Aihe

Islamilainen ihastus

Anonyymi

Oon ihastunu yhteen mun luokkalaiseen ja seki tykkää musta. Ongelma on että oonkristitty ja se on muslimi (mä oon tyttö ja se poika). Mietin että mitä asioita olis hyvä tietää siitä uskonnosta ennen ku tutustuu sillee paremmin. Suhteessa ei kuulemma saa olla ennen ku menee naimisiin, mutta voiko silti viettää aika yhdessä? Onko esim suutelu väärin?
Kiitos jos joku viitsii auttaa

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos tutustuisit häneen henkilönä etkä uskontona?
   Mitkä ovat hänen uskomuksensa ja mitä tapoja hän seuraa tai noudattaa.

   Mitkä ovat hänen moraaliset säännöt ja missä ei ole valmis tai on valmis joustamaan. Samalla itse mietit mitkä ovat omasi ja missä elämän asioissa joustat tai et jousta toiselle ihmiselle.
   Uskonnon ei pitäisi määrittää minkälainen joku on vaan ihminen itse rakentaa oman moraalinsa, sen mihin uskoo, tavat ja rituaalit.

   Onko muka jokainen kristitty ihan samanlainen ja kopio uskomuksistaan/toisistaan? Kristinuskojakin on niin monia, että jos sanoo olevansa kristitty niin sen alle mahtuu aika paljon eri uskomuksia ja tulkintoja.

   Pelkästään rakkaudenkieliä, joita käytetään kanssa ihan ystävyyssuhteissakin, niin on useampia ja niihin ei välttämättä vaikuta uskonto mitenkään.

   Kuka hän on ihmisenä?
   Kuka hän on yksilönä ja kuka sinä olet yksilönä?

   • Anonyymi

    Kiitos vastauksesta! Auttoi tosipaljon miettimään asioita eteenpäin!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15869
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5639