Rajumpaa Seksiä

Anonyymi

Ajattelin tänne hiukan avautua ja kysellä toisten ajatuksia.. meillä on emännän kans tosi hyvä suhde kaikinpuolin ja arki toimii hyvin. :) joten kaikki on silleen kunnossa..
erikoisuus onki tuolla makkarin puolella.. tai oikeestaan kellarissa.. jossa meillä on hiukan rajumpi kinky huone.. :) emme ole harrastaneet enään vähään aikaan fyysistä seksi kontaktia.. mekaaniset laitteet ja sähköiset stimulantit ovat korvannet fyysisen toisen läheisyyden.. en valita tilanteesta mutta kyselisin onko kokemuksia? Session alkaessa jo aamulla pukeudumme kummatkit erittäin rajuihin kumivarusteisiin.. 100 prosenttinen kumi joka puolella.. korsetit,saappaat,remmit,harnesvaljaat,huput,kaasunaamarit,pannat sekä puvut lukittuna päälle ja molemmilla on toisen puvun lukkojen avaimet.. miehenä olen alistuva osapuoli joten mulla on sähköiset stimulantit jokapuolella.. pepussa.kullissa ja nänneissä. venus2000 on laitettu remmeillä vyötärölle pysyvästi aina koko session/päivän ajaks. Ja kaasunaamari jota pidän on hiukan erikoisempi.. siinä on pitkät nenäletkut jotka tungetaan puuduttavan vaseliinin kans nieluun asti ja suuhun tulee kunnon pallo josta hengitysletku menee läpi.. nämä letkut on koko ajan kytkettynä emännän "katetri housuihin".. elikkä.. nielen kaiken kusen mitä emännykseltä tulee... ja toisena on että venukseni päässä on tyhjennysputki josta spermani valuu ulos kun olen "tullut".. tämän emännys kerää viinilasiin ja juo pois.. ;)
Emännällä on ajastetulla ohjelmalla toimivat stimulantit sisuksissa ja nänneissä.. puku tiukasti lukittuna päälle joten niitä ei saa pois ja ohjelma on tehty 24h kestäväks.. tunnin välein tulee orgasmi.. halusit tai et..
Nyt tulee se jännä juttu... kun olemme noissa puvuissa ja tuossa huoneessa.. ja mekaaniset stimulantit pääsee valloilleen... me ajaudumme aivan erilaiseen todellisuuteen.. kummastakin tulee sadisti ja unohdamme sen että olemme pari.. meistä tulee täysin sadistisia toisiamme kohtaan ja nautimme siitä kun toinen ulisee kliimaksin rajamailla.. kiihotumme joka kerta enempi ja enempi siitä kun emännän kusi virtaa letkuista sisääni ja venus2000 pumppaa 4.spermat ulos.. musta päivän aikana..
okei.. ny sit ihmettelette päivän syömistä.. se on tehty isoihin lääkeruiskuihin valmiiks ja hoidetaan täysin letkun kautta.. hyvin kiihottavaa.. valkoviini myös sit iltasella.. ja viiminen kierto tulee meikäläisestä ulos pisbagiin joka on remmeillä jalassa kiinni..
seuraavana on ollu suunnitteilla hiukan pitempi sessio... 72 tuntia äärimmäisen tiukassa kumissa ja puvut lukittuna.. sänky on täyttä kumia valmiina ja minibaarikaapissa joka meillä on kyseisssä huoneessa.. siellä on 3:n päivän ruoka valmiina ruiskuissa.. mulle on 3:n päivän imodium kuuri valmiina joka hidastaa suoliston toimintaa.. joten metallinen tappi on tiukasti puvun sisällä koko ajan..
jäädään odottamaan miten käy..
kommentoikaa onko tässä touhussa mitään järkee.. vai???

4

2895

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei oo mitään järkee.

    • Olen sitä mieltä että jos itse pidätte siitä mitä teette ja kaikki tapahtuu yhteisymmärryksessä niin so what☺️ itse tykkään myös sidonta ja alistamis leikeistä en ole tuolla tasolla harrastanut, mutta olen kuullut pariskuntia jotka harrastavat aika samanlaisia asioita ☺️

    • Anonyymi

      Niinhän tässä sit kävi.. Sessioo testattiin kimpassa ja vitun kihottavaa oli.. mutta 48 tuntia ku tuli täyteen ni sit piti alkaa vähentämään varustusta höllemmälle ja ottaan iisimmin.. :) 20 tuntii ku tuli kinkypornoo katottua ni piti laittaa Die Hard 1 välillä kehiin... ;)

    • Anonyymi

      Olisikohan teidän pitänyt elää 70-luvulla Chilessä, silloin kun siellä oli Pinochetin sotilasjuntta vallassa? Ehkä olisitte joutuneet ihan oikeaan kidutuskeskukseen kokemaan kaikkea mahdollista, mitä ne siellä tekivät miehille, naisille, aviopareille samalla kun toinen pakotettiin katselmaan? Kiduttajat osasivat leikkiä uhrien sukuelimillä kaikin mahdollisin tavoin, ja keksivät usia keinoja kaiken aikaa.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14901
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3085
    3. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3079
    4. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3076
    5. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3075
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3074
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3074
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    9. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3064
    Aihe