Vesikuppi vaiko pullo?

Anonyymi

Toisella kaneistani on hankaluuksia vesikupista juomisella. En haluaisi pitää pulloa koska siitä on hankala juoda eikä sitä usein suositella. Jos laitan nuoremmalle noin 9 viikkoiselle kanilleni juomakupin ei siitä tule mitään se ei vain yksinkertaisesti osaa juoda siitä. Aluksi se haistelee työntää naamansa sinne ja ihmettelee mitä tapahtui. Tänään ajatellin että voisin taas yrittää mutta ei siitä tullut yhtikäs mitään. Pieni 9 viikkoinen kaninpoikanen yritti mennä kuppiin sisään työnsi etutassunsa veteen ja juoksi kauas pois. Minun on luultavasti pakko pitää juomapulloa mutta kaninpoikaseni ei juo hyvin siitäkään. En tiedä vinkkejä miten opettaisi kania juomaan juomakupista. Tiedän kyllä hyvin että juomapullosta kania voi opettaa juomaan puristamalla juomapulloa ja sit rataa mutta entäs kupista? Voiko kupista edes opettaa kania juomaan vai onko se vain kiinni siitä että osaako vai ei? Tarvitsen vastauksia!

2

126

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No siis vinkkinä siihen että jos haluaa kokeilla osaako kani juoda kupista niin liotat vaikka genesis pellettiä veteen ja jos juo niin osaa juoda kupista sitten jos osaa niin juomapullo vaan pois KYLLÄ SE SIITÄ JUO JOS TULEE JANO:)

  • Anonyymi

   Otat ehkä päiväksi juomapullon pois ja seuraat tilannetta. Jos kani ei vain juo, sille on pakko antaa vettä juomapullosta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   116
   5067
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   21
   2008
  3. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   202
   1094
  4. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   73
   1031
  5. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   65
   960
  6. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   363
   889
  7. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   870
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   161
   827
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   794
  Aihe