Ohitin puberteetin, en ole nuori, katson nuoria ja tunnen lämpöä heitä kohtaan

Anonyymi

Näen minua nuorempia ihmisiä ja tunnen lämpöä heitä kohtaan, sillä heissä on valoa enemmän kuin minussa.

He ovat mielenkiintoisia ihmisiä, joiden kanssa on kivaa olla, varsinkin jos on kivoja ihmisiä henkilökohtaisesti.

Miksi vihata nuoria?

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hmm.. Kuulostat hieman trollilta, koska heität löylyä tuohon lämpöön ja valoon pikkaisen liikaa. Vastaan silti, joka kerta tästä kumminkin joku kitisee, ettei ole totta niin oli trolli tai ei niin sama lopputulos.

      Koska nuoret on jopa aikuisille helppo kiusaamisen kohde, kon on jotain mitä syyttää ja voi unohtaa, että ne on vielä lapsia, vaikka samaan aikaan haukkuu nuorien tyhmyyttä.
      Sillä saa myös lööpit hyvin myyntiin. Lööppi lehdet omistaa se kansa/sukupolvi joka nauttii siitä kun nuoria pahoinpidellään ja viedään kaikki tulevaisuus. He suorastaan ottavat välillä missiokseen laittaa kapuloita rattaisiin, jotka auttaisi etenkin nuorten tulevaisuuden mahdollisuuksia tai terveyttä.
      Nuoria on kiva pahoinpidellä ja se on normalisoitu mediassa ja kaikkialla niin hyvin, ettei aikuiset sitä huomaa ja lähtee valitukseen vain mukaan kun on tavallista puhua todella törkeään ja negatiiviseen sävyyn nuorista.

      Nuoret on aika pitkään ollut Suomessa meidän versio tummaihoisista, tietenkin ulkomaalaistaustaisia kiusataan yhtälailla, mutta siihen on pystytty edes hieman puuttumaan ja lööpienkin täytynyt siivota kieltään. Nuoret on vain vapaata riistaa ja niitä voi syyttää jopa itse aiheutetuista ongelmistaan, tai nuorien vanhempia, vaikka miten opetetaan nuorille yhteisö/yjhteiskunta vastuuta, jos ei itse sellaista esimerkkiä heille siitä näytä?

      Lastenkotilapsetkin pistetään vain piiloon ihmisiltä yksityisiin laitoksiin, joissa kukaan ei käy katsomassa yhtään kuinka heitä pahoinpidellään. Ollaan vain tyytyväisiä, että nämä roskat (lapset) saa pois näkyvistä niin ei tarvitse ottaa vastuuta mistään. Sitä vain, että ne lapset ja nuoret ketkä selviytyy lastenkodeista, poliisiväkivallasta ja muista nuorten pahoinpitely systeemeistä hengissä niin tulee olemaan niitä narkkeja, hulluja ja muita rikollisia sinun sekä perheesi nurkilla aikuisena. Siinä vaiheessa he ovat kasvaneet jo sen vaiheen ylitse, että ei niin välitä jos satuttaa muita.

      Enkä sano, että kaikki lapset/nuoret edes päätyy lastenkoteihin tällä vain tuo on selkeä esimerkki kuinka lapsien ongelmilla tehdään vain rahaa ja siirretään näitä lapsia paikasta toiseen, ettei ole minun ongelma tai ei meillä ole resursseja. Mitä vain kunhan ei nämä lapset/nuoret ole näkyvillä tai ainakaan meidän leikkikentällä ole juttelemassa tai keinumassa. Kun silloinkin poliisit kutsutaan paikalle häätämään heidät pois, vaikka ei edes olisi siellä ryyppäämässä ja vetämässä huumeita ym. niin sitten siitä lopulta tulee ihan sama mitä tekee ulkona, oli laitonta tai laillista, kun ei missään nuoret saa olla.

      Samaan aikaan lietsotaan mediassa vain kuinka pahoja vieraita olentoja kaikki nuoret ovat ja yhä vähemmän heidät otetaan mukaan muun yhteisön juttuihin. Kun pitää kaikki saada pelkäämään näitä nuoria, ettei vain niiden kanssa voi mennä normaalisti keskustelemaan niin kuin muillekin ihmisille. Jos puhuminen pelottaa niin tervehtikää ja hymyilkää edes, silloinkin kun nuorella on huono päivä eikä osaa sitä aina kohteliaasti vastaanottaa. Kaikilla ihmisllä on huonoja päiviä, mutta nuorilla niitä ei saisi olla ollenkaan, vaikka heillä niitä on luonnostaan eniten.

      Ja se suhteilla helposti työpaikan saanut sukulais-nuori ei ole esimerkki siitä kuinka kaikki nuoret toimii töissä. Se kanssa jos suvussa tai perheessä on nuoria ei meinaa sitä, että tiedät paljon nuorista. Silloin tuntee/tietää vain oman perheensä, eikä voi yleistää sitä tietoa kaikkiin nuoriin. Tällainen kapeamielinen käytös on vain laskuutta ja tyhmyyttä sekä suoraan sanottuna ra.si.smia, mutta Suomessa se on ainoaa laillista ra.sis.mia.

      Lyhyesti:
      Miksi vihata nuoria? Siksi koska vuosien ajan siitä on rakennettu normaalisoitu osuus meidän yhteiskuntaan, jota ei osata edes kyseenalaistaa. Me ollaan kauan sitten menty yli sen "Nykyajan nuoret" -rajan ja ollaan lähempänä sitä hetkeä kun nuoret laitetaan poliisin toimesta kadulla riviin "tähtäysharjoitukseksi" ja kansa hurraa kun vihdoin nuoria rangaistaan tarpeeksi. Eikä lapsilla/nuorilla ole jätetty mitään voimia tai mahdollisuuksia muuttaa junan suuntaa, kun osa näistä junaraiteista oli ladottu jo kauan ennen kuin moni heistä oli syntynytkään.

      Anteeksi kirjoitusvirheet, koska en jaksa niitä korjata. En viitsi vaivautua kun ei tätä kukaan tosissaan ota kumminkaan. Nuorten pitää pysyä vain hiljaa keskitysleirissään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      1992
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1526
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      28
      1438
    4. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1431
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      19
      1427
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1395
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1367
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1300
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1230
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1217
    Aihe