Aihe

Häsa veti herukat nenukkiin

Anonyymi

Olikoos joku vaatinut että seudun koronatilanne ei menis maksumuurin taakse koska terveydestä olis kyse. Tuli purkaus jotta selvittäkää itte prkl koronatilanteenne, sen luokan kiinnostava uutinen jotta kyllähän se rahasta vaan kerrotaan. Kova linja. Ei olis tosta taiteilijaporukasta joka siis pyytää kunnon korvausta taiteelleen joka kirjaimesta kyllä WHO:n eikä edes rokotustehtaidenkaan palkkalistoille. Tautia vastaan taistelu on koko maailman yhteinen asia. Tartuntatiedot ja ketjut julkaisee ilmaiseksi suurin osa Suomen sanomalehdistä. Paheksun tätä linjaa, koska pienipalkkaisilla ei ole yksinkertaisesti varaa tilata lehteä.

19

104

  Vastaukset

  • Olis jossei rahat menis viinaan

   • Linja on kyllä liiankin tiukka sivuilla painat jotain uutista niin kuvan yläreuna vaan jää nkyviin ja kauhee kuulustelu että osta ja tilaa. Aika nopeesti loppuu kyllä mielenkiintokin koko lehteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Linja on kyllä liiankin tiukka sivuilla painat jotain uutista niin kuvan yläreuna vaan jää nkyviin ja kauhee kuulustelu että osta ja tilaa. Aika nopeesti loppuu kyllä mielenkiintokin koko lehteen.

    Heh nämä toimittajaparat luulevat tekevänsä jotenkin arvokastakin työtä nakutellessansa seuraavan päivän paperiin uutisia edellisen päivän aiheista. Jokka kaikki on jo lukenut netistä. Paperilehtiä tilaa enää ne joille se on nuorena opittu tapa. Toki työstä pitää saada palkka mutta silloin työn pitää olla sellaista joka myy. Kyllä paperilehtien toimittajienkin kannattaisi alkaa opetella uutta ammattia pikapuoliin, niin nopeaksi on tiedonvälitys sähköisen teknologian ansiosta muuttunut että jos ei uutisia julkaise pelkillä mainostuloilla ja reaaliaikaisesti kaikille, on yksinkertaisesti sou laast siison.


  • Samat tiedot löytyy muualta, ilmaiseksi.

   Muut tämän päivän uutiset voit lukea huomenna ilmaiseksi vaikka kirjastossa.

  • Pravda kertoo puolueettoman totuuden.

   • Pravda on totuus.


  • Ei olisi mahdollista kommunisti-maissa.

  • Olisihan se hienoa jos kaikki olisi ilmaista eiks vaan. HäSan digitilaus maksaa kuitenkin alle kympin kuussa niin ei luulisi olevan ylivoimainen este jos lehden kerran haluaa lukea

   • Niin no nyt en ihan jaksa uskoa että kenenkään kannattaa tuosta digilehdestä kymppiä maksaa. Netti on täynnä uutisia eikä maksa mitään. Ylempänä viitattiin johonkin koronauutisiin. Sairaanhoitopiiri kertoo ne ilmaiseksi esim twitterissä. Kaupunkiuutisetkin on ilmaiseksi luettavissa. En usko että HäSa enää nykypäivänä on edes paperisena kellekkään välttämätön mitä tiedotukseen tulee.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin no nyt en ihan jaksa uskoa että kenenkään kannattaa tuosta digilehdestä kymppiä maksaa. Netti on täynnä uutisia eikä maksa mitään. Ylempänä viitattiin johonkin koronauutisiin. Sairaanhoitopiiri kertoo ne ilmaiseksi esim twitterissä. Kaupunkiuutisetkin on ilmaiseksi luettavissa. En usko että HäSa enää nykypäivänä on edes paperisena kellekkään välttämätön mitä tiedotukseen tulee.

    Tilaajana olen sitä mieltä, että lehden linja on ihan oikea. Jos haluat lukea, niin maksat.


   • Paikallispropaganda kohdistuu enää kansanosaan keskiluokasta ylöspäin. Köyhät tuskin ovat koko lehdestä välittäneet vuosiin.


  • Hämeenlinnan koronatilanne kannattaa katsoa joka päivä Hämeenlinnan kaupungin terveyspalvelut sivulta ja päivitetään nyt jokainen päivä. Olisi kyllä tarpeellista saada tietoon myös ihmisille, jotka eivät käytä nettiä.

   • No tilaa heille lehti.


   • Anonyymi kirjoitti:

    No tilaa heille lehti.

    Paperilehti on liian kallis ja vie liian paljon eläkkeestä. Koko ikäni töitä olen kaupassa tehnyt ja nyt se on tätä. Ei edes sanomalehteen varaa. Vaikea siitä oli luopua mutta pakko se on.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Paperilehti on liian kallis ja vie liian paljon eläkkeestä. Koko ikäni töitä olen kaupassa tehnyt ja nyt se on tätä. Ei edes sanomalehteen varaa. Vaikea siitä oli luopua mutta pakko se on.

    HäSan Digi-lehti on paljon halvempi. Samat jutut ilman mainoksia.


   • Anonyymi kirjoitti:

    HäSan Digi-lehti on paljon halvempi. Samat jutut ilman mainoksia.

    Sopiipa taas tosi hyvin niille jotka ei käytä nettiä.


  • Miten niin ilman mainoksia? Ihan sama lehtihän se digilehti on kun paperinenkin!

   • En usko että lehdessä on vedetty herneitä nenään. Toimittajat ovat sanankäytön mestareita ja saattavat hieman kärjistää sanomisiaan. Hämeen Sanomat on hyvä lehti, tykkään lukea sitä aamulla.


  • Suuri taiteentuntija näyttää vetäneen herneet nenään sunnuntain lehdessä jo Pöölin tötterönkin puolesta

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   402
   26116
  2. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   16445
  3. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   399
   15221
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   117
   13186
  5. Joskus naista ei vaan tajua

   Nainen ostaa netistä tavaraa 30 eurolla kengät ja sitten lähtee hakee niitä 30km päästä eli ajaa 60 km edestakas kun kaupassa samat kengät maksaa 40 e
   Parisuhde
   55
   3048