Tutannon arvostelu

Anonyymi

Tässä mieleen sellainen asia, tuolla bb talossa laitetaan porukat nukkumaan. Luulisi että viikon loppuna toimintaa vaikka kaljan voimalla.
Sitä katsojatkin vois pikku päissään seurata illan ratoksi kuin myös yön.
Ovat saaneet viikko aamuina mötköttäneet tarpeeksi.

16

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Taitaa olla lähinnä lapsille tarkoitettu ohjelma ja todella tylsä niillekkin , miten helv..ssä
      joku viittii moista kytätä , juontajat koittaa jotan väkinäistä juttua kehittää kommenteissaan , toivottavasti tää kuolee ja kuopataan tän kauden jälkeen.

      • Anonyymi

        Kyllä saisa moni ottaa opikseen tuosta ohjelmasta, miten voi olla humalainen vastenmielinen ja ruma!!!!


      • Anonyymi

        Kaippa tämä joutaa loppua on tää niin nähty ,tosi väsyttävää katsella .eipä kooste kiinnosta pätkääkään.mutta eihän tätä ole pakko katsoa.siispä kanava vaihtoon.


    • Anonyymi

      Eihän tällista roskaa voi olla muualla kuin Suomen tv:ssä ja Nelosella. Tehtävät joita nuo tuolla tekee on niin lastentarhameininkiä ettei normaali ihminen edes viitsisi ryhtyä tuohon. Tuotanto yrittää näissä livekeskusteluissa saada jotain fikusa sanottavaa asukkaista jotka ovat kaiiki niin umpityhmiä ja lapsellisia joiden ajatukset pyörii navan ala puolella ja bilettämisessä. Oliko näillä käsitys tästä ohjelmasta että pääsevät tuonne panemaan ja ryyppäämään? Asukasvalinnassa on yhdellä ihmisellä ollut liikaa valtaa kun on valittu lähes vain homoja. Jos ei homo niin muutenkin jotenkin poikkeava tai älyllisesti ja henkisesti kypsymätön. Asukasvalinnassa on psykologin osalta ollut mukana joku vasta-alkanut harjoittelija. Viikkotehtäviä kehutaan studiossa nerokkaiksi ja älykkäiksi, Ihmiset menevät tuonne taloon siis leikkimään kuin lastentarhassa yleensä. Nämä pitäisi olla aikuisia ihmisiä.

      Ja studiossa puhutaan niin hienosti ja ylevästi talon tapahtumista. Sama kun paskakasasta pidettäisiin luentoa ja puhuttaisiin siitä kuin kullasta tai jostain hienosta jalometallista.

      Onpahan ainakin Sainiolle laitettu niin sanat suuhun että läpi näkyy. Asukkaista puhutaan kuin joistain gladiaattoreista ja miten hyvin se ja se ja tuo osasi alkoittaa tappelun tai sanaharkan. Oikein huomaa mitä nuo studiossa haluavat: tappeluita ja verbaalisia yhteydenottoja ja sitä että joitain oikein arvosteltaisiin ja haukuttaisiin.
      Sainiokin oikein kehui iltaa miten herkullinen ilta oli kun porukka oli toistensa kimpussa ja haastoivat riitaa. Tämän selän takana puhumisen ja suoranaisen kiusaamisen tuotanto on sallinut täysin. . Ei ihmisarvoa tai korrektia ja sivistynyttä käytöstä ole tippaakaan studiossa kuin talossakaan. Studiovieraiden ja etenkin Sainion näkemysten mukaan ei noilla asukkailla ole ihmisarvoa vaan viihdearvoa. ja heille ja heistä saa olla mitä mieltä tahansa kunhan tulee niitä konflikteja ja riitoja.
      Tämäkö on sitten sitä viihdettä?

      Ainoa mistä tuotanto on kiinnostyunut on näyttää jatkuvasti tätä kahden homomiehen paneskelua ja lemmen perversioita. Nelosella viihdearvo ylimmillään.

      On ihme jos ohjelma saa tulevaisuudessa jatkoa tässä firmassa.

      • Anonyymi

        Tätä juuri ihmetellyt, että kertooko Suomen BB Suomalaisten älykkyydestä jotain. Miten näin tyhjää ja lapsellista joku voi luoda? Pientä ajatusta ja ohjelma voisi olla mielenkiintoinen ja mukava seurata. Vai onko keskipiste tupakan mainonta, kun jokainen asukas rööki huulessa. Ei tarvitse olla nero, ymmärtääkseen miksi näin on.


    • Anonyymi

      Ainakin sponsorit on valittu kynsin ja hampain kun sponsorifirmojen logot täytyy olla hyvin näyttävästi esillä. Hesekauppaa piti mainostaa logolla ja tehtävässä jossa huudettiin heseä koko ajan, juomapuolella viiniä ja muita esillä studio-osuudessa niin näyttävästi pullot pöydällä ja etiketit näkyvillä, jokaisen asukkaan täytyy pitää tietyn ajan Luhdan takkia päällä, Cramo on ilmeisesti lahjoittanut rekvisiitan ja rakennusmateriaalin tuonne katolle. Ei yhtään näkyvämpää mainontaa voisi enää olla.

      Edes pienellä vaivalla olisi saatu ohjelman sisällöstä enemmän irti jos tehtäviin olisi vähän panostettu, ei tällaista lastentarhan leikkituntia kukaan jaksa katsoa eikä nuo viikkotehtävät ole tarkoitettu aikuiselle ihmiselle. Mutta toisaalta ei nuo asukkaatkaan kovin älykkäitä ole eikä paljoa yllä 7 vuotiaan henkisen tason yläpuolelle.

      Kilpailijoiden ajatukset pyörii vain viinan, alapään ja itsen ympärillä. Siinä on talon asukkaiden elämän sisältö. Mutta ei toisaalta nuo kilpailijat olisi selvinneetkään haastavimmista tehtävistä. 50 palan palapeli kun jo tuottaa vaikeuksia.

      Tuotantotiimi ei ole joko viitsinyt panostaa tehtäviin tai yksinkertaisesti sillä ei ole kapasiteettia fiksuimpiin tehtäviin, tai tämän tuotannon tarkoituksena on vain aiheuttaa konflikteja asukkaiden välillä ja juottaa heille mahdollisimman paljon viinaa, siitä se viihdearvo ilmeisesti sitten koostuu tuon homopornon näyttämisen kanssa.

      Ei tällaisella porukalla saa aikaan viihdettä, ei asukasvalinnassa jossa ollaan menty kikkeli edellä ja se että yhdellä ihmisellä ollut liikaa valtaa asukasvalinnassa, eikä myöskään tällä tuotantotiimillä, eikä ohjelman sisällöllä johon kuuluu vahvasti nuo viikkotehtävät.

      Tuotannon ja tämän ohjelman tarkoitus on kääriä mahdollisimman paljon voittoa ja se näkyy sponsoreissa ja niiden näkyvyydessä. Äänestystaktiikassa voidaan katsojaa ohjata harhaan ja äänestystuloksia voidaan muuttaa ja manipuloida miten halutaan kunhan lopputulos on tyydyttävä ja tarpeeksi viihdearvoinen. Tämä ohjelmahan lepää paljolti tuossa äänestyksessä ja jos kerralla laitetaan neljä asukasta tai kaikki kerralla äänestykseen, tuo se moninkertaisesti rahaa kassaan. Ja nyt kun asukkaat itse eivät voi mitenkään vaikuttaa äänestystuloksiin, tuotanto voi "äänestää" kenet haluaa pois, eli vähiten viihdearvoa tuovan.

    • Anonyymi

      Se täytyy sanoa, että nähdyissä lähetyksissä. Tuotannon tyypit on melkoisia pokerinaamoja. Ihmetyttää sekin, että tälläistä ohjelmaa täytyy tehdä. Vaikka sitten kyseenalaisin keinoin. Eivät saa kaikkia katsojia vakuuttumaan rehellisestä pelistä. Mutta, bisnes, is bisnes.

    • Anonyymi

      Joskus voisi tulla sellainen aikuisten Big Brother, nämä lapsille suunnitellut ovat jo nähty, eikö tuotannossa ole yhtään aikuista?

    • Anonyymi

      Ei ole aikuisia tuotannossa. Eikä tähän ohjelmaan olla panostettu. Tehtävät on "jotain" mitä jollekin on tullut mieleen ja mahdollisimman lapsellisia ettei niihin tarvitse sen enempää panostaa ei tehtävän laatijan eikä kilpailijan. Ohjelman ainoa tehtävä on kääriä mahdollisimman paljon rahaa tietämättömiltä katsojilta. Puhelinäänestyklsestä käärivät hyvän voiton ja sekin on kyseenalaista toimintaa, laitetaan vaan joku prosenttiluku asukkaiden perään ja johan menee täydestä. Ennen oli fiksumpaa se kun asukkaat äänestivät kanssakilpailijoita pois ilman mitään puhelinäänestyksiä. Silloin se oli reilu peli, mutta nyt täynnä vilppiä enkä usko hetkeäkään tuohon puhelinäänestykseen. Aika läpinäkyvää että yhtäkkiä asukkaat eivät saakaan antaa häätöpisteitä vaan sen tekee katsojat, tällä voidaan kerätä hyvin rahaa ja äänestystulosta voidaan muutella miten halutaan. Riittää kun vain sanotaan että rehellistä on ja että katsojalla on nyt valta vaikuttaa. Ei ole.

      Onkohan missään maailmalla näin alkeellista ja lapsellista ja huonoa BB:tä meneillään. Veikkaan ettei ole.

      • Anonyymi

        No ei todellakaan ole ,tämä on riman alitus.Tietäähän sen jos kerta Snow kuvatus on ollu keksimässä ideoita ,niin mitäpä muuta voi odottaa.


    • Anonyymi

      Voi hyvänen aika noita perjantain BB fanit tv lähetyksessä. Viivi ja Krister. Viiviltä ei tule mitään selkeetä vastausta, "em mä tiedä" melkein jokaiseen Alman kysymykseen. Miten tuommoisia tuppisuita otetaan ohjelmaan?

      • Anonyymi

        Millähän perusteella nämä tosifanit valitaan? Ei ainakaan pitäisi valita, tuollaisia evvk bb tyyppejä, jotka ei saa sanaa suustaan.


    • Anonyymi

      Sunnuntaina näemme taas simbsalabim shown. Kuinka kaksi inhokkia pidetään, keinolla millä hyvänsä tuotannon masinoimina talossa. Arttu ja Ella jatkaa ja joku muu lähtee. Tästä voi olla satavarma!

    • Anonyymi

      Miten sallitaan noin kahden homon ja transun öinen puuha, kun makuuhuoneessa nukkuu muitakin.
      Lisäksi nehän on suoraan meidän makuuhuoneessa.

    • Anonyymi

      Nuo homostelevat on ehdottomasti erotettava.
      Miksi tuotanto ei viimeksi halunnut poistaa ellaa, kun siihen olisi ollut hyvä mahdollisuus. Tätä oksennustako ne vaan vielä haluaa syöttää katsojille.

    • Anonyymi

      Tuotannossa nyt halutaan väkisin tuo transu-kuvotus voittoon, onhan tämä jo selvä. Kun tuotannossa on asukasvalinnassa ollut transu mukana niin ilmeisesti nyt halutaan vähemmistön edustaja, tämä kuvotus-transu voittoon että viimeinkin sellainen saadaan ja saadaan samalla julkisuutta "niissä" piireissä ja muutenkin. Muutama viikko siiten olisi ollut mahdollisuus saada tuo ulos talosta ihan katsojienkin toivomuksena, mutta hätäratkaisuna päätettiinkin muuttaa äänestyssysteemiä ja yllättäen hätäratkaisuna päätettiin laittaa neljä uutta kilpailijaa taloon ja nämä suoraan heti äänestykseen. Tällä saatiin pelattua monta viikkoa niin ettei tuota transua voitu äänestää. Silloin mentiin monta viikkoa niin ettei asukkaat saaneet antaa kenellekään häätöpisteitä. Kun kuvotus oli vaarassa pudota ollen häätöäänestyksessä, muutettiin äänestystuloksia niin että kaksi seuraavaa eniten ääniä saanutta pudotettiin. Tämä oli ihan selkeästi järjestetty juttu. Koko viikon äänestystulos oli lähes muuttumaton ja yhtäkkiä sunnuntain suoran lähetyksen aikana tilanne yhtäkkiä muuttuikin ja Elina-juontajan ominaisuudessa ilmoitti "teknisistä ongelmista". Ei yhtään voisi olla läpinäkyvämpää. Tätähän uutta ja nopeasti laadittua muutettua äänestyskäytäntöä ei millään tavalla perusteltu ja tuotanto valehtelee minkä ehtii. Uusista asukkaista ottaminen taloon puoli välissä kautta oli Virtasen mukaan puhuttu jo hyvissä ajoin mutta epäilen. En usko. Se oli hätäratkaisu. Viihde talossa alkoi mennä tylsäksi ja tällä metodilla saatiin viihdearvoa hieman ylemmäs ja pelattua aikaa että ohjelma menee käsikirjoituksen mukaan.

      Toivottavasti noille uusille asukkaille oli mainittu ennen taloon menoa ettei kahdella heistä ole minkäänlaista mahdollisuutta voittaa pääpalkintoa eikä mitään mahdollisuutta edes päästä finaaliin. Tuo "voittaja" on valittu tuotannossa jo aikaa sitten.

      Aika räikeästi tuotanto sallii tämän homostelun ja selkeän naimisen näyttämisen näinkin avoimesti, eikä ajattele edes sitä että ohjelmalla saattaa olla lapsia ja nuoria katsomassa ohjelmaa. Mutta tämä sallitaan koska se on tällä hetkellä ainoa viihdearvo ja ohjelma pyrkii saamaan tarpeeksi kohua ja keskustelua. Likainen peli myy ja ei sillä väliä millä keinoin se otetaan. Tuotanto on vastuuton ja ahne. Tuon kaiken näyttäminen on jo epäsiveellisen materiaalin levittämistä ja hyvin mautonta. Aikaisemmilla kausilla (ennen tätä amatööri- Virtasen paskaa ja ammattitaidotonta tuotantoa) tuo toiminta olisi kielletty heti sen alkaessa.

      Tämähän perusteltiin sillä kun muut asukkaat eivät ole sitä kieltäneet eivätkä sanoneet siitä mitään, niin sitä voidaan näyttää. Onko näillä asukkailla siis valta päättää säännöistä? Todennäköisesti. Varmaan ensi kaudella hieman eläimiin sekaantumista jonka voi sitten perustella sillä että kun ei se sika oikeastaan ole sanonut kieltäytyvänsäkään.

      Tuotannolle on tärkeintä saada aikaan kohua ja kääriä mahdollisimman paljon rahaa tuolla feikkiäänestyksellä. Eikä sillä ole mitään moraalia eikä vastuuta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe