Vedonlyönti

Anonyymi

Armeijavuonna seurustelin erään Niinan kanssa ja olin iltavapaallani jotenkin päätynyt Niinan kanssa korjaamaan heidän perheyrityksensä toimittamaa aurinkomarkiisia. Olin ollut itsekin firmassa loma-aikoina töissä, joten tuotteet olivat minulle tuttuja. Mökille asennettu markiisi oli mennyt epäkuntoon ja perille päästyämme siellä odotti melko päihtynyt pariskunta, joilla oli erityisen härskit jutut. Huomatessaan armeijakuteeni mökin rouva alkoi avoimesti kyselemään milloin olin viimeksi päässyt panemaan ja miten armeijassa hoidettiin runkkaamisasiat. Isäntää rouvan jutut vain naurattivat ja hän maisteli konjakkia samalla kun minä tutkailin markiisin mekanismia. Pariskunta oli tärkeä asiakas, joten nyt ei ollut virheisiin varaa.

Harmikseni markiisi ei suostunut toimimaan pitkänkään ropaamisen jälkeen. Mies alkoi hermostua ja oli jo puheiden mukaan lopettamassa yhteistyön Niinan vanhempien firman kanssa. Rouva puolestaan tokaisi yhtäkkiä meille nuorille, että hänellä olisi ehdotus, jolla tilanne ja eritoten hänen miehensä saataisiin rauhoittumaan. Hän löisi vetoa, että saisi minut laukeamaan viidessä minuutissa, koska olin armeijan vuoksi niin ankarassa puutteessa. Jos hän häviäisi vedon, niin markiisi korjattaisiin heidän kustannuksellaan ja he maksaisivat meille hotelliviikonlopun Niinan kanssa. Jos hän puolestaan voittaisi, niin markiisi tulisi korjata viipymättä ja Niinan tulisi hoidella vastaavasti hänen miehensä, joka oli muuten tullut paikalle ja kuunteli naureskellen vaimonsa ehdotusta.

Me olimme nuoria ja tarvitsimme rahat on tapana sanoa ja niin minä seisoin alasti rouvan edessä ja hän tarttui kulliini Niinan ja isännän ottaessa aikaa. Kullini ei edes seissyt vielä, joten olin varma, että hän ei saisi minua laukeamaan viidessä minuutissa. Hänen runkkaillessaan vehjettäni, isäntä alkoi yllättäen riisuutua ja paljasti todella paksun kullinsa, joka heilui aivan holtittomasti. Isäntä näytti kulliaan Niinan suuntaan ja naureskeli voitonvarmana. Kulli näytti luonnottoman paksulta ja pelkäsin todella Niinan reaktiota, jos hän joutuisi sitä vuorostaan käsittelemään. Omani oli todella vaatimattoman kokoinen siihen verrattuna. Isäntä hoippui paksun vehkeensä kanssa Niinan viereen ja teki runkkailuliikkeitä ja kehui Niinan kroppaa mairea hymy naamallaan. Niinan ilme näytti nauttivan jättikullin esittelystä ja se sai oman vehkeenikin pullistumaan kummasta kiihotuksesta. Rouva sai tuosta aivan uutta puhtia ja alkoi koventaa runkkaustahtiaan ja jutteli yhä härskimpää läppää Niinan ja miehensä suuntaan. Jostain kumman syystä tuo kiihotti minua niin, että kullini seisoi aivan kivikovana.

Isäntä tuli munansa kanssa aivan minun vehkeeni viereen. Kullini näytti aivan pikkusormelta tuon jätin vieressä ja kun hän kopautti terskallaan omaani, niin kiveksissäni tuntui kuin sähköiskulta ja aloin tuntea siemensyöksyn lähestyvän.
-4min 30 sek huusi Niina väliaikaa ja minä yritin sietää runkkausta, vaikka vaikealta se tuntuikin. Pian rouvan hypistellessä kivespussejani tunsin lastini lähtevän liikkeelle useammalla purskauksella. Niina kiljui aikaa 4min 50 sek ja isäntä ja emäntä hurrasivat voitokkaan runkkauksen johdosta...

5

8043

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuskin oli kullini ehtinyt seisokista laskea, kun isäntäpari skoolaili jo voitonmaljojaan. molemmilta oli loputkin vaatteet lentäneet ja kaikki muut seisoivat siis ilkialastomina paitsi Niina. Rouva viittoi minua jo markiisin korjaukseen. Huomasin hänen korjanneen vaatteeni parempaan talteen, joten siinä minä seisoin kullin päässä spermatippa ja työtehtävä edessä. Rouva sen sijaan jo hieroi Niinan hartioita ja viittoili miestään lähemmäs heitä. Isokullinen isäntä asettui Niinan eteen tukevaan haara-asentoon ja nainen vei Niinan käden miehen kyrpään kiinni. He tekivät muutaman runkkausliikkeen yhdessä ja mies vei kuin huomaamatta kätensä Niinan pyöreälle pepulle. Niinan runkkailessa miestä, hänen vaimonsa alkoi kuin huomaamatta vähentää Niinan vaatetusta ja pian Niinalla oli yllään enää kirkkanpunaiset rintaliivit ja niihin kuuluvat stringit. Veto oli veto ja tämä homma piti nyt vain viedä maaliin mietiskelin hammasta purren. Olihan minutkin runkattu vieraan naisen voimin, joten minun piti nyt vain hyväksyä Niinan tekevän samoin. Isännän kyrpä tuntui paksuuntuvan entisestään ja Niinan runkkaus näytti äärettömän seksikkäältä . MInulle nousi jo uusi seisokki, joka vain koveni huomatessani miehen riisuvan Niinan rintaliivit ja vapauttavan hänen pyöreät rintansa hyväiltäviksi. Nyt rouva laski Niinan pikkaritkin nilkkohin ja olin erottavinani hänen haarovälissään kiiltävän nesteen eli Niinaakin tilanne kiihotti mitä suurimmassa määrin.

      Nyt isäntä kääntyi suoraan minua kohti ja hänen paksu munansa kulki Niinan käsien välissä hurjan näköisenä. Niina laskeutui polvilleen miehen eteen ja pelkoni oli toteutumassa. Niina nuoli miehen hurjankokoista terskaa samalla kun runkkasi tämän jättikullin vartta. Mies hamusi sormillaan Niinan liukasta pillua ja tämä vääntelehtikin hänen sormetuksestaan jo aivan kiimaisena. Minä seisoin markiisin luona oma munani pystyssä enkä saanut mitään aikaiseksi. Niina kiemurteli miehen sormetuksesta jo siihen malliin, että luulin hänen saavan orgasmin. Emäntä tuli luokseni ja alkoi hyvällä hiljakseen kovettunutta kulliani. Hän nyökkäili minua katsomaan kun tyttöystäväni runkkasi hänen miehensä valtavankokoista kyrpää.
      Hän ohjasi minut miehensä viereen ja kysyi varsin ilkikurisella äänellä :
      -Tuplataanko panoksia ja katsotaan kumpi laukeaa ennemmin vai mahtaakohan se olla tuo Niina joka laukeaa. En sanonut mitään vaan katselin Niinaa ja sitä miten himokkaana hän tuota jättipaksua munaa käsitteli. Rouva alkoi minun kullini runkkailun ja katseli mitään sanomatta minua silmiin.

      Niina nojasi keittiön pöytään ja isäntä roplasi häntä takaapäin. Rouva vei minut munasta kiinnipitäen miehensä viereen ja alkoi runkkaamaan meitä molempia. Välillä hän vie kullimme aivan vastakkain niin, että terskamme koskettivat toisiaan. Hänen miehensä kulli näytti siltä kuin se voisi syödä omani aamupalaksi. Yritin koskea Niinan liukkaaseen pilluun, mutta isäntä työnsi käteni pois ja toi tilalle paksua kyrpäänsä. Terska sukelsi Niinan pilluun vaivatta, mutta varren upotessa Niina vaikersi kovaan ääneen. Kulli alkoi jauhaa Niinan sisällä ja hän venkoili hakien parempaa asentoa. Isäntä nussi häntä aivan surutta joka työnnöllä pohjaan saakka. Välillä hän veti kullinsa ulos moiskahtaen ja tarjosi minulle vuoroa nussia tyttöystävääni, mutta juuri kun sain kullini asettumaan Niinan sisään, niin jompikumpi veti minut kulleineni kauemmas ja isäntä jatkoi hurjaa panemistaan.

      Minua nöyryytettiin jo toistamiseen, kun kullini purskautti spermat lattialle. Emäntä nauroi kovan ääneen ja miehensäkin katsoi halveksuen suuntaani ja Ninni jatkoi vaikerrustaan tuon paksun sauvan rymistellessä hänen sisällään. Nyt emäntä otti kullini suuhunsa ja aloitti rytmikkään imemisen. Niinan pillu valui nesteitä, kun häntä nussittiin ja nyt hänen kroppansa alkoi vavahdella orgasmin lähestyessä. Paksukullinen isäntä jatkoi kuitenkin rytmikästä panemista, vaikka Niina ulvoi ja värisi orgasmin kourissa. Minulta lypsettiin jo kolmatta spermakierrosta ja pian laskinkin lastini lattialle. Nyt isäntäkin veti oman kullinsa Niinasta ja käänsi tämän naaman eteensä ja alkoi runkkaamaan kulliaan, joka ruiskuttikin sellaisen spermavyöryn Niinan kasvoille ja rinnoille, että ne aivat valuivat valtoimenaan..

      • Todella hieno jatko. Toivottavasti tarinaa saa vielä kolmannen ja muitakin osia.


      • Anonyymi

        Ehdottomasti tälle jatkoa!!!


    • Nautinnollinen juttu.

    • Anonyymi

      Vieläkö se ykkös osa löytyy jostain?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1863
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1426
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1401
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1384
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1344
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1327
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      4
      1192
    Aihe