Kumpaa veikkatte: remonttia vai kaivinkonetta ?

Anonyymi

tälle tontille: https://www.etuovi.com/kohde/20255437?haku=M1556527854
Itse olen melko varma: grynderille pedattu kauppa ja kaivinkonehan silloin on varma. Ei kukaan koskaan maksa 370 000 eur v. 1956 valm rintamatalosta.
t. svt

16

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      No, välittäjähän myy rakennus paikkaa, ei rakennuspaikkaa. Yhteenkirjoittaminen on suomenkielisen osaamisvelvollisuus, minäkin osaan sen "suomihurrina".

      Mutta olenkin pikkaisen liian fiksu, vai pitäisikö kommunistien mieleksi kirjoittaa "viksu"?

    • Anonyymi

      Sijainti, sijainti, sijainti, omistan vanhan omakotitalon ja tontin helsingin kulosaaressa ja se maksaa ja maksaa kun sijainti, sijainti ja sijainti.
      Onni on asua helsingissä ja hyvällä paikalla.

    • Anonyymi

      Juuri tällaisia ovat ne raskaasti ylihinnoitellut vanhat talot pk-seudulla. Ne ovat järestään päätyneet grynderille ja ensimmäsenä tontille tulevat kaivinkoneet. Kaikki tasaiseksi ja rakennusvirastosta luvat kahdelle - neljälle pöksälle vähän tontin koosta riippuen. Pyydetyllä hinnalla talo ei tietenkään mene kaupan mutta suolainen hinta on silti. Ei tavallisen ostajan kukkarolle. Ja keinottelijat kirjaavat ylös huikeita okt-myyntihintoja. Sopulin hämäämiseksi.

    • Anonyymi

      Kaivinkone:

      "Rakennus tehokkuus on 0,20 ja rakennusoikeutta on n.80m² jäljellä. Mahdollisesti ro. saa nostettua 0,25:teen."

      Jos päärakennus olisi haluttu säilyttää, se olisi tehty jo ja tontti olisi lohkottu. Nyt neuvotellaan rakennusvirastossa lupia useammalle kuin kahdelle rakennukselle (0,25), vaikka rakennusläikkä on valmiiksi jo erittäin pieni, noin 800 m2.

    • Anonyymi

      >>Nyt neuvotellaan rakennusvirastossa lupia useammalle kuin kahdelle
      >>rakennukselle (0,25), vaikka rakennusläikkä on valmiiksi jo
      >>erittäin pieni, noin 800 m2.

      Tuossa on kuvattuna PK-seudun okt-jallituksen perimmäinen juoni, joilla hintataso on vedätetty kiinteistöliiton ovelalla jobbauksella taivaisiin. Taustalla luuraa siis ovela kokoomusjuonittelu.
      Avauksen okt siis on raskaasti ylihinnoiteltu "romutuskuntoinen vanhus" mutta YLI-hinnoittelu on vain suunnitelmallinen JUONI saada tonttille niin monta rakennusta kuin mahdollista. Ja jokaisen rakennuksen jälleenmyyntihinta on alkaen 400 000 euroa.

      Aihetta vähän toisesta kiinteistoliiton ovelasta juonittelunäkökulmasta lähestyy kirjoittaja herrrliinin sanomissa tänään. Siinäkin sivutaan oleellista kokoomusjuonittelua, joka on rakennettu vain hintojen VEDÄTYS-tarkoitusta varten, ei muuta:

      ""Vanhoja taloja ei uskalleta myydä jälkivaatimusten pelossa""
      https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006673020.html

      Maakunnissa okt-hintatasot ovat aivan toiset vain siitä syystä, että asuntokeinottelijat eli grynderit puuttuvat sielä pelistä kokonaan.
      PK-seudulle näille pelureille on suorastaan pedattu oivat rahastusmarkkinat tonttien pilkkomisilla ja rakennusoikeus-jallituksella.

      TÄMÄ KEINOTTELU LOPPUISI LAAKISTA, jos tonttien pilkkominen eli okt-asuinalueen SLUMMITTAMINEN kiellettäisiin rakennusmääräyksissä !!!
      Sekä poistettaisiin em hs-kirjoittelijan pelkäämät miinat, jotka kokoomus on ovelasti juonitellut rakennusmääräyksiin vain hintavedätys-aikeissa !

      t. haans.sea

    • Anonyymi

      Kaivinkonetta odotellessa käy rakennusvirastossa nyt kuhina !

      Omakotitalo | OH 2xK 3xMH 2xWC AT
      Hinta 370 000 € Koko 99 m² Vuosi 1956

      Sijaintia väitetään "loistavaksi" vaikka liikenteen melu suorastaan jyrää kahdelta sivulta sisään. No tilanne ei tietenkään parane uusien rakennettavienkaan osalta muuten kuin seinien eristystä voimakkaasti lisäämällä. Pihan viihtyisyys taas on uusien jälkeen nolla, koska tilaakaan ei ole.

      Myytäneen grynderille 250 000 euron hintaan, jos tontille saadaan vähintään neljä asuntoa.

    • Anonyymi

      Jotta käsitys OIKEASTA oma-kotitalosta ei pääsisi unohtumaan.
      https://huutokaupat.com/2249964/ulosmitattu-omakotitalokiinteisto

      Rautalammilla, (ulosmitattu ikävä kyllä) ÄLVsby-talo, 1997, hieno puutarhatontti järven rannalla, tarjottu tällä hetkellä 17 500 euroa. Vaikka paikka on rautalammilla, ostaisin heti, jos olisi aidosti tarvetta. Vaatii tietysti halua sopeutua rauhalliseen maalaiselämään luonnon rauhassa, johon itse olen jo sopeutunut, muualla.

      Mutta kuten huomaat, on ero Helsinkiin kuin YÖLLÄ ja päivällä. YÖ helsingissä, aurinkoinen Päivä rautalammilla tarjolla, järven rannalla, huikean isolla puutarhatontilla 3000m2, MURTO-OSA-hinnalla YÖn hinnoista. .... Voiko olla totta ?? Kyllä, ehkä ei ihan nyt tarjotulla mutta halavalla menee takuulla. Siitä pitää lama huolta.
      Kyllä nyt jos koskaan kannattaa toimia, ja tehdä unelmista aidosti totta. Jos kuitenkin myöhästyt, älä huolehi, näitä tulee lisää, kuin Liuku-Hihnalta. Sillä niin valtavat velkapommit on matilla ja maijjalla, maksettavina. Suurin osa ei , siis ei jaksa maksella, ne tulevat myyntiin, aivan toisella hinnalla kuin ostettaessa. Velkojen vakuutena.

      Oikeisto-YLEkin myöntää, että LAMA eli järjestelmäromahdus on jutun takana, kesämökkejä näet myydään nyt ennätysmääriä - LAMAssa - se tosin jäi niiltä sanomatta. Toiset onnistuvat kuitenkin luikahtamaan, ilman ulosottoa !!!

      T. haans.sea

      • Läväri? Eli rakennuksella ei ole juurikaan arvoa.

        Rautalammi? Eli tontillakaan ei ole juurikaan arvoa.

        Hansun unelma? Ilmeisesti. Sekin melko arvoton.


    • Anonyymi

      Puol tuntia aikaa, 20 500 e tarjottu hienosta omakotitalosta. Siinä sitä riittää stadin kokoomuksen kusettamille ihastelemista !.

    • Anonyymi

      Eikös liene ostajan murheita jos ei suojelukohde??? No riittääpähän miettimistä

    • Anonyymi

      No nyt ! Avauksessa mainittu pöksä on nyt siis purettu ja poistettu tontilta.
      Veikkaan paritaloa tai neljän asunnon paritaloa.

      Oikein hyvä esimerkki tonttikeinottelun voimasta. Hgin alueella ei tule olemaan edes keskituloisille suunnattuja omakotitaloja (vanhoja) vaan ne menee törkeän ylihintapyynnin jälkeen puoleen hintaan grynderille

      HUOMATKAA; puoleen hintaan pyynnistä siis grynderille. Suunnitelmallista toimintaa järjestään.

      • Anonyymi

        >>Jos päärakennus olisi haluttu säilyttää, se olisi tehty jo ja tontti olisi lohkottu.
        >>Nyt neuvotellaan rakennusvirastossa

        Neuvottelut on käyty. Tontti oli varsin pieni, n. 1000m2 (näky olevan avauksessa kiviportintie 43) mutta kyllä siihen 4 asuntoa saahaan dumpattua. Se kuitenkin on varmaa, ettei grynderi 370 000 euroa pläntistä maksanut, sillä 70 000 meni jo vanhan pöksän hävittämiseen.

        Vinkki SIPOOLAISILLE: turha samaa yrittää sielä päin !


      • Anonyymi

        "No nyt ! Avauksessa mainittu pöksä on nyt siis purettu ja poistettu tontilta.
        Veikkaan paritaloa tai neljän asunnon paritaloa. "

        Neljän asunnon paritaloa ei ole olemassa, paritalossa on tasan tarkkaan kaksi asuntoa!

        Mutta eihän kommunisti sitä ymmärrä!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "No nyt ! Avauksessa mainittu pöksä on nyt siis purettu ja poistettu tontilta.
        Veikkaan paritaloa tai neljän asunnon paritaloa. "

        Neljän asunnon paritaloa ei ole olemassa, paritalossa on tasan tarkkaan kaksi asuntoa!

        Mutta eihän kommunisti sitä ymmärrä!

        Sinä kun ymmärrät näistä välittäjänä, niin kerroppa miten ne suhmuroi asiat myyjän kanssa niin, että se lopulta uskoo, ettei pyyntiä kannata tavoitella laisinkaan vaan se on yli puolitettava, ennen kuin ostaja löytyy. Ja miten myyjä tämän lopulta nielee ( ja uskoo), varsinkin kun ostajaksi päätyikin grynderi eikä lainkaan tavallinen "uusi" asukas ?


    • Anonyymi

      Avauksen pöksä, josta pyydettiin liki 400 tuh on siis purettu maantasalle mutta tätä vielä härskimmin hinnoiteltua ja vanhempaa pömpeliä Ei grynderit tavoittele eikä sitä siten puretakaan. Jää nähtäväksi, meneekö 1953 rintamamiestalo kaupauksi 480 tuh pyyntihinnalla mutta nyt ei grynderit ole "keinottelemassa", vain mokut ehkä (mutta ei tuolla hinnalla)


      Omakotitalo |Humikkalantie 7, Vartiokylä, Helsinki
      Hintapyynti 479 000 € Koko 165 m² Vuosi 1953
      ( https://www.etuovi.com/kohde/9408642?haku=M1701370121 )

      Grynderit eivät tästä vanhasta kohteesta kilvoittele, se selviää parista pikku seikasta ilmoituksessa:

      A) Talo on jo kertaalleen postimerkilleen ( 400 m2) lohkottu

      B) Rakennusviraston pelurit rajoittavat rakennuksen manipulointia:

      "Käyttö- ja luovutusrajoitukset
      SR-3 suojelukohde. Ympäristön kannalta arvokas rakennus. Rakennusta tai sen osaa ei saa purkaa ilman rakennuslautakunnan lupaa. Rakennuksen laajennukset ja korjaukset tulee tehdä rakennuksen tyyliin sopivalla tavalla."

      Tällaisia rakennuksia saa maakunnista alle 50 000 eurolla.
      Mutta mainio esimerkki pelin hengestä, avauksen lisäksi.

      • Anonyymi

        Ei kukaan osta SR-3 suojelukohdetta tuohon hintaan. Suojelu osapuilleen puolittaa hinnan. Itse en koske suojelukohteisiin enää lainkaan. Niitä on senverran kallis ylläpitää.

        Tuttava joutui teettämään suojelukohteeseen kaikki ikkunat käsityönä. Ikkunat kun avautuivat poikkeuksellisella tavalla seinän sisään. Kun teetät 30 ikkunaa 3.500 euron kappalehintaan, niin tiedät teettäneesi.

        Omaa taloani lähin suojelukohde "sattui palamaan maantasalle" muutama vuosi sitten. Asiaa voi fundeerata suunnalta tai toiselta. Lopputulema on se, että maanomistaja nettoaa vähintään miljoonan. Tuntemattomien tulitikkuleikit tuskin maanomistajaa harmittavat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2042
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      45
      1577
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1461
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1447
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1405
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1377
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1310
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1240
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1227
    Aihe