Aihe

Tuleva Sysmä 2021-2025

Anonyymi

Akan teesit:

Ikääntyvistä kuntalaisista tullaan pitämään huolta.

Lapsilla on koulu

Valitut edustajat osaavat hallita somen, eivätkä aiheuta häpeää omalla kirjoittelullaan äänestäjilleen ja edustamalleen kunnalle.

Kuntalaisten äänestystulosta kunnioitetaan ja valtakirjan saaneet valtuutetut toimivat sen mukaisesti, eivätkä ala säätämään omien tahtotilojensa mukaisesti ja seisovat päätöksissään Sysmän hyväksi.

Kuten hekin tekivät, jotka ovat Kaislassa.

T. Sysmän Akka

10

246

  Vastaukset

  • Hienoa että olet löytänyt tämän palstan. Sinulle pitänee kuitenkin muistuttaa siitä, että tuolla viestitahdilla ei sua voida ottaa tosissaan.

   • Kuulin tästä palstasta kyliltä.
    Kuka ottaa tosissaan kenetkin; täysin lukijan vastuulla.

    T. Sysmän Akka


  • Olet sitten kehittänyt koeputkessa jonninmoisen uuden homo sapienssin ilman vanhalle lajille tyypillisisiä muotoja, kauna, kateus, kierous, katkeruus, ahneus ym lajille tyypilliset piirteet.

  • Se on noina vuosina pikemminkin menevä sysmä. Loppuu varmasti ennen, kuin nuo vuodet.

  • Hyvä tavara puhuu aina puolestaan. Suom. sananlasku.

   • Hyvä tavara niinkuin erään kauppiaan tyttärellä aaikoinaan nyt jo edesmennyt !


  • Rivikuntalaiset teesit:

   - Kenestäkään ei pidetä eikä tarvitse pitää sen enempää huolto kuin toisestakaan, vaan kaikkien hyvinvointia edistetään tasapuolisesta iästä ja sukupuolesta riippumatta. Kaikki ne jotka pystyvät pyrkivät huolehtimaan itsestään sekä läheisistään.

   - Sysmän kunta nousee, elää ja jopa menestyy tulevaisuudessa ainoastaan työssäkäyvien lapsiperheiden mukana. Vain seniorien avohoitolaitoksena Sysmä kaatuu. Muuttotappio pitää vihdoinkin kääntää muuttovoitoksi, se ei tapahdu itsekseen vaan vaatii monia eri toimenpiteitä. Se palapeli pitää kasata oikeassa järjestyksessä loppuun asti valmiiksi.

   - Sysmässä pitää olla hyvät koulut perustasolta lukioon asti ja laadukkaat opettajat jotka ymmärtää että jokaisella lapsella on oikeus oppia ja kasvaa osaajiksi ilman joutumatta opintiellä "kiusatuksi" ja syrjityksi.

   - Ämmillä ja akoilla on oma roolinsa yhteiskunnan rakentamisessa siinä kuin äijillä, ukoilla ja nuoremmillakin. Koska nuorempia ei Sysmässä juuri ole niin päätösvalta asioista on keskittynyt vanhemmalle "oman aikansa" osaamisella, ajattelulla ja yhteistyökyvyllä varustetulle seniori änkyrä porukalle (Kokoomus, SDP, Kepu), jotka ajaa, kuten olemme nähneet, häikäilemättömästi ainoastaan omaa etuaan. Seniorit sitä ja seniorit tätä, bla, bla, bla. Sysmä seniorien paratiisi! Onko seniorit Sysmän uusi Nokia?! Eläkeläisetkö täällä työt tekee? Kaivetaanko Martti "Nobel" Ahtisaari naftaliinista seuraavaksi Sysmän kunnanjohtajaksi!?

   Sysmää pitää kehittää kokonaisuutena ja tulevaisuutta ajatellen. Lapsiperheet on tulevaisuus ja seniorit, kaikella kunnioituksella, menneisyys. Rakennetaan tulevaisuutta jotta seniorien lapset ja lapsenlapset voivat elää paremmassa Sysmässä!

  • Ja nyt juuri löytyi Sysmän pelastajaksi tuleva uusi kuntapolitiikko. Ei kun mukaan seuraaviin kuntavaaleihin! Ajatuksia joita on tuotu esille jo satoja vuosia kuntapoliitiikkaan, mutta joita kukaan ei ole koskaan pystynyt käytäntöön tuomaan ja toteuttamaan. Mutta nyt on sitten näköjään Jeesus löytynyt ja toteutus alkaa. Kaikki puolueet tulevat kilpailemaan saadaksen sinut jäsenekseen ja valtuustourasi on valmis. Kunnallisneuvoksen titteli odottaa, kunhan vain jaksat tehdä hommia muutaman vuosikymmenen ja odottaa tuloksia kärsivällisesti. Onnea matkaan.

   • Asetun ehdokkaaksi, jos muuan sähläri poistuu haitanteosta.


  • Noille vuosille ei diktaattorien jäljiltä jää muuta, kuin savuavat rauniot ja kuntavelho tulee pöyhimään tuhkaläjää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10036
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   285
   5190
  3. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   94
   3213
  4. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   67
   3126
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   154
   1481