Aihe

Penis juttuja.

Anonyymi

Otsikko sai kiinnostumaan? Hyi sinua. :D
No ei.. Ihan normaalista anatomista kyse ja ajattelin kertoa muutaman Salaisuuden.
Kun tämä aihe täällä Nuoret-paltalla jossain muodossa toistuu niin ajattelin, että tässä annan nuorille salaista tietoa.

Sillä ei ole mitään väliä minkä kokoinen se on. Vain siitä on väliä miten sitä osataan käyttää ja minkälainen ihminen on kiinnitettynä siihen penikseen. Harvoin se pelkkä iso koko riittää tyydyttämään ketään muuta kuin itseäsi.
Pidä huolta peniksen perushygieniasta ja terveydestä, mutta huolehdi enemmän siitä minkälaiseksi itse kasvat ihmisenä.

Ajattelin salaisuuksia paljastella kun täällä niin paljon peniksen pituuksista puhutaan ja muka yritetään hienoilla tarinoilla niitä nostaa jalustalle, jos jaksetaan nostaa ollenkaan kun on olevinaan niin iso. :3

Jotkut aikuisetkin ovat jääneet vaille tätä tärkeää salaisuutta suhteissa, että millä lopulta on todellisuudessa merkitystä. Älkää ottako heistä mallia, vaan olkaa itse kehittyneempiä.

PS. Olen kuullut sellaista, että monet tytöt/naiset ei välttämättä isosta aina välitä, koska se sattuu niin paljon. Pojista/miehistä en tiedä tarpeeksi, mutta veikkaan, että samoja ongelmia tuon ison kanssa on.

4

187

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei tarvitse mistään penis mittoja miettiä kun tärkeimmän osuuden taitaa.

  • Anonyymi

   Tästä voisi olla hyötyä.

  • Anonyymi

   Itse tiiän et koolla on periaatteessa väliä. Mutta välttämättä se, et on todella iso ei oo hyvä juttu. Mulla on nii iso et varmaan sattuu tyttöä jonka sisään tää työntyy. Jos siis löydän joskus tyttöystävän. Onhan se jotenkin kiva, kun ei uimahallissa tarvii häpeillä, et ois pieni , mutta sitte seksissä toisen ihmisen kans tää saattaa olla huono. Aika ehkä näyttää.

   Varmaan se 15cm on paras koko. Siis ainakin mitä oon lukenut. Mulla on noin 20cm erektiossa mikä varmaan on liikaa🤧 Ja mulla on myös melkoisen paksu.

   Ainakin äitini sanoi, että 20cm on liikaa. Tosin en kertonut et miks kysyin.

   • Anonyymi

    Aina täällä joku fantasio.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   275
   19597
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13930
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   10501
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   72
   7712
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   362
   4734