Aihe

On se niin menny!

Anonyymi

Kyllä on mennyt tämä bb:n ns. sisällön tuottaminen myssyttömäksi. Aivan kuin päivähoidossa olisivat, anteeksi siellä tapahtuu kyllä paljon enemmän. Voisi olla räväkämpiä ja aktiivisimpia tehtäviä.
Näyttää että laahustetaan ja vaan maataan, tehdään joku löysä juttu.
Loppu päivä taas vetelehditään, puolivaloilla tehdään hommat.
Siitäkö tuo sisältö muodostuu, räväkämmät tuottajat kehiin jotta homma paranisi.
Haloo......................kukakohan käsikirjoitti pohjat ?

18

143

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin on mielenkiinto kadonnut koko ohjelmasta ,kaivataan entisajan BB .Silloin oli aina jokin välkky mukana ja rangaistuksia sateli ,oli jotain jännittävää ,mutta nyt on tuotanto laiskistunut Miksi?

   • Anonyymi

    Koska naiivi ja lapsen tasolla oleva tyhjän nauraja Krystal Snöw on käsikirjoittaja.


   • Anonyymi

    Eilistä mokaa koosteessa ( hybridiäänestys) tuli ajatus, että onko tuotannolla ja ohjauksella napit vastakkain. Tuottaja (Crystalin suurella neuvonannolla) juurikin olisi kallellaan juurikin näihin bi- ja homojuttuihin, jotka ovat korostuneet tänä kautena ihan pervessioon asti ja nyt näyttää, että homot nostetaan aivan käsittämättömällä tavalla edelleen jalustalle vaikka väkisin; Arttu pöljäke, Kristiina (ilmoitti olevansa bi), naismainen Joel ( puhuu naismaisesti lässyttäen), Timon perään muka itketään, vaikka asukkaat ja katsojat olivat kyllästyneitä hänen yliampuviin Afrikka juttuihin ja esim. Paula ilmoitti helpotuksen sävelet, kun hänestä päästiin. Tuottaja on arvomaailmaltaan varmasti täysin eri tyyppinen, kuin pääohjaaja.


   • Anonyymi

    Niin on ei kiinnosta leikit menee aivan överiksi voisin sanoa rumasti,mutta en sano vaan vaihdan kanavaa.🐒


  • Anonyymi

   Tuokin Ellan ja Artun sessiot sallittiin siksi että saataisiin enemmän katsojia ja äänestäjiä. Rahaa, rahaa kilahtaa kassaan äänestyksillä. Ilmeisesti tuolla talossa saa tehdä mitä tahansa. Ei ole sääntöjä. Jokaista voi kohdella miten halutaan ja tuotannon selitys on se ettei asukkaat ole itse valittaneet tai vihjailleet mitään. Tuonkin kahden kuvatuksen seksisessiot olisi tuotannon mielestä pitänyt asukkaiden itsensä pistää poikki ja koska eivät sitä huomanneet tai tienneet tehneensä, se sallittiin. Aika vastuutonta porukkaa tämä tuotanto kokonaisuudessaan.

   Ennen oli sentään BB katsomisen arvoinen mutta tämän uuden tuotannon kanssa ollaan menty hyvin syvälle metsään. Osasyy on väritön ja hyvin lapsenmielinen porukka ja ainaisten homoseksuaalien esille marssia. Nytkin asukkaista taitaa kaikki olla vähemmän tai enemmän homoseksuaaleja tai ainakin vähintään bi-seksuaaleja.

   Ennen sentään oli mielenkiintoisia persoonia ilman homoseksuaalisuuttakin ja tehtävät oikeasti olivat mielenkiintoisia ja viihdyttäviä. Rangaistuksia tuli vähemmästäkin ja ne olivat todella rangaistuksia. Nyt lähinnä tunniksi kiroilukielto tai ei saa maata sängyllä puoleen päivään tai vastaavaa. Tehtävätkin lähinnä myötähäpeän tuomaa lapsekasta hupsuttelua jollaista toimintaa tavataan lähinnä lastentarhoissa. Vähän leikitään ja hupsutellaan. Ja heti kun onnistuvat tehtävässään, palkitaan se joko bileillä tai viinalla. Ennen ei näin ollut. Jos viikkotehtävä epäonnistui, porukka todella oli syömättä tai hyvin niukalla riisillä seuraavan viikon ja jos voittivat, saivat varoja ostaa ruokaa. Nythän tuolla on oikein yltäkylläisyyttä. Vaikka miten viikkotehtävä epäonnistuu, silti on sapuskaa yllin kyllin ja ennen kaikkea se tärkein: viinaa.

   Sellainen ohjelma ja asukasvalinta millainen tuotantokin.

   • Anonyymi

    surkea kausi, homot suuna ja päänä. tuotanto surkea ei tule jatkoa ,jos ei muutosta pankaa se janna kataja ainakin pois ja 60 € voittajalle ,naurettavaa 15 v 30 € ei sais tuottaja olla liian ahne......


  • Anonyymi

   Pois TV:n äärestä ja tosielämään!

  • Anonyymi

   Olen ihmetellyt mikä noita ihmisiä vaivaa kun heijaavat itseään koko ajan,esim. Joel keinuu vasemmalta oikealle koko ajan ja Vili ei pysy paikallaan vaan ravaa eestaas pientä aluetta, viiraako jo päästä.

  • Anonyymi

   Samaa mieltä,huonontunut on bb.

  • Anonyymi

   Kyllä nyt käsikirjoittaja bb tuotannosta vaihtoon,jos nyt edes ensivuonna koko bb:tä enää tulee...

  • Anonyymi

   Kyllä on niin lapsellista touhua tältä tuotantotiimiltä. Lisää vaan leikkejä. Fyysisesti aikuiset mutta henkisesti niin alikehittyneet ihmiset leikkii televisiossa kuin lastentarhassa. Kyllä on henkinen taso niin tuotannossa kuin asukkaissakin pikkulapsen tasolla. Leikitäänkö seuraavaksi Legoilla? No mitä odottaakaan kun tuotannossa on tämä yksi lapsi Cristal Snow huseeraamassa.

   Saatiinhan se homous sittenkin ujutettua tuohon Kyllä-täti-piirrokseen. Ja tulihan se kikkelikin sinne.

   Ei kauaa mennyt.

   Ainakaan ensi vuonna jos sama tuotantotiimi jatkaa, ei tarvitse katsoa sekuntiakaan BB:tä. Tietää mitä on luvassa.

   • Anonyymi

    Jos ei tietäisi ohjelmaa niin voisi luulla olavan kehareiden päivähoitokerho.


  • Anonyymi

   Kyllä tämä on ollut niin onneton kausi että luulen että jää viimeiseksi mihin euroakaan uhraan, aivan lapselliset ohjelman tekijät.

  • Anonyymi

   Aikuiset ihmiset kiljuu ja hyppii kuin pikkulapset mistä tahansa syystä, Vili ja Sami olivat ainoat normaalit.

  • Anonyymi

   Pikku lapsille tehty tämä kausi.. pulla mössö asukit..

  • Anonyymi

   Mitä VITTUA, koko ajan näyttää mursu jooelia bb-huoneessa katsojia nuoleskelemassa. Miksi edes järjestävät äänestyksiä kun valinneet jo voittajaksi, niin läpinäkyvää. Ikinä ennen ei ole ollut noin oksettavia tyyppejä kuin narttu, jooel ja op.

   • Anonyymi

    On ollut. Viime vuoden voittaja


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    On ollut. Viime vuoden voittaja

    Krisu oli hauska, vaikka ei mikään samaistuttava.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   613
   30017
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   297
   21869
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14100
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   354
   11074
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   93
   8197