Aihe

Hyrynsalamellekin ruuhkamaksut

Anonyymi

Vihervasemmisto kepulla vahvistettuna suunnittelee Hyryllekin ruuhkamaksuja. Niin ainakin Matti Vanhanen suunnitteli. Soratiellä maksu olisi 8cnt/km. Seuranta olisi helppo toteuttaa vaikka kännykällä tai autoon asennettavalla seurantalaitteella jota Nokia kehitteli takavuosina Jorma Ollilan ideoimana...Jäädäänpä odottelemaan.

7

194

  Vastaukset

  • Hyvähän se vain olisi, varsinkin jos sillä rahalla kunnostettaisiin näitä syrjäkylien teitä.Aivan järkyttävässä kunnossa Hyrynsalmen keskustan alueen tiet, säteellä 2,5 km ympäriinsä. Routa halkonut ja muitakin monttuja sekä sortumia esiintyy ihan liikaa.
   Melkein joissain ottaisin pois asvatin ja tilalle hiekkatien.

  • Mitähän varten se ruuhkamaksu sitten tulee ensimmäiseksi tänne Moisseehen meiltä on muutenkin tie sinne keskustaan ilman talvikunnossapitoa eikait sitä pijä maksaa jos kesäaikana on vähän tasasempaa ajella.

  • Mitenkä se olisi helppoa valvoa kännykällä,kyllä kai silloin kännykät pysyisivät vaikkapa kotona .Voi vain kuvitella kuinka kallis olisi viritellä jotkut sateliittilaitteet autoihin valvonnan takia ja sen tietää kuka ne maksaisi! Eiköhän tuo valvonta rikkoisi taas jotain perustuslain pykälää.

  • Paljon on joutilasta liikennettä Hyryllä, vallanki viikonloppuiltona ja öina. Asia ratkeaisi kun saatas paikallinen nuoriso innostumaan siitä elokapina-liikkeestä.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Stefan Therman monimiljonääri?

   Jotkut väittävät että on, toisten mielestä pelkkä velka-elvis jolle kohta käy köpelösti. Mikä on totuus?
   33
   2883