Bibiksistä intoilu niin lapsellista

Anonyymi

Bibisistä intoilun ymmärtää vielä Kristiinan ikäisiltä ja nuoremmilta.
Mutta, että nämä muutkin paljon yli kahdenkympin. Aikuiset ihmiset, kun kuulevat saavansa alkoholia ja bileet. Ei hyvänen aika! Hihkuvat ja pomppivat innoissaan "*Iiiihh bibikset, iiih jeee bibikset, ihanaa!!!!"Ellankaan kasvoja ei mikään muu saa koskaan syttymään aitoon hymyyn, kun tieto bibiksistä.
Samanlainen lapsellinen tapa asukkailla on, juosta täyttä ravia varastojuoneeseen, kaikki perätysten. Kun tulee kuulutus: Varastohuoneen ovi on nyt auki.
Miksi se koko sakki aina sinne änkeytyy laukaten, uteliaana töllöttämään ja jotain hakemaan? Jos siellä on enemmän kannettavaa taloon, kai hakija voi pyytää muilta kantoapua. Onko tuo kaikki, sellaista talossa jokaiseen tarttuvaa joukkohysteriaa?

7

63

  Vastaukset

  • No onhan outoa se meuhkaaminen ,kun kuulevat vaan sanan varastohuone on auki,silloin kiljutaan kuin päiväkotilapset ottaen huomioon ,että ovat lähempänä keski-ikää.Ja se viina on tärkeää ,sitte ollaan kuin Ellun kanat ,on se kiva olla telkkarissa.

  • En tiedä moniko heistä katsoo jälkeen päin näitä klippejä talossa olostaan.
   Viimeistään silloin, luulisi aikuisten ihmisten huomaavan itsekin, miten typerältä tuollainen kakaramainen käytös ulospäin näyttää.

  • Hauki aivot

  • Olut on hyvvee ja se rentouttaa antaa heidän ilakoida.

  • Mä niin inhoon tota sanaa bibikset. Kuka hullu sen on keksinyt? o:-)

  • Ovat kuin mitkäkin idiootit kun vain joku mainitsee sanan alkoholi tai olut. Kovia ovat ilmeisesti ryyppäämään. Heti kun varastohuone aukeaa, juostaan sinne kuin heikkopäiset alkoholin toivossa. Aika naurettavaa oli se kun taisi Arttu saada muutaman tölkin, oli jo rukoilemassa ja kumartelemassa tölkkien edessä. Voi hyvänen aika. No tulevia juoppoja ovat kaikki. Lapsetta lapsettaa niin kuin tuotantoakin. Tehtävät ovat aivat samalla debiilin tasolla kuin asukkaatkin.

  • Frööpelin palikat ja kengurumeininki ja titinalle tuonne noille esiintymään vaan.
   Christallikin tykkää. Iiih ihanaa! Sateenkaari yksisarvipehmot kainaloon kaikille.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   4079
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   69
   2390