LOPETETAAN ÄÄNESTÄMINEN!

Anonyymi

Eiköhän nyt, viimeistään eilisen häätöäänestyksen tulosten julkkitultua kannattais lopettaa kokonaan tuo äänestäminen ja turha rahan lykkääminen bb- tuotannolle.. Oli tuo lopputulos äänestyksessä niin merkillinen, ettei kyllä nyt uppoo meikäläiseen. Kaksi tyyppiä Arttu ja Ella oli mm. mielipidepalstojen kommenttien ja 2 min ennen äänestystuloksen julkistamista oli pois lähtevien kärjessä.. Mutta kas kummaa, kumpikaan ei pudonnut. Äänestäminen on siis ihan turhaa.. Voin vain kuvitella kuinka suuria summia tuotannolle menee noissa "feikkiäänestyksissä.. Äänestäköön jatkossa Virtanen ja Kristal keskenään!!!

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Minä olen samaa mieltä BB poikottiin ,eihän tuo voi noin mennä ,kuin ne ilkee vääristellä äänestystuloksia ,koko viikko kansa oli sitä mieltä että Arttu ja Ella ulos ja alkuun näyttikin siltä.mutta sitte keksitään jotain aivan muuta.Kun nyt kansa ymmärtäs olla äänestämättä kun sillä ei ole mitään merkitystä.

      • Anonyymi

        Olen valmis boikottiin. Edellämainituista syistä. Koettu nyt tarpeeksi, katsojien ja äänestäjien törkeää kohtelua.


    • Anonyymi

      Sainio esitelmöi viime viikolla kovasti BB-studiossa miten Kati joutaa pois ja niin kävi. Hyvin markkinoitu Sainiolta katsojille.

    • Anonyymi

      Tällä systeemillä että katsojat saavat äänestää eikä asukkaat, on mahdollistettu se että tuotanto voi muuttaa halutessaan äänestystuloksia miten haluaa. Ja jos tuotanto pystyy muuttamaan äänestystulosta olisi se petos. Tuotanto ei saisi mitenkään vaikuttaa äänestykseen mitä epäilen vahvasti.

      Aika mielenkiintoista että lähes koko äänestyksen ajan, siis koko menneen viikon ajan äänestyksen kärjessä oli Ella, Arttu ja Sami. Vielä puolen viikon kohdalla äänestysprosentit hieman muuttuivat mutta järjestys ei. Livelähetyksessä sunnuntaina tilanne taisi olla suunnilleen sama eli Ellan Artun ja Samin välillä ja taisi Kati nousta vain tuossa kolmanneksi. Äänestysprosentit eivät juurikaan vaihdelleet. Vielä viisi minuuttia ennen äänestyksen loppumista Ella oli kärjessä, sitten taisi tulla Sami ja Arttu ja Kati. Kuitenkaan äänestysprosentit eivät juurikaan muuttuneet ainakaan Ellan kohdalla. Mutta kas kumma kun äänestystulos julkistettiin, yllättäen Sami ja Kati voittivat äänestyksen.

      Aika merkillistä että viime minuuteilla äänestytulos muuttuu noin paljon kun se ei ollut muuttunut juurikaan koko viikon aikana eikä edes livelähetyksen aikana.

      Uskallan väittää että hienosti tuotanto manipuloi äänestystulosta ja tekee sen siksi että viihdearvo ohjelmassa säilyy. Eli tuotanto haluaa talossa olevan jatkossakin vähemmistöjen edustajia ja että seksiä voidaan näyttää enemmän nyt Ellan ja Artun toimesta. Sehän se on mikä myy.

      Tuotanto ilmeisesti saa muuttaa äänestystulosta eikä anna tilaa puolueettomuudelle. Tämä häätöäänestyksen muuttaminen mahdollistaa tähän. Kun asukkaat eivät voi antaa häätöpiseitä, tuotannolla on vapaat kädet muuntaa tuloksia miten haluaa. Sen pitäisi näyttää silloin koko ajan esim. puheluiden kappalemäärä kuinka monta puhelua on tehty kenellekin ja näyttää äänestyksen loputtua kuinka monta kappaletta puheluita on itse asiassa tehty, silloin homma olisi edes vähääkään uskottava. Harmi tällainen tuolksen vääristely vaan niille jotka äänestävät.

      Nyt siis saman voi tehdä tulevana sunnuntaina jolloin katsojat saavat taas äänestää kaksi pois. Viikon aikana tuotanto voi taas katsoa mikä on paras vaihtoehto ohjelmalle ja ketkä voisi seuraavaksi poistaa että viihdearvo säilyy.

      • Anonyymi

        Ei vois enää vähempää kiinnostaa.. Hätinä koosteen viitsii katsoa.


    • Anonyymi

      Tämähän alkaa olla jo naurettavuuden huippu ja katsojan pilkkanamista ja rahastusta. Nytkö siis tällä viikolla katsojat saa äänestää vain uusia asukkaita ja niistä siis häädetään kaksi. Siis kyseessä on taas muka-äänestys. Mitä vitun järkeä on marssittaa neljä uutta asukasta ensin taloon ja sen jälkeen he vuorotellen häädetään ulos. Tässä näköjään pelataan vaan aikaa ja pitämällä tietyt asukkaat talossa jotta viihdearvo säilyy. Tietää hyvin ketkä tuotannon mielestä täytyy jäädä taloon. Naurettavaa. Tuotanto voi nyt huoletta heivata uudet asukkaat talosta pois. Nytkö siis loppukausi äänestysten osalta menee näin että katsojat saavat ”päättää” ketkä jäävät taloon ja ketkä häädetään. Asukkailla ei siis ole enää mitään osaa tuossa äänestyksessä. Tuotanto päättää ketkä häädetään. Todella reilua meininkiä.

      • Anonyymi

        Siis kyllä menee järjettömyyksiin!!! Miksi sinne piti rahdata uusia ihmisiä viikoksi!!!! Ja näistä äänestetään 2 pois.. Loput 2 uutta äänestetään seuraavaksi..Eiks toi oo ihan sama tässä vaiheessa kuka sinne noista uusista jää.. Eihän noihin edes kukaan ehdi tutustua.. Hullu on joka rahansa tuollaiseen järjettömyyteen syytää.. No sehän on tietty tuotannon uusi kikka, jolla näitä härkäsiä ja Kristallin & Virtasen suosikkeja saadaan edelleen pidettyä talossa. Tai ihan sama mulle, ei enää kiinnosta pätkääkään..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siis kyllä menee järjettömyyksiin!!! Miksi sinne piti rahdata uusia ihmisiä viikoksi!!!! Ja näistä äänestetään 2 pois.. Loput 2 uutta äänestetään seuraavaksi..Eiks toi oo ihan sama tässä vaiheessa kuka sinne noista uusista jää.. Eihän noihin edes kukaan ehdi tutustua.. Hullu on joka rahansa tuollaiseen järjettömyyteen syytää.. No sehän on tietty tuotannon uusi kikka, jolla näitä härkäsiä ja Kristallin & Virtasen suosikkeja saadaan edelleen pidettyä talossa. Tai ihan sama mulle, ei enää kiinnosta pätkääkään..

        Samoin maku meni ,vaikka juontajat kuinka yrittävät hehkuttaa (muista äänestää) niin en muista enää ikinä paskaksi män koko homma.


    • Anonyymi

      Elinahan sanoi sunnuntaina ihan kirkkain silmin että ”tuli hieman teknisiä ongelmia”, kun näyttivät heti alussa vahingossa loppuun näytettäväksi suunnitellun yllätys- ”äänestys”tuloksen... ja te tyhmät, tyhmät, tyhmät ostatte kaiken soopan ja laitatte rahanne tlc, anteeks, nelosen kanavalle. Sainion möllikkähän pohjusti vain tuota valmista ”äänestys”tulosta aiemmilla puheillaan. Silkkaa pösilöjen kusetusta.

      • Anonyymi

        Niinpä niin.. "teknistä ongelmaa" manipuloida äänestystulosta siten, ettei katsojien äänestämät, selvästi häätöön joutuvat, pelastuvat 2 viimeisen minuutin aikana.. Kuinka paljon rahaa tuotanto saa kun katsojat äänestävät koko viikon ajan eikä maksetuista äänistä ole mitään hyötyä. Nyt sais kyllä Virtanen tulla koosteeseen selittämään äänestyksen kulkua koko puoleksi tunniksi. Eilen odotin, että Ahomaa selittäis tätä kohua, mutta kas kummaa, yhtäkään äänestykseen viittaavaa katsojakysymystä ei esitettykään. Etoo..


    • Anonyymi

      Ja varmasti tämäkin "uusi äänestystapa" selitetään niin uskottavasti että ihmiset uskoo. Totuus on ettei katsojalla ole mitään päätäntävaltaa tuossa äänestyksessä vaikka niin antavat ymmärtää ja toitottavat että "sinulla on nyt vastuu ja valta kuka lähtee ja kuka jää taloon". Aikamoista paskapuhetta. Tämähän on rikollista jos tekevät näin. Nyt tuotannon täytyisi konkreettisesti todistaa että katsojilla on se päätösvalta ja laittaa esimerkiksi jokaisen kohdalle soitettujen puheluiden määrä lukuina eikä prosentteina. Olisi silloin vähän ehkä uskottavampi. Vielä uskottavampi olisi jos asukkaat nimeäisivät häädetyn eikä mitään katsojille olevaa äänestystä edes olisi. Mutta siinä kohtaa ohjelma tekisi niin paljon tappiota ettei kannattaisi. Kuitenkin kaikki tuotto tulee noista puheluista ja on ilmaista rahaa Neloselle..

      Miten on mahdollista että äänestystilanne muuttuu niin radikaalisti kahden viimeisen minuutin aikana kun se ei ole muuttunut kokonaiseen viikkoon.

    • Anonyymi

      Jos lopputulos oli oikein niin tuotanto junaili äänestäjiä niin etteivät ne äänestäneetkään Ellaa vaan jotain muuta. Koska kaikki luulivat että Ella jokatapauksessa on toinen häädettävä johtaessaan muka niin reilulla prosentilla äänivyöryt menivätkin inhottavalle Katille.

      Noh, mua ei kiinnosta koska en ole äänestänyt sitten Perttu Sirviön. Sieltä asti on nähty tuotannon junailut. Tosin Perttu varmaan voitti oikeutetusti. Sen jälkeen voittoja on mennyt kaikkein kamalimmille kiusaajille hyvin hoidetusta työstä tai muuten omituisille tyypeille. Esim. Teija, kaikkien kauhu-hoitsujen äiti.

      Voi ihmisiä jotka jakaa rahaa tän systeemisen pyörittämiselle.

      Minä tyhmä viimestä kertaa tilasin ruutuplussan.

    • Anonyymi

      Sitten kun nämä uudet on potkittu talosta, varmaan seuraavassa äänestyksessä on yksi asukas jota saa äänestää ulos. Tämänkin tuotanto sitten valitsee kuka vähiten kiinnostava ja viihdearvoton.

    • Anonyymi

      Äänestys on pelkkää silmänlumetta.

    • Anonyymi

      Mitähän se Virtanen sanoikaan kauden alkaessa uusista asukkaista…
      Nyt kuitenkin otetaan uusia asukkaita ja Virtasen mukaan siitä ollaan päätetty jo kauden alkuvaiheessa että näin saattaa tapahtua. Mutta kas kummaa, he ovatkin jo kaikki häätöäänestyksessä ja kaksi häädetään pois heti. Sama taitaa olla seuraavalla viikolla.
      Toivottavasti uusille asukkaille on tehty selväksi ennen sopimuksen allekirjoitusta ettei heillä ole mitään mahdollisuuttakaan tulla voittamaan pääpalkintoa.
      Oikeastaan se oli vain hätäratkaisu sille että saatiin tietyt asukkaat jäämään taloon. Ja näillä tietyillä asukkailla tarkoitan tätä Pride-porukkaa.

      Ja mitähän se Virtanen sanoi edellisestä kaudesta ja sen alussa: ettei viinaa talossa nähdä ollenkaan. Ja kas kummaa, nähtiinhän sitä ja oikein urakalla.

      Toisekseen tuotanto on huomannut että nykyisellä porukalla ohjelma on tylsä eikä talossa olevat kilpailijat tuo tarpeeksi sisältöä eikä katsojia. Ja juontajat, vieraat yrittävät epätoivoisesti hakea jotain mielenkiintoa tylsistä asukkaista ja näkee jo kaukaa miten väkinäistä tuo kehuminen on ja hienosti puhuminen näkyy studio-osuuksissa. Mielenkiinnottomasta väännetään väkisin mielenkiintoista.

      Kuitenkin jotain täytyi tehdä eikä tuotanto ole puuttunut millään tavalla tuohon sairaaseen ja kieroutuneeseen lemmiskelyyn ja seksin korostamiseen talossa johon aiemmilla kausilla olisi kyllä puututtu. Se näyttää olevan ohjelman parasta antia tällä hetkellä. Ohjelmaa siis tehdään vain seksin ja kohujen vuoksi. Se mikä aina myy. En uskonut että Nelonen ja Big Brother vajoaa näin alas ja näin alhaiselle tasolle pitääkseen katsojat ja äänestäjät äänestämässä. Viihdearvo täytyy säilyttää ja tuo viihdearvo on pelkästään enää tietyillä asukkailla (ja joista halutaankin voittaja).

      Äänestyksessä voidaan nyt siis vaikuttaa tuloksiin miten halutaan. Yhtäkkiä äänestystaktiikkaa muutetaan eikä asukkailla ole mitään päätäntävaltaa kuka seuraavaksi häädetään pois. Mitä tahansa prosenttilukua voidaan siis näyttää lähetyksessä eikä katsoja voi tietää pitääkö ne paikkansa yhtään. Olisi hieman rehellisempää jos sunnuntain lähetyksessä olisi ruudun alakulmassa esim. reaaliaikainen tilanne kuinka monta puhelua tulee kullekin äänestettävälle, samalla systeemillä niin kuin muissakin vaaleissa: reaaliaikainen äänestystilanne näkyy koko äänestysajan ruudulla. Ja vieläpä niin että prosentit muuttuisivat puheluiden kappalenumeroiksi, silloin katsoja tietäisi että vilppiin ei olisi mahdollisuutta. Nythän tuota äänestystulosta voidaan muuttaa miten halutaan ja sanotaan vain asia uskottavasti. Mutta katsoja astuu tähän ansaan ja luulee todella vaikuttavansa äänestykseen. Ei vaikuta. Se on päätetty aikaa sitten kuka lähtee seuraavaksi. Se lähtee jolla on vähiten viihdearvoa. Ja tähän uskon vahvasti.

      Vähän niin kuin Venäjän presidentin vaalit ja Putin voittaa.

      Sanoman iskulause kuvaa hyvin tätä puljua: Aina tulee sanomista.
      Kohusta ja sensaatiosta poikii katsojaluvut ja rahaa kassaan hölmöiltä äänestäjiltä.

      Mutta tällainen rahastusautomaatti ja kieroilija huijari tämä Nelonen on muussakin: Tiedä ja Voita-ohjelmassa aina vastauksena on Maarianhamina, Astraltv:ssä huitoja parantaa soittajan vaivan kuin vaivan kun vähän huitoo käsiään ja kertoo tulevan. Ruutu-palvelua mainostetaan että näe sieltä ensimmäisenä ja vain Ruudusta uudet sarjat ja elokuvat, mutta muutaman kuukauden jälkeen ne samat ohjelmat jotka piti olla vain Ruudussa, tulevatkin ilmaiskanavilta. Hölmöillä kuluttajilla rahastetaan roskasta ja valheista.

      • Anonyymi

        Hyvä kommentti!!


    • Anonyymi

      Aivan hullua rahan kylvämistä tällaisten läyhästen "interaktiivisten" ohjelmien rahastusautomaatteihin. En missään tapauksessa maksa mistään äänestämisestä. Eli en osallistu. Ja sanonpa, etten ole yhtään jaksoa edes katsonut, enkä katso!

    • Anonyymi

      Nyt jos tuotanto olisi järkevä ja haluaisi säilyttää vielä kasvonsa ja kunniansa, laittaisivat nämä homostelijat Ella/Eetun ja Artun suoraan pihalle tuolta talosta epäsiveellisen toiminnan ja sen harrastamisen vuoksi. Tämähän tuotannon touhu alkaa olla jo ammattitaidotonta, naurettavaa ja osoituksena huonosta mausta. Ei tämä ole enää viihdettä.

      • Anonyymi

        Ella-Eetuun pitää suhtautua hänen itsensä mukaisesti, ei "syrjivästi" hänen sukupuolisuuttaan kohtaan, vaan mitä Ella itse on.

        Ellahan on vasta 23-vuotias, mutta pienistä eleistä huomaa hänen olevan, myös ilm. taustaltaan varsin sivistynyt. Hänellä on herttainen käytös, hän ei liioittele rooliaan, vaan ON Ella, Hänellä on hyvät ja sivistyneet käytöstavat (humalassa nyt kuka tahansa voi törttöillä), ei kestä alkoholia, joten kovin pahasta juopostakaan ei ole kysymys. Hänellä on fiksut vaatteet, hän on ihan vasta parissa vuodessa tullut ulos kaapistaan, joten nopeasti ja todella hyvällä maulla hän laittautuu "naiseksi". Hänen täytyy olla suht varakas, sillä tuo laittautuminen maksaa.

        Eli: teidän joidenkin "Ella-vastaisuus" johtuu pikemminkin vain siitä, että hän on trans-nainen, homo. Mutta kaiken tämän esiintymisensä hän tekee suht. hyvällä maulla. Kantapäät Artun olkapäillä, kohti tv-kameroita... no. 💕 Hänkin kaipaa rakkautta. Ja heillä oli peitto päällään! Enimmäkseen kuvissa liikkuikin Artun autuas-ilmeinen naama.

        Te yökukkujat: vähentäkää ääntä, jos ei litinä ja lätinä teitä miellytä. Itse sammutan valot samoihin aikoihin kuin BB ja suljen telkkarin, alan nukkua. En tiedä lätinöistä mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ella-Eetuun pitää suhtautua hänen itsensä mukaisesti, ei "syrjivästi" hänen sukupuolisuuttaan kohtaan, vaan mitä Ella itse on.

        Ellahan on vasta 23-vuotias, mutta pienistä eleistä huomaa hänen olevan, myös ilm. taustaltaan varsin sivistynyt. Hänellä on herttainen käytös, hän ei liioittele rooliaan, vaan ON Ella, Hänellä on hyvät ja sivistyneet käytöstavat (humalassa nyt kuka tahansa voi törttöillä), ei kestä alkoholia, joten kovin pahasta juopostakaan ei ole kysymys. Hänellä on fiksut vaatteet, hän on ihan vasta parissa vuodessa tullut ulos kaapistaan, joten nopeasti ja todella hyvällä maulla hän laittautuu "naiseksi". Hänen täytyy olla suht varakas, sillä tuo laittautuminen maksaa.

        Eli: teidän joidenkin "Ella-vastaisuus" johtuu pikemminkin vain siitä, että hän on trans-nainen, homo. Mutta kaiken tämän esiintymisensä hän tekee suht. hyvällä maulla. Kantapäät Artun olkapäillä, kohti tv-kameroita... no. 💕 Hänkin kaipaa rakkautta. Ja heillä oli peitto päällään! Enimmäkseen kuvissa liikkuikin Artun autuas-ilmeinen naama.

        Te yökukkujat: vähentäkää ääntä, jos ei litinä ja lätinä teitä miellytä. Itse sammutan valot samoihin aikoihin kuin BB ja suljen telkkarin, alan nukkua. En tiedä lätinöistä mitään.

        Ne litinät ja lätinät häiritsevät samassa huoneessa nukkuvia muita asukkaita!!! Sitten pitää muihinkin asukkaisiin suhtautua vain myötämielisesti. Vain kehua kaikkia maailman tappiin asti. Kenessäkään ei mitään häiritsevää piirrettä, kaikilla "on herttainen käytös, kukaam ei liioittele rooliaan, vaan ON asukas. Kaikilla on hyvät ja sivistyneet käytöstavat (humalassa nyt kuka tahansa voi törttöillä), kukaan ei kestä alkoholia, joten kovin pahoista juopoistakaan ei ole kysymys. Heillä on fiksut vaatteet". Älä nyt vajoa noin alas Krystal, että oikein tänne suoli 24 änkeet kehumaan suosikkiasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ella-Eetuun pitää suhtautua hänen itsensä mukaisesti, ei "syrjivästi" hänen sukupuolisuuttaan kohtaan, vaan mitä Ella itse on.

        Ellahan on vasta 23-vuotias, mutta pienistä eleistä huomaa hänen olevan, myös ilm. taustaltaan varsin sivistynyt. Hänellä on herttainen käytös, hän ei liioittele rooliaan, vaan ON Ella, Hänellä on hyvät ja sivistyneet käytöstavat (humalassa nyt kuka tahansa voi törttöillä), ei kestä alkoholia, joten kovin pahasta juopostakaan ei ole kysymys. Hänellä on fiksut vaatteet, hän on ihan vasta parissa vuodessa tullut ulos kaapistaan, joten nopeasti ja todella hyvällä maulla hän laittautuu "naiseksi". Hänen täytyy olla suht varakas, sillä tuo laittautuminen maksaa.

        Eli: teidän joidenkin "Ella-vastaisuus" johtuu pikemminkin vain siitä, että hän on trans-nainen, homo. Mutta kaiken tämän esiintymisensä hän tekee suht. hyvällä maulla. Kantapäät Artun olkapäillä, kohti tv-kameroita... no. 💕 Hänkin kaipaa rakkautta. Ja heillä oli peitto päällään! Enimmäkseen kuvissa liikkuikin Artun autuas-ilmeinen naama.

        Te yökukkujat: vähentäkää ääntä, jos ei litinä ja lätinä teitä miellytä. Itse sammutan valot samoihin aikoihin kuin BB ja suljen telkkarin, alan nukkua. En tiedä lätinöistä mitään.

        Sivistynyt ja sivistynyt ja herttainen käytös: jaahas missähän kohtaa nämä näkyy?
        Herttaisesti puhuu muista selän takana pahaa minkä ehtii ja valittaa joka asiasta, sivistynyt kun julkisesti antaa naida itseään ja paneskelee suorassa lähetyksessä vain julkisuuden ja huomion vuoksi. Ja sivistyneesti antaa naida itseään anaaliin julkisesti. Vetää ”miehelle” hanskaan etc. Teillä päin ilmeisesti sivistyksellä tarkoitetaan jotain aivan muuta näemmä. Sitä jokainen saa olla miten mies naisena ja miten nainen miehenä tahansa ja leikkiä näitä roolileikkejään mutta tehköön sen omissa oloissaan eikä julkisesti, se on kuvottavaa ja mautonta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sivistynyt ja sivistynyt ja herttainen käytös: jaahas missähän kohtaa nämä näkyy?
        Herttaisesti puhuu muista selän takana pahaa minkä ehtii ja valittaa joka asiasta, sivistynyt kun julkisesti antaa naida itseään ja paneskelee suorassa lähetyksessä vain julkisuuden ja huomion vuoksi. Ja sivistyneesti antaa naida itseään anaaliin julkisesti. Vetää ”miehelle” hanskaan etc. Teillä päin ilmeisesti sivistyksellä tarkoitetaan jotain aivan muuta näemmä. Sitä jokainen saa olla miten mies naisena ja miten nainen miehenä tahansa ja leikkiä näitä roolileikkejään mutta tehköön sen omissa oloissaan eikä julkisesti, se on kuvottavaa ja mautonta.

        Älkää äänestäkö


      • Anonyymi

        Kryställinki Snöw yks käsikirjoittaja.. Ei Snöw laita suosikkejaan eikä kiero maistereita pois vaikka katsojia miten ällöttäis tuo touhu ja katsojat jopa äänestäisivät noi pois talosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kryställinki Snöw yks käsikirjoittaja.. Ei Snöw laita suosikkejaan eikä kiero maistereita pois vaikka katsojia miten ällöttäis tuo touhu ja katsojat jopa äänestäisivät noi pois talosta.

        Ella on paljon kauniimpi ja naisellisempi, kuin moni pillakka jalkojen välissä syntynyt!
        Kaikkea hyvää Ellalle, olet rohkea IHMINEN!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ella on paljon kauniimpi ja naisellisempi, kuin moni pillakka jalkojen välissä syntynyt!
        Kaikkea hyvää Ellalle, olet rohkea IHMINEN!

        Vai on Ella kaunis vitsillä varmaan sanot se ,ei todellakaan ole.Rohkeudesta puhumattakaan hyvin epävarmalta vaikuttaa ,varsinkin nyt kun on todellinen nainen tullu taloon.Näytä Julia sille otuksille miltä nainen näyttää.


    • Anonyymi

      Arttu ja Ella/eetu äänestettiin jo ulos viime sunnuntaina mutta Cristal Snow ei halunnut joten tuotanto muutti vähän tulokisa. Ovat huomanneet ettei viihdettä irtoa näin surkeista asukkaista niin pakko jotain sisältöä jättää eli Ellan ja Artun perverssit panoleikit.

      Huomasivat tuotannossa että surkean ja värittömän porukan valitsivat niin jotain täytyi tehdä että edes jotain "mielenkiintoista" jäisi taloon ja lähetyksiin. Tietää mitä tuotanto haluaa näyttää: jokainen koostelähetys päättyy Ellan ja Artun petipuuhien seuraamiseen.

    • Anonyymi

      Kun katsoo tuota tyhjäpäistä joukkiota, on ihan sama, kuka voittaa. Nyt alkoi niillä äänekäs nousuhumala...

      O-P lienee ryhmän viisain. Tietenkin Marjatta on fiksu, mutta ei mikään persoonallisuus. Timo potkii hiljaisena jalallaan lattiaa...

      Ei taivas, taas alko Paula huutaa "heseä" ja "majoa" ja Vili nytkyttelee vierellä.

    • Anonyymi

      Sponsoreiden kipeyttä: nyt täytyy tehtävän aikana olla tuo Hesekaupan mainos oikein isolla tuossa ulkona.

      Marjattahan on fiksuin ja myös henkisesti kypsin tuosta porukasta, ihmetteli myös miksi jatkuvasti muut asukkaat kyselevät juhlien ja viinan perään. Valitettavasti hänellä ei nyt ole mitään mahdollisuutta voittaa koska tuotanto ei niin halua.

    • Anonyymi

      Onneksi en ole aktiivisesti katsonut kyseistä ohjelmaa koskaan.

    • Anonyymi

      Läpinäkyvää tämä äänestys. Nyt kaksi vähiten kiinnostavaa äänestettiin ulos. Nyt kun Vilillä oli tuo konflikti Timon kanssa edesauttoi ettei tuotanto laittanut pihalle. Mahdollisia konflikteja muiden asukkaiden kanssa. Sama Julian kohdalla kun tuotanto huonannut että tällä saadaan konflikteja myös hänen osaltaan ja sisältöä ohjelmaan. Mahdollista Joelin ja Paulan kanssa aiheutuvaa kiinnostusta ja eripuraa. Aika läpinäkyvää tämä äänestyksen kanssa pelleily. Nyt haetaan talosta noita konflikteja ja draamaa. Tuotanto haluaa näitä sirkushuveja. En usko äänestykseen enää hetkeäkään. Tuotanto päättää kuka kulloinkin lähtee. Äänestyksellä ei ole mitään merkitystä.

      • Anonyymi

        BB muuttunut parisuhdeohjelmaksi.


    • Anonyymi

      Sainio sanoi studiossa lauantaina että hänen mielestään äänestys on nyt menossa väärin, kun vili ja julia olivat lähdössä. Hänen mielestään nona ja marjatta saisivat lähteä. No hupsis, mitens sitte äänestyksessä kävikään... oohhohh

      • Anonyymi

        Kyllähän tuota typerää, sairasta, lapsellista ja täysin turhaa huuhaa paska ohjelmaa katsovat sekä täällä kommentoivat tyypit ovat todella outoa ja surkeaa reppana porukkaa.

        Eikö teillä ole mitään muuta tekemistä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllähän tuota typerää, sairasta, lapsellista ja täysin turhaa huuhaa paska ohjelmaa katsovat sekä täällä kommentoivat tyypit ovat todella outoa ja surkeaa reppana porukkaa.

        Eikö teillä ole mitään muuta tekemistä?

        Ei sitten sullakaan ole parempaa tekemistä, kuin roikkua täällä haukkumassa kommentoivia ihmisiä? Eihän sun tartte rasittaa pientä päätäsi asioilla, jotka ei sua kiinnosta. Keskity aiheisiin, jotka kiinnostaa, niin elämäkin on helpompaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sitten sullakaan ole parempaa tekemistä, kuin roikkua täällä haukkumassa kommentoivia ihmisiä? Eihän sun tartte rasittaa pientä päätäsi asioilla, jotka ei sua kiinnosta. Keskity aiheisiin, jotka kiinnostaa, niin elämäkin on helpompaa.

        Surkimuksille sekä luusereille on vain aivan pakko kettuilla.
        Suurin osa tuollaista paskaa katsovista on varmuudella sellaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Surkimuksille sekä luusereille on vain aivan pakko kettuilla.
        Suurin osa tuollaista paskaa katsovista on varmuudella sellaisia.

        Surkimukset ja luuserit tuijottavat päivästä toiseen sitä, kun ne toiset samanlaiset huuhailevat sekä leikkivät typeriä leikkejään ja höpöttävät järjettömiä jorinoitaan siinä paska ohjelmassa.


      • Anonyymi

        Minusta Vili olisi joutanut jo pois talosta.


    • Anonyymi

      Mulle tuli kännyyn varoitus, että palvelunumerokiintiöni alkaa täyttyä. Tämä laittaa stopin turhille äänestyksille.

    • Anonyymi

      Oletteko koskaan kuulleet? Ei se ole tyhmä, joka pyytää. Vaan se joka maksaa. Eihän epätoivoinen tuotanto ryhtyisi tälläiseen huijaamiseen, jos tietäisi, ettei löytyisi huijattavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      59
      1927
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1672
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1594
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1425
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe