitti sitä että linja tyssäsi täysin, kun kaikki joutuivat odottamaan neljän tunnin ajan ennenkuin yhtäkään pyykkitelinettä oli vapaana!

    Kuten huomasit, niin artun mennessä laittamaan pyykkejä paremmin telineisiin, että ne saisivat ilmaa, kaikki tulivat seisomaan typerän näköisinä siihen ja ihmettelemään että talossa joku oikeasti tekee työtä.

    Arttu on erinomainen työnjohtaja, marko sen sijaan ei osaa edes säätää.

    Tässä kontekstissa, samin yöllinen sekoaminen siitä että hän muka vetää koko taloa reppuselässä, oli naurettava. Niin naurettava että marko repesi välittömästi, ja ainoastaan kohteliaisuudesta, yritti idioottia ymmärtää ja olla nauramatta päin naamaa.


   • Anonyymi

    Mitä? Ei osaa keskustella. Sanavarastokin niin onneton. Lapsellinen turhake. Kotiin!


  • Anonyymi

   Kukakohan on suurin syöjä , sotkia, läyhääjä, kiusaaja, kiroilija ja laskin talossa eikä mitään järkevää annettavaa ole siellä kuin itseensä kehuminen, ei suinkaan Kristiina vaan ihan joku muu. Kristiina, Arttu ja Joel parhaimmat talossa olijat.

  • Anonyymi

   Joo Kristiina ulos kun on liian normaali. Ärsyttävä hetoronainen, yöks. Taloon tarvitaan lisää persoonattomia sateenkaari sankareita!!!!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Redrama tilittää itsemurha-suunnitelmastaan - Tämä sattuma pelasti: "Minulla oli ollut jo veitsi..."

   Räppäri on kertonut Instassa olevansa Minnesota-hoidossa päihderiippuvuuden takia. Vain elämää -ohjelmassa Redrama paljastaa, että päihderiippuvuus te
   Kotimaiset julkkisjuorut
   39
   4186
  2. Nordstream sabotaasi todennäköisesti Yhdysvaltojen työtä

   Kuten koko Ukrainan sodan provosointi, niin jenkit ovat taas asialla. Kaikessa on lopulta kyse petrodollarin tuomasta valta-aseman säilyttämisestä kei
   Maailman menoa
   492
   1892
  3. Olit ihastunut minuun

   Tiedän sen vain.
   Ikävä
   76
   1680
  4. Nord Stream 1 -putki vuotaa kahdesta kohtaa - Saksa epäilee sabotaasia

   Saksa epäilee sabotaasia https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/de63783e-7ae3-489f-a086-607fe43ab42a Saksa epäilee tahallisuutta "Saksalaisen Der Tages
   Maailman menoa
   223
   1394
  5. Nalle mä rakastan sua :)

   Oon hehkulamppu ja haluun sut ja sua :) Sua parempaa ei oo eikä tuu :)
   Romantiikka
   270
   1060
  6. Ensitreffit alttarilla: Kouvolan komistus Miikka yllättää Henni-vaimon: "Sie oot toivonut sitä..."

   Miikka ja Henni on kyllä söpö pari. Onhan siinä romantiikkaa, kun Miikka hurauttaa "valkealla ratsullaan", valkealla pakettiautolla, hakemaan tuoretta
   Ensitreffit alttarilla
   2
   1024
  7. Martina ei osaa kirjoittaa

   Jälleen upea taidonnäyte tämän peruskoulun rimaa hipoen läpäisseen Martinan kirjoitustaidosta. Eilen stoorissa kulmienvärjäys ja teksti: näillä kelpaa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   941
  8. Horoskooppi: Lue tästä päivän horoskooppi!

   Suomi24 Viihde tarjoilee jokaisena päivänä jokaiselle tähtimerkille oman horoskoopin. Oletko jo lukenut tänä päivänä omasi? Lue tästä päivän horoskoo
   Horoskoopit
   5
   811
  9. Kenellä on suurin motiivi sabotoida Nord Streamin kaasuputkea..

   Muistin virkistämiseksi..... https://www.savonsanomat.fi/uutissuomalainen/3180533
   Maailman menoa
   167
   776
  Aihe