VASTAAMON TOIMINNASTA RIKOSILMOITUS

Anonyymi

Uskomaton farssi taas tämä Vastaamon törkeä tietoturvallisuuden laiminlyönti. Hallitus ei ei auta, Vastaamo on hiljaa eikä vastaa, poliisi ei tiedota tarpeeksi ja lehdet mässäävät kuviolla ja lukevat mielenkiinnolla potilaslitteröintejä.

Maalaisjärjen neuvoja niille, joiden tiedot on nyt vuodettu:

1. Säilytä kaikki data. Tee rikosilmoitus ensisijaisesti Psykoterapiakeskus Vastaamoa kohtaan ja vaadi vahingonkorvauksia. Lisää toinen taho rikosilmoitukseen ja tämä taho on kiristäjät.

2. Ano turvakieltoa. Se on Suomessa järein tapa saada tiedot turvaan ja niiden väärinkäyttö estettyä. https://dvv.fi/turvakielto

3. Mikäli tiedoissasi ja litteroinneissa on hyvin arkaluontoista materiaalia ÄLÄ postaa someen, että sinun tiedot on vuodettu ja hae kavereilta sympatioita. Tässä kohtaa tuttusi vasta kiinnostuvat aiheesta. Mikäli olet massana listalla eikä someystäväsi tiedä sinun olevan uhri niin älä itse tuo sitä esille.

4. Älä tee googlella hakuja nimeäsi ja Tor, Vastaamo -hakuja. Jos teet näin, voi tietosi pompata esiin. Älä anna tälle varastetulle informaatiolle mitään lisäarvoa verkossa.

5. Älä vain maksa mitään bitcoineja ja yritä vastata hakkereiden viestiin. Niihin ei vastata. Joka kerta kun avaat viestin uudelleen, näkee hakkeri, että olet kiinnostunut ja todennäköisesti sinua lähestytään uudestaan ja agressiivisesti. Jos olet kerran avannut viestin. Säilytä se ja lähetä se rikosilmoituksen liitteenä poliisille.

6. Ahdinko on kamala, mutta valitettavasti et voi tehdä mitään saadaksesi tietojasi pois netin syövereistä. Voit vain toivoa, että tietosi eivät kiinnosta ja toivoa, että lehdistö, uteliaat nuuskijat ja rikolliset omaisivat sen verran inhimillisyyttä, etteivät he halua edes katsoa tietojasi.

Kun talletan pankkiin rahaa, minun tulee voida luottaa, että pankki sulkee kassaholvinsa, ovensa ja pitää turvajärjestelmät rosvojen varalta kunnossa. Jos pankki jättääkin oven raolle, kassaholvin tunnuksen tehdaskoodille, säästää turvajärjestelyissä ja minun tallentamat rahat viedään. Ei pankki vain pahoittele, että näin pääsi käymään, kuten Vastaamo nyt tekee.

Vastaamo täytyy laittaa tästä vastuuseen ja tästä vahingosta joutuu maksamaan kovimmat mahdolliset korvaukset uhreille. Vaikka raha ei tuo arkaluontoisia tietoja takaisin pimentoon, tuo se kuitenkin tunteen, että Vastaamo sai ansaitsemansa tuomion tässä törkeässä tietovuodossa.

Toivon että muut hakkerit nappaavat surkean/surkeat hakkerit tämän takana. Ala-arvoinen temppu. Säälittävää sakkia.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tärkeä kysymys!

        Haluatko sinä, mies, minut?
        Ikävä
        90
        1260
      2. Asiallinen lähestyminen

        Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
        Sinkut
        151
        1056
      3. En tiedä..

        Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
        Ikävä
        63
        797
      4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

        Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
        Suomalaiset julkkikset
        14
        750
      5. Vedalainen metafysiikka

        Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
        Hindulaisuus
        290
        706
      6. Mitäs nainen

        Meinaat tehdä viikonloppuna.
        Ikävä
        60
        694
      7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

        Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
        Ikävä
        107
        688
      8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

        Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
        Ikävä
        39
        661
      9. Suhde asiaa

        Miksi et halua suhdetta kanssani?
        Ikävä
        60
        648
      10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

        Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
        Ikävä
        42
        634
      Aihe