Aihe

Joko SaiPa vaihtaa valmentajaa?

Anonyymi

Nyt täytyy kyllä jo valmentajan vaihtua SaiPassa! Kakkosvalmentaja vaikka kokeilemaan saadaanko tuolla joukkueella napsittua pisteitä sieltä täältä. Nykyisen valmentajan kanssa pisteitä ei vain tule riittävästi tääläkään kaudella.

8

99

  Vastaukset

  • Ei vaihdu, taulukossa tavoitteiden mukaisella paikalla nyt.

   • Kyllä tuolla joukkuueella pitäisi pelata paremmin! Ottakaa mallia vaikka Jypistä. Siellä valmentajat on nyt lomautettu vaikka näytöt ovat paremmat kuin Saipan päävalkulla.


  • Juuri näin ! Saipa on juuri siellä missä kuuluukin ! Ei tolla joukkueella pärjää kuin divarissa !

  • Mutta kaljanmyyntihalli pitäisi verovaroin saada kaskustaan. Kuinka kaupunginjohtajaon saatu mukaan tuohon vedätykseen. Ei ole kaupungin asia rakentaa myyntipaikkaa yhdelle seuralle.

  • Totta kai koripallo,salibandy,lentopallo,konsertit,messut,näyttelyt yms. Kannatan keskustaa ! Siis sitä että halli keskustaan !

  • Ei riitä että valmennus vaihtuisi. Pitäisi vaihtaa puolet joukkueesta.
   Vuodesta toiseen samaa taaperrusta.

   Saipa ei ansaitse minkäälaista hallia ennen kuin näyttää että pelaa liigaa tosissaan ja on valmis sijoittamaan joukkueeseen.
   Ennen sitä pelatkoon vaikka siinä ulkojäällä.

   • Jeh ! Savitaipaleella on kai halli edelleen, Lehterä voi mennä joukkoineen sinne pelaamaan lätkää. Jukurit sekä KalPa kiittäisivät heille pelimatka lyhensi.


  • Ei vaihda kun ei ole rahaa maksaa kahdesta valmentajasta ja mitä se hyödyttäisikään vaihtaa B-luokan valmentajaa toiseen mokomaan. Lisäksi täytyisi saada pelimiehiä eikä pelkkiä pitkä päätyyn ja perään luistelijoita.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13036
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   8983