Aihe

Hammaslääkärin ja lääkärin erilaiset asenteet

Anonyymi

Menet lääkärin vastaanotolle. Kysyttyään ruokavaliotasi, kerrot syöväsi paljon hedelmiä, juureksia, marjoja, vihanneksia ja juovasi usein kivennäisvesiä. Lääkäri kehuu ruokavaliotasi ja rohkaisee sinua jatkamaan samalla linjalla.

Menet hammaslääkärin vastaanotolle. Kysyttyään ruokavaliotasi, kerrot hänelle saman kuin aikaisemmin lääkärille. Hän antaa sinulle rajua sapiskaa ruokavaliosi johdosta.

* * *

Menet lääkärin vastaanotolle. Kysyttyään ruokavaliotasi, kerrot syöväsi paljon rasvaista sian potkaa, jossa on sentin paksuinen läskikerros ja juovasi usein puhdasta vodkaa. Hän antaa sinulle rajua sapiskaa ruokavaliosi johdosta.

Menet hammaslääkärin vastaanotolle. Kysyttyään ruokavaliotasi, kerrot hänelle saman kuin aikaisemmin lääkärille. Hän menee täysin hiljaiseksi.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

    Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
    Kotimaiset julkkisjuorut
    212
    16889
   2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

    Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
    Maailman menoa
    340
    6077