Aihe

Jäähallin prioriteetit

Anonyymi

Se on aivan sama onko se keskustassa vai sen laidalla mutta kun eletään näitä epidemia aikoja. On syytä ottaa huomioon että nää ei pääty tähän ja näin ollen kaikissa suunnitelmissa pitää ottaa huomioon että etäisyydet hallissa ja sen käytävillä sekä wc yms tiloissa pitää olla riittävät. Näillä lähtökohdilla on mahdollista saada tapahtumia laajemminkin.

4

<50

  Vastaukset

  • Jäähalli voisi ollakin, mutta kokoustila pitää olla kävelymatkan päässä hotellista. Nyt ollaan rakentamassa kokoustilaa eikä pelkkää jäähallia. Sitä monitoimihalli tarkoittaa, kokoustilaa. Monitoimihalli on varmaan rakennusfirman idea. Sen rakentamisesta tulisi monta miljoonaa enemmän katetta.

   Saipan kannattaisi miettiä sitä, mitä kaikkea se saisikaan 5 miljoonalla. Siitä riittäisi 500.000 euroa kymmenen vuoden ajan pelaajabudjettiin! Businestä voi tehdä sijoittamatta mitään vaikka vuokraamalla lisämyyntitilaa Valtakadulta tai Iso-Kristiinan myymälän vierestä. Sporttipubi sinne. Ja ne nakkikioskiautot ympäryskuntiin jäätelöautotyyliin: reitti Vehkataipale. Saimaanharju, Taipalsaari, Savitaipale, Lemi, Taavetti, Luumäki, Ylämaa, Nuijamaa, Pontus, Kisapuisto. Nakkikioskiauton saa 60.000 eurolla. Talkootyönä tulot 500.000 euroa vuodessa. Paljon kannattavampaa kuin monitoimihalli-investointi.

   Rakennusfirman mies sanoo, että halleja rakennetaan keskustoihin. Haluaisi rakentaan. --- Niin rakennetaan, mutta Lappeenrannan ei tarvitse olla Tampere tai Vaasa. Lappeenranta on Lappeenranta.

  • Monitoimihalliprojekti pitää lopettaa ja palata alkupisteeseen. Veronmaksajia on harhautettu "jäähallin" kustannuksella.

  • Keskustassa sen on kuitenkin parempi sitten koronan jälkeen. Kaikki ulkopaikkakuntalaiset ja ulkomaalaiset löytäisivät sen silloin helposti, kun Lappeenrannassa sattuu venäläisiäkin piisaamaan.

  • Saipa tulee putoamaan Mestikseen 10v sisällä, siinä vaiheessa on turha odottaa enää sellaisia yleisömääriä kuin liigavuosina. Melkoisen turha hanke kaiken kaikkiaan, Lappeenrannassa olisi tärkeämpiäkin asioita pöydällä jotka vaikuttaa muihinkin kuin lätkähulluihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13080
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   9044