Kepu häviää kuntavaalit

Anonyymi

Jos maalla asuvien toivot ovat pelkästään Kemppaisia ja Kanasia, niin näillä eväillä tulee Viitasaaresta konkurssipitäjä. Ensin oma maha ja sitten vielä oma maha ja sitten vieläkin oma maha. Jos jotain vielä jää niin se jaetaan veljespuolueen eli demareiden kanssa johonkin huuhaaseen. Tuulivoima päätökset ovat myös kepun ja demareitten yhteisiä saavutuksia. Puhumattakaan laajakaista miljoonista. Nyt kaivataan kommentteja nykymenosta.

34

638

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valtuustoon on mahdollisuus täysi-ikäisillä henkilöillä ehdokkaaksi. Rupusakki jää huutelemaan tänne foorumille kun ei ole kykyjä ja järkeä parempaan näyttöön.

    • Anonyymi

      Ettei vaan ole toisinpäin. Rupusakki hoitaa kunnan tai oikeastaan omia asioitaan. Kysynpä vaan, että miten edistävät edellä mainitut nimet maaseudun asioita. Ei mitenkään. Kihertävät kunnanjohtajan kyljessä saaden siten omia asioitaan eteenpäin. Nyt on mahdollisuus hajottaa tämä kusiaispesä. Nykyinen valtuusto ja ennen kaikkea hallitus on ollut vuosikymmenien huonoin.

    • Anonyymi

      Jos kepulaiset ja demarit olisivat saaneet puuhastella rauhassa laajakaista takausten kanssa, olisi nyt veroprosenttia pitänyt nostaa ainakin 24 %. Repikää siitä äänestäjät. Sinne olisi mennyt lämpöyhtiön rahat kuin tuhka tuuleen. Toivottavasti valtuustoon jäisi vielä näitä talouttakin ymmärtäviä valtuutettuja. Kunnanjohtajakin on erityisesti vahdittava, ettei pääse konkurssi yllättämään.

    • Anonyymi

      Nämä viestit ovat persujen piiritoimiston hyväksymiä roskaposteja.

    • Anonyymi

      Viitasaari hiipuuhiipuu ja hiipuu....hohhoijakkaa! Niin kauan kunnes äänestäjät hoksivat olla piirtämättä punakynällä numeroa äänestyslippuunsa.Sanotaan että sitä saa mitä tilaa ja nyt se on todeksi muuttunut kun väkiluku taitaap olla alle 6 tuhannaen.Ainakaan soliaalidemokraatit eivät maaseudun ongelmia ratkaise-nähty se on.Meidän kaupunginjohtajakin on kepu Pekkarisen siskon poika ja meillä menis hyvin ellei sosialistit sähläis.

    • Anonyymi

      Itseppäs äänestätte

    • Anonyymi

      Sossuille ääni on itelle kuopan kaivamista. En haluaisi myöskään olla mikkään ikärasisti mutta oon sitä mieltä että jos ikä kääntyy tulevalla valtuustokauvella yheksännelle kymmenelle, elikkä 80 vuotta täyttyy lähivuosina ni olis syytä hoksata jättääntyä pois ehokkuudesta.

      • Anonyymi

        Ohan se valtuustossa ja lautakunnissa istuskelu joittenki toimeentulonkin kannalta elinehto. Tarvitaanko niissä luottamustehtävissä nyt kummosta järkeä tai älyä? Ei taijeta tarvia koska Kinnunen näkkyy päättävän valtuustolle valamiiks surimman osan asioista. valtuusto, hallitus ja tietyt lautakunnat pittää olla kunnassa ja niissä pittää olla tietty lukumeärä porukkaa. Lopputuleman voi sitte jokkainen huomata omin silimin ja kuulevin korvin. Työttömyys rehottaa ja porukka muuttaa muualle. Asukasluku ei taida olla ennää kuutta tuhatta,


    • Anonyymi

      Eikös sieltä valtuustosta löydy kahden tunnin varoajalla pois potkittu kuljetusfirman tj, aseilla poliisia uhkaillut entinen hallituksen pj. Kyllä ammattitaitoa löytyy talousasioihin.

      • Anonyymi

        Mitäs tuo haittoa jos on monnoo soanu kooteekoolta.pelekkeä kokemustahan se vaan on


    • Anonyymi

      Riittää,että on Kinnusen kavereita.Sillä varmistaa asemansa vallankäytössä ja saa vapaasti rötöstellä ilman seuraamuksia.

    • Anonyymi

      Oha teil Hakkarainen ! Älkää valittako.

    • Anonyymi

      Hakkarainen ei kuulu meidän listoille. Olen entinen kepu ja nykyisin en äänestä ketään.Kemppainen on luikuri ja Kanaseen en luota pätkääkään. Muuten näitä kaikkia näkyy viina vievän. Mäntylästä on tulossa uusvanha kepulainen, mutta hänelläkin on pahemman kerran luurankoja kaapissa. Kehen tässä enää voi luottaa. On tämäkin luottamusmiesporukkaa.

    • Anonyymi

      Minä oon ratkaissut sen ongelman ,en äänestä ,elän ommaa elämää omilla rahoilla,meen ja tuun ja teen yhtä,sun toista muista en perusta, läheisimmistä vain. Hyvin pyyhkii. Ei se oo vaikiaa ollenkaan muuttaa elämäntyyliä parempaan.

    • Anonyymi

      Kyllä urakat jotka Kemppaiselle Kinnusen valvonnassa annettiin olivat todellakin läpinäkyvää suosimista. Tiettävästi se sora jota nyt ajetaan tienpohjalle on laitonta. Viekää joku se tutkittavaksi niin poltetaan tämä urakan tekijä. Nyt olisi aika laittaa tälle ketkuilulle piste. Nämä urakat tulevat vuoren varmasti myöhästymään todella paljon. Tutkikaa että sakkomaksut pistetään käytäntöön.

    • Anonyymi

      Lueskelin illan ratoksi uusinta Seutua.Ei ihmetytä kansalaisten joukkopako kepusta,kun lukee kokousilmoituksia ja uutisointia.Yleinen kokous jossakin kotvalan perukoilla ja puheenjohtaja valitsee osanottajat ennakkoon.Turvallisuuden nimissä tietenkin.
      Meillä on hieno kokoussali kaupungintalolla,hieno Areena nousevalla katsomolla,teatteritalo ja muita yksityistiloja turvallisen kokouksen järjestämiseen.Samainen pj.samassa lehdessä hehkuttaa valintaansa puoluejohtoon.Valinta on tehty jo kuukausia sitten ja on mandaattipaikka.Parin kolmen hengen diktatuuriinko kepussa pyritään?

      • Anonyymi

        Ollut sitä jo kauan.


    • Anonyymi

      Nyt asialistalle kuinka valehdellaan kuntalaisille valokuitutöppäilyt. KRP tutkii virkamiehiä, mutta kepun sylttytehtaalle johtaa jäljet. Vaalimenestystä kepulle.

    • Anonyymi

      Seudun lukijalle. Näin on menetelty jo iät ja ajat. Valta pienelle porukalle ja päätökset ja kuntapaikat jaetaan hyväveli verkoston kautta. Uusia ehdokkaita haalitaan ja luvataan luottamuspaikkoja. Vaalien jälkeen veliverkko ottaa tärkeimmät luottamuspaikat. Ja päätökset tehdään sitten tämän johtoporukan ehdoilla. Joka neljän vuoden aikana petetään näitä innokkaita uusia ja jopa niitä vanhojakin jotka ovat olleet ja uskaltaneet olla poikittain asioissa. Tämä menettely on kepulaisten ja demarienkin leirissä. Minulla on kokemusta kummastakin leiristä.

    • Anonyymi

      Sdp on pahinta myrkkyä maaseudulle, mitä ihmisille tarjotaan. Demarit ajavat suurten asutuskeskusten ihmisten asioita ja harvaan asuttu maaseutu jää unholaan. Mutta kun se työväen aate on tullut joillekin varenperintönä niin siitä ei luovuta ei sitten mistään hinnasta. Luulisi että ihmisillä koulusivistys lisääntyy ja että he ottavat asioista selvää, mutta totuus on ikävä kyllä toisin.

    • Anonyymi

      Onko kellään kokemuksia, Kemppainen pistää tietyömaalla asfalttia pakkasella. Taitaa katu olla koelaitoksena. Taidetaan korjata katua jo vuoden päästä ja kunta maksaa. On se kummaa, ettei tähän veliverkostoon puututa. Hinta oli tälle tien pätkälle muistaakseni 340 tuhatta euroa. Paljonko kikkii lisätöillä lisää.

      • Anonyymi

        140 tonnia raapaisi Kinnuselta valtuuston veljien siunauksella jo alkuunsa.


    • Anonyymi

      Hakkaraisen puolueella ja sdp-llä menee ainoastaan hyvin ,mut sillä erotuksella,et perus-suomalaisista ei ole minkäänlaiseen hallitusvastuuseen, eikä mikään ouolue ota heitä heti paikalla. Et silläkään ei Suomea rakenneta parempaan. Orponkin paikka haussa ,niin metsä vastaa,kuin sinne huudetaan.

    • Anonyymi

      Kepu on sotkenut konnuuksillaan niin valtakunnan-kuin kuntienkin taloudet. Taitaa kohta olla kepunkin vaikea löytää kavereita. Tarkoitan oikeita kavereita, hyväveli kavereita riittää niin kauan kun on vielä valtaa. Valta on vain katoavaista.

    • Anonyymi

      Katselin vanhoja päätösesityksiä ja videoita kun päätettiin laajakaistasotkuja. Kepu ja demarit kuuntelivat hurmiossa kunnanjohtajan esityksiä. Ei minkäänlaisia vastustamisia saatika epäileviä puheenvuoroja. Näin kusetettiin valtuustoa oikein olantakaa. Siellä silmäätekevimmät veivät muita onnettomia kuin kuoriämpäriä. Tuli tosiaan olo, että on meillä päättäjät. Eivät ymmärrä yhtään mitään. Niin olihan siellä pari persua, jotka olivat kartalla. Äänestän persuja seuraavissa vaaleissa.

    • Anonyymi

      Nyt meni persuilta Viitasaarellakin luu väärään reikään kun kuntavaalit siirtyvät kesäkuulle. Mikä on persun kesäkunto? Vieläkö bensan hinta kiihottaa? Onko Teukka hankkinut Gambiasta uuden morsiammen? Vieläkö sensei Halla-ahon kalju punottaa kesäkuun auringossa? Niin paljon avoimia kysymyksiä ja niin vähän vastauksia.

    • Anonyymi

      Ja vastausten kanssa tulee suuria ongelmia , alkaa uskottavuus olla heikoilla.

    • Anonyymi

      Eiköhän apupuolue kepulta loppuneet ehdokkaat. Aulat ja Pietiläiset ym. kauan sitten politiikan jättäneet on kaivettu haudasta. Kaikkihan näkee, että ei ole listoille ollut tunkua, kun keski-ikäkin lähentelee 70 vuoden ikää. Tämän Aulan varaan ei kannata laskea. Ketkuilut kansanedustajien sopeutumiseläkkeillä on vielä tuoreessa muistissa. Pietiläinen kirjoittelee höyryissä ja sekin on tiedossa. Ei teitä pelasta vaalien siirto, vaikka vuodella siirretään. Kepu on mennyttä kalua.

    • Anonyymi

      On hupanen veikko tuo pieruissa kirjoitteleva Pietiläinen. Ei mitään häpyä. Kuitenkin mies munaa vain itsensä ja läheisensä. Ilmeisesti luulee olevansa isompikin herra. Ääni menee todellakin hukkaan tämän miehen faneilta.

    • Anonyymi

      Ei sinne valtuustoon ainakaa mitään Pietiläisiä,Kanasta eikä Haikoa tarvita asioita sotkemaan.Tuosta porukasta ei oo mittää hyötyä kenelläkkään kuntalaiselle.

      • Anonyymi

        Valitaan vain naisia, tehdään kokeilu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valitaan vain naisia, tehdään kokeilu

        He, he, heeee.... Vai että naisia valtuustoon? Miksei lapsia ja vanhuksia? Älähän sie unta nää. Tässä taloustilanteessa meillä ei ole varaa kokeiluihin.

        Äänestetään sellainen porukka joka ymmärtää asioiden hoitamisen päälle ja päätöksissään osaavat varjella meitä ajautumatta sudenkuoppiin.

        Lehdestä olemme saaneet lukea karmean esimerkin on naapuri kunta Pihtiputaasta, jossa Kuuskaista ja Niemenharjun huoltoasema taitavat viedä koko kunnan hunningolle. Onneksi meillä oli jämäköitä miehiä valtuustossa jotka kaatoivat kuuskaistan niin selvisimme toistakymmenen miljoonan euron velkavastuista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        He, he, heeee.... Vai että naisia valtuustoon? Miksei lapsia ja vanhuksia? Älähän sie unta nää. Tässä taloustilanteessa meillä ei ole varaa kokeiluihin.

        Äänestetään sellainen porukka joka ymmärtää asioiden hoitamisen päälle ja päätöksissään osaavat varjella meitä ajautumatta sudenkuoppiin.

        Lehdestä olemme saaneet lukea karmean esimerkin on naapuri kunta Pihtiputaasta, jossa Kuuskaista ja Niemenharjun huoltoasema taitavat viedä koko kunnan hunningolle. Onneksi meillä oli jämäköitä miehiä valtuustossa jotka kaatoivat kuuskaistan niin selvisimme toistakymmenen miljoonan euron velkavastuista.

        Ei se mikään uni ollut,vaan katse tuottavaan tulevaisuuteen. Kyllähän sen kaikki tietää, että menestyvien miestenkin takana on nainen. Tää vaan menee niin, että miehet esillä ja naiset piilossa. Mutta muista, kaiken takana on nainen, joka ihanasti miestänsä avustaa ja rakastaa.


    • Anonyymi

      Kuulin että Viitasaaren kepulaiset ovat huolestuneet persujen hyvästä kuntavaalilistasta. Kaikki hyväveli bisnekset menisivät lopullisesti persujen vaalivoiton jälkeen. Kinnunen ei voisi toteuttaa yksinvaltiaana kepun sätkynukkena omia toimiaan. Ilmolahden pariskunta ei saisi kunnan maksamaa yksityistä laajakaistaa. Kyllä tämä olisi kepulle katastrofi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      246
      3993
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2338
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2131
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2056
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      96
      1719
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1411
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      9
      1320
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1307
    9. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      309
      1262
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    Aihe