Ostatteko lapsillenne sukset

Anonyymi

jos koulu pakottaa? Me ei olla koskaan ostettu. Meillä on lapset aina hiihtopäivnä sairastuneet, eikä mene kouluun. Myöskään luistimia ei ole. Emme pidä siitä että koulu pakottaa ostamaan tonnin sukset joilla ei sitten hiidetä kun kerran jos sitäkään. Siellä ne komerossa sitten mätänee.
Kuka hullu laittaa lapset umpihankeen hiihtämään ei kunnon vanhempi koskaan.

Opet ajaa autolla kun lapset hiihtää, se on kauheeta katseltavaa.
Me olemme taiteellisia, kaikki lapset soittaa, meillä on kaksi flyygeliä ja kaiekenmaailman muita soittimia. Minusta olisi kiva kun koulu pakottaisi perheitä ostamaan flyygelin että voisivat alkaa opettelemaan soittamista.
Soittamisesta tulee usein ammatti mutta hikihihdosta ei koskaan.

Meillä viedään lapset kouluunkin joka aamu ja haetaan, kun koulu ei osta kenkiä eikä polkupyöiriä, en suvaitse että lapset menee vesisateessa kouluun tai pakkasella.
Opettajat voisivat ostaa tila auton hakea kaikki lapset aamuisin ja pauttaa iltapäivisin, ehillä on aikaa, joka tunnin päästä 15 min tauko ja lyhyet päivät. On kumma kun ylisuuret palkat on ja töitä ei tehdä kun hetki. Oikeesti ne kouluavustajat ne työt tekee, opet kahvittelee ja tilaa fiinerietä joka välkkä. Tiedän olen ollut avustaja ja olen saanut opettaa kaikki lapset kun opet vaan lukee naistenlehitä ja kahvittelee. En tietenkään opeta hyvin koska palkka on huono eikä kuulu mun tehtäviin, mutta jonkunhan se on tehtävä. Jos ei opi syy on open ei mun.

8

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole eikä osteta. Ei ole ksokaan ollut, naapurienapsilta lainataan jos tarvitaan, säästyy nekin rahat kun ei ole omia suksia. Samoin lainataan usein heiltä kun itse ei raaski ostaa tai ei viitsi. Rahallisesti ollaan säästetty monia tuhansia.

   Hiihtäminen on kauheaa, minullakin hiihto loppu koulussa kun oli pakko, niin päätin että omat lapset ei pakkohiihdä ikinä.

  • Anonyymi

   Koululla ei ole oikeutta "pakottaa" ketään ostamaan harrastusvälineitä. Otit itse vitsinä flyygelin esimerkiksi, mutta se on harrastusväline siinä kuin suksetkin. Kuinka paljon koulu vaatii ostamaan instrumentteja musiikkiluokalla.
   Omien lapsin aikana annettiin koulun puolesta nokkahuilut.
   Mutta orkesteriin liittyviltä lapsilta edellytettiin soittotaitoa ja oma soitin.

   Lapsesi haluaa tonnin sukset, koska kavereillakin on, ja sanoo, että ne on pakko ostaa, kun koulu käskee.
   Mene vanhempain iltaan ja ota siellä asia puheeksi.
   Kaikkea ei tarvitse uskoa, vaikka lapsi asiaa vakuuttaa "kun kaikilla muillakin on".
   Lapsen oman harrastuksen vuoksi en kylläkään ymmärrä, miksi et ostaisi lapselle suksia tai luistimia. Mitä sinulla on niitä vastaan? Ei lapselle tosiaan hyvä mieli tule, jos aina joutuu vain seuramaan toisten iloa vierestä Pystytkö hankkimaan hänelle edes pallon, jota oppii potkimaan.? Jalkapallo on hyvä harrastus, ja jos menee urheiluseuraan, on pallo talon puolesta.
   Jos eivät varasi riitä luistimiin, niin miten olisi edes jääkiekkomaila?

  • Anonyymi

   Ei osteta. Meidän koulussa ope sanoi ettäensiviikolla on oltava sukset, oli lunta tai ei, harjoitellaan kuivahiihtoa. Me ei osteta, sillä ollaan taiteellisia, me ei tuhlata onnettomiin suksiin joita ei tarvi, rahaa yhtään. Sairaslomaa aina kaikki uhreilujutut. Olisi hyvä jos lapset pakotettaisiin ostamaan flyygeli tai tuuba, tai omeplukone, kaikki ei tykkää hikihiihdosta. Vaatteet nuraantuu ja mieli on paha kunjoutuu umpihangessa hiihtää vaikkei ole lunta.

  • Anonyymi

   Ihanaakin joku edelleen jaksaa provoilla näistä kouluasioista😂

   • Anonyymi

    Sulla ei ole lapsia niin et voi tietää.

    Mulla on ollu neljä jotka on nyt aikuisia. Koulussa ei he koskaan hiihtäneet umpihangessa, eikä ollut suksuakaan eikä luistimia. Meillä oli aina kotipäivä sillon kun oli koulussa hiihtoa. On jräkyttävää jos pitää ostaa monelle tonnin sukset ja pari kertaa hiihdetään koulu pihalla. Me käytimme sen raha musiikkiin. Lpaset soittavat kaikki eikä hiihtämisestä tietoakaan. Hukkaan olisi mennyt ne neljä tonnia, jos olisimme ostaneet sukset, nyt meillä on flyygeleitä kaksi ja muita soittimia vallan paljon. Siitä tulee ammatti, hiihtämisestä hikijuoksemisesta ei.

    Lastenlapetkaan ei hiihdä, soittava ja laulavat ja ovat taiteellisia. Kuin moni koulussa omistaa flyygelin? Se pitäisi tulla joka perheeseen pakolliseksi jos kerran suksetkin.


  • Anonyymi

   Onneks lumet ovat sulamassa, ei tarvi kenenkään hiihtää, ei kukaan lapsi tykkää hiihtämisestä.

   Meillä soitetaan ja tehdään käsitöitä, ollaan taideperhe, joten hiihtäminen ei kuulu meidän juttuihin, se on muiden ongelma.
   Lapsillani on aina sairaslomaa sillon kun muut hihtelee ongelmineen.

  • Anonyymi

   Meillä myös lapset ovat hiihtopäivinä kotona, ei ole mitään jräkee mennä kouluun jos toisten lapset naama punaisena itkuisena hiihtelee 30 astee pakkasessa tai umpihangessa.

   Rääkkäystä sanon minä. Miellä ei ole sukusia sillä meillä on taide aineet pääosassa, taidemaalarit keraamikot, muusikot ym... olemme hienosto perhe.

  • Anonyymi

   Me ostimme kaikille lapsille autot ja laitoimme rahaa osakkeisiin. Ei ostella mitään lautoja jalkojen alle vaan kun ollaan rikkaita niin rahat menee kallisiin kohteisiin ei hikilautoihin.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Donald Trump joutui ammutuksi vaalitilaisuudessaan

   Näin se näyttää olevan, että Trumpilla on niin kannattajia kuin vastustajiakin. Hengissä käveli pois, ilmeisesti jokin
   Maailman menoa
   380
   3051
  2. Tajuatko kuinka hyvää

   seksi meidän välillä tekisi?
   Ikävä
   70
   1258
  3. IS Viikonloppu 13.-14.7.2024

   3- -merkitty kovis Antti Skytältä. Ratkaisulauseita sai kunnolla miettiä senkin jälkeen kun niistä pääsi jyvälle. Jotkut
   Sanaristikot
   64
   1179
  4. Rakastan sua nainen vieläkin

   mut aion pysyy hiljaa 😔
   Ikävä
   45
   1135
  5. Sunnuntain kirjainleikkejä

   Kuinka monta kirjainta kaivattusi etu- ja sukunimissä on yhteensä? Ap vastaa 11 ja miehen nimi alkaa heheee Jiillä 🧑‍🍳
   Ikävä
   20
   1132
  6. Tänään rohkaisin

   Mieleni (tai siis eilen jos tarkkoja ollaan ja kävelin ihan sun kodin ohi molemmin puolin 😂😆🤭 katelin tarkkaan ympäri
   Ikävä
   92
   1122
  7. Kova oli pauke!

   Kyllä oli viime yönä kova pauke Iisalmessa. Koko kaupunki taisi herätä ja säikähtää moista pauketta. Eikö tämä riko jo
   Iisalmi
   35
   1060
  8. Vasemmisto väkivalta kiihtyy

   Nyt joutui uhriksi Trump. Suomessa vasemmistolaiset on kertoneet leikkaavansa päät irti Orpolta ja Purralta. Pitäisik
   Maailman menoa
   273
   992
  9. Kerro kolme hyvää asiaa

   kaivatustasi :)
   Ikävä
   55
   973
  10. Sitä vielä...

   Että tiedätkö olisiko meidän suhde jotenkin kiellettyä/laitonta?
   Ikävä
   52
   909
  Aihe