Aihe

YLE tekee meistä tyhmempi aivoisia, vaara aivoterveydelle

Anonyymi

YLE edes auttaa toimillaan meidän kansalaisten tyhmentymistä. Tiettyyn ikään kun ihminen pääsee hän on nähnyt kaikki Ylen ohjelmat, joita enää vain uusitaan, hän on kuullut radiokanavilla soivat biisit lukuisia kertoja. Koskaan ei aivojen tarvitse aktivoitua ja ottaa uutta informaatiota vastaan. Tämä tekee meistä suomalaisista tyhmempiä.

Tästäkin syystä Yleä tulee vaatia muuttumaan ja YLE-Veron tarpeellisuus kyseenalaistaa kokonaan. Väitän, että juurikin YLE:n palvelujen suuri käyttö ja päivittäin kanavien kuuntelu tekee sinusta tyhmemmän. Aivosi eivät aktivoidu koskaan, kun kaikki on sitä turruttavaa samaa mitä aina ennenkin. Aivot tarvitsevat uusia ärsykkeitä niitä et Ylen kanavilta saa. Musiikin on todettu olevan tässä yksi tärkeimmistä tekijöistä. Se on todettu ihan virallisesti muistisairaidenkin kuntoutuksessa. Siksi me tarvitsemme enemmän uusia ärsykkeitä ettei meidän aivoistamme tule muusia ikääntyessämme.

7

<50

  Vastaukset

  • Totta! Aivot tarvitsevat uusia ärsykkeitä (eli sii ei ennestään tuttuja) pysyäkseen paremmassa kuosissa.

  • Siis mikä pirun intressi sulla on parjata Yleä? Maikkarihan se tyhmentää ihmisiä ja on näköjään jo tyhmentänyt suakin, sitäpaitsi maikkarikin uusii ohjelmiaan jatkuvasti! Sama ohjelma saattaa tulla 4-5 kertaa viikon sisällä!
   Oletko persu tai kokoomuslainen vai oletko Maikkarilla töissä kenties kun noin Yleä parjaat joka käänteessä?

   • Suurin intressi on Pakkovero jonka summalla en saa juuri lainkaan sisältöä. Eli laatu, tarjonta ei kohtaa summaa ja yleensäkin, miksi pitää olla jokin pakkomaksu?

    Toiseksi: aivan liikaa uusintoja

    Kolmanneksi: YLE ei ole tasapuolinen vaikkapa A-studio mitä tulee oppositiopuolueiden vieraiden valintaan.

    Neljänneksi: YLE tuhlaa rahaa samoihin sisältöhin mitä näet ja kuulet vapailta kaupallisilta kanavilta, maksukanavilta tai streemauspalveluissa. Tarjotkaa mitä enemmän mitä muut eivät.

    Viidenneksi: Kuinka YLE kohtelee meitä pakkoveronmaksajia, valheet, mielivaltaisuus. Esim lopetetaan ohjelmia (joita tekijät haluavat jatkaa) välittämättä mitä me kuluttajat haluamme katsoa. YLE Puheen uudistus välittämättä lainkaan enemmistön mielipiteistä joita vartavasten halutttiin ja valhetelu palautteen suunnasta.

    Tuossa vain muutama syy miksi en haluasi joutua pakolla tukemaan YLEÄ.


   • YLE:kin harrastaa samaa. Ohjelmia uusitaan viiikossa kokoajan ja lopetetun Syke ja Uusipäivä sarjojen uusintoja tungetaan parhaimmille katseluajoille ja saman aikaisesti tulee uusia ohjelmia kaupallisilta.

    Sohvaperunoistakin pitää koostaa "parhaat palat" uusintajaksoja televisioonkin näytettäväksi kun ei voi mukamas suoraan aloittaa uutta kautta. MIKSI? Kooste parhaat palat tunkekaa Areenaan ja halukkaat fiilistelkööt sieltä. Se että kaupallinen tekee jotain surkeasti ei ole veruke argumentoida tai hyväksyä ylen paskaaa toimintaa. Koska kaveri tekee päin sitä itseään voin minäkin.


  • on helppo yhtyä näihin kollegan mielipiteisiin, ylealas

   • Ei, vaan Yle ylös!


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ei, vaan Yle ylös!

    Nimen omaan tästä olen monesti jauhanut. Monet vain vastustavat ettei YLE:stä pitäisi tehdä parempaa. Toisaalta halua ei ole edes YLE:n sisällä ja sitäkin on odotettu aivan liian kauan. Siksi pitää vain rajusti leikata budjettia tai ajaa koko pakkomaksu alas. Enää ei odotella josko. Sitä ei tule ennen kuin koko ajatusmaailma muuttu YLE:ssä.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   691
   10564
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   69
   6683