Pitäisikö Facebookin alkaa poistaa valheellisia tanssikoronaväitteitä?

Anonyymi

Pitäisikö Facebookin alkaa poistaa alustaltaan valheellisia tanssiväitteitä, joista räikeimmissä väitetään, että koronaa ei voi saada tansseista eikä tanssiharkoista?

Tiuota lievempiä valheita Facebookin alustalla esitetyistä tanssivalheista ovat sellaiset, joissa tanssinjärjestäjä väittää, että hänen järjestämistä tansseista ei voi saada koronaa, koska niissä noudatetaan aluehallintoviraston antamia ohjeita ja suosituksia eikä hänen järjestämissään tansseissa käy koronaan sairastuneita. Ja kuitenkin hänen järjestämistään tansseista Facebookin alustalle lähetetyistä kuvista puuttuvat sekä turvavälit, että suojamaskit, joiden käyttöä aluehallintovirasto oli suositellut koronan saamisen/levittämisen ehkäisemiseksi. Myöskään negatiivisia koronatestituloksia ei ole kertaakaan esitetty jälkimmäisenä esitetyn väitteen tueksi.

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Varmaan pitäisi. Tämä koronahuolettomuus on varsinkin Ruusulinnan oire, he kun ilmoittavat että "ei maskipakkoa".

    • Anonyymi

      Ko. tansseista todistettavasti tartunnan saanut voi vetää järjestäjän oikeuteen tuottamuksellisesta rikoksesta. Voi verrata pahoinpitelyyn. Entäpä jos tanssiasiakas kuolee ko. tanssipaikassa saatuun tartuntaan. Tätä kannattaisi tanssinjärjestäjän miettiä, ennenkuin toiminta lakkaa tartuntatautilain mukaisten korvauksien maksamiseen.

      • Anonyymi

        En ny viitti vastata .....


      • Anonyymi

        "Ko. tansseista todistettavasti tartunnan saanut voi vetää järjestäjän oikeuteen tuottamuksellisesta rikoksesta. Voi verrata pahoinpitelyyn. Entäpä jos tanssiasiakas kuolee ko. tanssipaikassa saatuun tartuntaan. "

        Sitä odotellessa..
        Mutta kannattaisko aloittaa vaikka hoivakodeista.. vois löytyäkin aihetta..
        Ja voistko sieltäkin löytyy aasin silta varmaan tanssipaikkaan, jossa kuollut hlö on saattanut joskus vierailla..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En ny viitti vastata .....

        Törkeä läheistenne ja yritystenne hautajaisten tuottamus on nyt jo kysymyksessä pidemmän aikaa ollut, sillä koronan vaarat eivät liene kellekään tuntemattomat ja tällöin voidaan puhua yritystenne ja läheistenne murhista, koska tansseja on huolellisesti suunniteltu etukäteen. Murhistahan puhutaan ja tuomitaan silloin, kun tekoihin liittyy huolellista suunnitelmallisuutta.


    • Anonyymi

      Ainakin litteän maan kirkon liturgianomaiset valheet pitäisi facebookin alustalta mielestäni välittömästi ja hyvin tarkoin poistaa. Nimittäin jos parituhatta (2 000) litteän maan kirkon jäsentä allekirjoittaa kirkkonsa liturgian litteästä maasta ja probagoi kuuden miljardin (6 000 000 000) pyöreään maahan uskovan henkilön olevan väärässä ja salaliitossa heitä vastaan, niin eikö tilanne ole tällöin parinsadan (200) suomalaisen lavatanssiharrastajan kannalta katsoen tismalleen sama, kun he väittää, että kuusimiljardia (6 000 000 000) muuta ihmistä on väärässä, kun he pelkää koronaa ja on salaliitossa heidän edustamaansa harrastusta vastaan.?

      • Anonyymi

        Trakigoomisinta tässä kaikessa on, että korona-nimisen pfiirukschen löydyttyä vihervasurit on päätelleet ja sinänsäkin toki nerokkaasti, että vielä toistaiseksi jäljellä olevissa sademetsissä täytyy olla puu, jonkajuurakossa on sen pilviä hipovat jälkeläiset mukaan kalenteriin laskien tuhansia vuosia kaikessa rauhallisuudessaan asustanut sieltä juurakosta riehaantuessaan koko ihmiskunnan tältä planeetalta alle viikossa pyyhkäisevä pfiirusch. Ja nyt nämä vihervasurit ovat jättäneet apurahahakemuksia voidakseen lähettää retkikuntia ja raivauskalustoa (ja itsensä) möyrimään kaikkien sademetsien kaikki juurakot. Itseasiassa vihervasureilla on menossa raivoisa kilpailu siitä, kuka löytää ensimmäisenä kyseisen pfiirukschen ja siten ansaitsee himoitun ihmiskunnan tältä planeetalta alle viikossa pois pyyhkäisseen pfiirukschen löytäjän tittelin! Näin siksi, että tämän korona-nimisen pfiirukschen löytäjän tittelihän on jo jaettu.


    • Anonyymi

      Julkisuudessa ei ole ilmoitettu tansseista saatua tartuntaa. Sen sijaan yökerhot ja nuorten urheilutapahtumat olleet suurimmat tartuntaketjut.

    • Anonyymi

      Facesessa on niin paljon valheita, että tamäkin menee siinä kuin rikka sopassa.

      • Anonyymi

        Tuo voi pitää hyvinkin paikkansa tai olla pitämättäkin, mutta tosiuutisten perusteella:
        https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/75209846-3c4c-494e-aef4-e386d8f26df7
        olisi kenties aika ryhtyä pohtimaan myöskinsä Suomi24-tanssiharrastuspalstalta korona- ja siten lopulta tanssipositiivisia kirjoituksia (vrt ylle liitetty tosiuutinen) joissa ihannoidaan tosiuutisissa mainittuja koronan leviämiselle yrityksiinne jaleheisiinne otollisia lähikontakteja.

        Eikä siinä vielä kaikki nimittäin myös nuoret ja notkeat
        https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/8bb4b8b3-d2e6-42eb-bb31-8737357853d8
        ovat vaarassa toisin kuin tanssipositiivisissa lähikontakteja ihannoivissa kirjoituksissa myös täällä Suomi24-tanssiharrastuspalstalla annetaan yo tosiuutisten kertomaa todellisuutta vääristellen on annettu kirjoitella. Oma totuutensa tai epätotuutensa on siinäkin, ovatko tanssia vielä harrastavat nuoria ja notkeita,


    • Anonyymi

      Tanssi on minulle niin tärkeä asia, läheisyyden kannalta, vieraan miehen hoikka vartalo minua vasten, silloin en koronaa ajattele.
      Olen saanut mieheltäni luvan käydä yksin tansseissa, kerran kuukaudessa ja sen ajan hyödynnän 100% :sti. Nautin kehuista, joita saan jatkuvasti tanssilavoilla, kotona en koskaan.

      • Anonyymi

        PNP 11 keikkaa tammikuussa, odotan ensimmäistä 02.01.2021.


      • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      144
      2161
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1938
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1888
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1690
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1498
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1276
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1180
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1157
    Aihe