Sairaalaelämää

Anonyymi

Sain keuhkokuumeen. Kuume huiteli yli 40 asteen ja jouduin otetuksi sairaalaan. Minut ohjattiin huoneeseeni, vaatteet pois ja pesulle.
Olin sen verran kehnossa kunnossa, että hoitaja tuli kanssani katsomaan että suihkussa ei satu mitään ikävää Hän oli Mirjam, iso nainen Alavudelta.
Suihkuttelin kuumalla vedellä ja nautin kun oli kylmä ytimiä myöden, kuume teki sellaisen olotilan. Mirjam istui läpinäkyvän muoviverhon takana etten kastelisi häntä.
Oletko ok, hän kysyi. Täältä näyttää hyvältä. Sulla on hyväkuntoisen ihmisen kroppa ja komia mulkku, hän sanoi hymyillen. Eiköhän me toimeen tulla.
Tullaan varmasti, mutta enhän kastellut sinua, en huomannut varoa yhtään.
Kyllä kastelit hän sanoi, ja se on ihan tuon ihanan näköisen mulkkusi ansiota. Älä sano kenellekään hän sanoi taas hymyillen. Jaha, sitten mentiin.
Huoneeseen, sänkyä valmisteltiin, kaksi nuorta hoitajaa levitti isot pyyheliinat keskivartalon korkeudelle sänkyyn, ehkä se oli imupaperiksi tarkoitettu, kun tiesivät että kun kuumetta aletaan ajamaan alas niin hiki alkaa roiskumaan.
Peti oli valmis ja tytöt lähtivät huoneesta. Mirjam määräsi vuoteeseen peiton alle ja heti. Sen jälkeen hän laittoi minulle tipan. Vahva antibioottiliuos. Sain kupin kuumaa kahvia kun vakuuttelin ettei vaikuta yöuniin. Juon aina pannun kahvia ennen nukkumaanmenoa..
Siinä kohtaa alkoi luomet painumaan kiinni kun lämmin olo levisi rinnassa sisällä. Juuri ennen tajunnan sammumista kuulin Mirjamin sanovan rakastettavan huoltapitävällä äänellä, nukahda rauhassa, pidän sinusta huolen kultaseni. Siihen sammui taju.
Seuraava hämärä muistikuva kun olen hiestä märkä, joku pitää minua istuma asennossa ja joku toinen vaihtaa kuivia pyyheliinoja.
Olen kuin juopunut väsymyksestä, olen aivan kuuma. Kuulen jälleen Mirjamin äänen joka sanoo, nuku rauhassa, valvon vierelläsi. Sitten sammuin.
Jostain unen seasta koin aivan kuin joku olisi hyväillyt munaani. Uni oli toden tuntuinen. Tunsin suunnatonta mielihyvää siinä kuumehoureeni keskellä, mutta olin liian väsynyt miettimään saati avaamaan silmiäni. Olin tajunnan rajamailla.
Tuntui aivan siltä kuin nussisin oikein tiukkaa pillua, tai sitten joku runkkaisi minua intensiivisesti. Voihkin unessa, uni oli niin hyvä ja todellinen. Tajuntaani tunki tuttu ääni, Mirjami kuiskasi korvaani, tule rakas, mamma ottaa sinut vastaan...samassa tunsin jotain kuumaa terskan ympärillä ja silloin räjähti. Tunsin miten sperma ryöppysi kuumin sykäyksin johonkin, joka oli kuuma ja yhä terskani ympärillä. Mikä ihana sekoitus kuolemanväsyneen ihmisen voimattomuutta, lepäämistä lämpimässä mukavassa vuoteessa, ja raju siemenpurkaus jonkun puristellessa ja hyväillessä kiveksiä. Hyvä poika, kuulin Mirjamin sanovan. Sitten en enää tuntenut mitään.
Aamu valkeni, minut herätti tuntematon kasvo. Huomenta. Helvi on nimeni ja olen päivähoitasi tänään. Nousepa istumaan niin saat kahvia ja aamupalaa.
Helvi oli jo ikäihminen, varmaan kuusissakymmenissä. Hyvin ammattimainen ja vakavailmeinen, mutta kohtelias ja hänestä huokui hoitajan empaattisuus. Ryystin kahvia ja söin sämpylää. Olikin sudennälkä.
Sanoin että minulla on vessa hätä. Kakkoshätä. Helvi sanoi että tiedän, olet ollut tipassa koko yön ja se pissattaa melko lahjakkaasti.
Selvä, irroitan kanyylista tipan siksi aikaa. Pärjäätkö?
Nousin ylös sanoen että pärjään, mutta samassa heikotus löi jaloista voiman. En pääsyt ylös.
Helvi auttoi minut pystyyn. Katsoin häntä tarkemmin. Kauniskasvoinen yhä, vähän iäkäs ja pyöreähkö nainen, mutta seksikäs oli yhä.

13

6780

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Pelkkä uni tai fantasia. Eipä tota voi todeksi sanoa noilla epäkohdilla.

      • Anonyymi

        Hölömö. Täälä ei ole totta kun kellon aika ikkunan yläreunasa.


    • Anonyymi

      Helvi otti minut käsikynkkään, tuki minua ja sitten mentiin. Pääsimme vessaan. Helvi kysyi, pärjäätkö, sanoin että en, voisitko...
      Hän oli ammattilainen. Toki voin. Pääsin asentoon, pidin käsillä kiinni seinätangoista kun Helvi kaivoi mulkkuani housuista. Hänellä oli siniset muovikäsineet.
      Hän otti sen käteensä ja osoitti sillä allasta. No niin kultaseni, anna tulla. Älä jännittele, on tässä iässä jo näitä nähty ja tehty, hän sanoi ja veti esinahan taakse. Pissaa roiskahti ensin kuin olisi sylkäissyt tulpan pois, sitten alkoi paine tasaantumaan. Tuntuu hyvältä, sanoin. Helvi vastasi että tiedän. Olenhan tässä. Pissa päättyi.
      Haluatko että pesen sinut, olet hionnut koko yön ja iltapäivällä tuoksesi on jotain aivan muuta kuin löördeholland, Hollannin kukat.
      Sopii kiitos.
      Istupa hetkeksi tuohon, niin haen sinulle pyyhkeen ja puhtaan asun.
      Sillä aikaa kuoriuduinnsairaalapubustani ja kävelin varovasti suihkulle. Avasin hanan, ja kuuma vesi alkoi ryöpytä. Otin kahvoista tukea.
      Helvi tuli topakasti takaisin ja sanoi, mitäs täällä yksin nautiskellaan ja jätetään Helvi-täti osattomaksi kaikesta kivasta. Ei kuulkaas vetele nuori mies, hän sanoi ja käänsi suihkun pois, että pääsi saippuoimaan minua. Hän laittoi saippuat sieneen ja alkoi hinkkaamaan.
      Aah kyllä tuntuu hyvälle, sanoin, iho kutiaa aivan mahdottomasti.
      Hän saippuoi minut kaikkialta, pesi pyllyvaon ja munatkinn huolellisesti. Itse asiassa hän helli kulliani niin että sehän pompahti seisomaan.
      Helvi sanoi, no johan on pojassa elinvoimaa etten paremmin sano. Et taida ihan tänään ainakaan kuolla tuolla elinvoimalla. Hän avasi suihkun, ja kuuman veden huuhdellessa hikisen kalvon viemäriin hän toisella kädellä pyyhki saippuoita pois. Käsi laski seisovalle kullilleni ja otti puristavan otteen. Samalla kuuma suihku suuntautui kuumaan terskan päähän. Hän sanoi, Helvi täti auttaa sinua vähän.
      Hän alkoi vatkaamaan kulliani kuuman veden rummuttaessa penistäni koko pituudelta. Kieltämättä oli mahtava tunne.
      Helvi sanoi että kaunis kyrpä sulla, oikein mieli tekee...
      Hänellä oli kumiessu ja kumisaappaat. Sitten suihku oli ohi, hän kuivasi minut huolella. Kullin tietysti erityisen huolella. Hän oli polvillaan kun kuivasi mulkku, ja napsautti suukon sen kärkeen. Valmista tuli hän sanoi, otti essunsa pois ja kumisaappaat kun astuimme kuivaustilaan, jossa oli pehmeä laveri vedenkestävällä solumuovipehmukkeella.
      Helvi oli jo pujottamassa kenkää jalkaan kun sanoin, että odota, ja otin sen pois. Otin hänen pyllystään kiinni ja hieroin rintaa. Nyt Helvi tädin pitää antaa pillua kun kerran alkoi.
      Hän avasi housunsa ja ne valahtivat alas. Mikä mies oletkaan kultaseni. Ymmärrät minuakin.

      • Anonyymi

        Siinä hän seisoi, hoitajani, irstaan näköisenä ilman housuja, sukkahousuissa ja työtakki päällä.
        Älä huoli, tänne ei tule ketään, pesutilan ovi on lukittu toimenpiteen ajaksi, joten eiköhän ryhdytä toimeen.
        Hän istahti, levitin hänen jalkansa ja painoin pääni jalkoväliin. Pillu suorastaan hehkui kankaan läpi. Repäisin kiihkoissani haaroista auki rouvan sukkahousut ja käänsin pikkuhousuja sivuun. Nuolaisin pillua, joka ryöpsähti auki yhdellä nuolaisulla kuin olisi tulppaani poksahtanut auki.
        Häpyhuulet väistyivät edestä ja johdattivat minut Helvin herkulle. Hän tarttui hiuksiini, ui ui ui...
        Hetken kuluttua nousin ja survaisin kyrvän suoraan Helvin hoitolaitokseen. Se oli hyvä ja kiinteä, ei ollenkaan vetelä.
        Nussin Helviä kuin nuoruus olisi palautunut jokaisella työnnöllä. Helvi sai kyytiä josta piti.
        Hän kouri pussejani ja kurkoitti suutelemaan minua. Hänen kielensä oli villi ja teki hävyttömiä liikkeitä kieleni kanssa. Sekös kiihdytti vielä entisestään.
        Hän puuskutti vähän sanoessaan toistattiät, toistattiät...
        Hän kääntyi niin että tuo muodokas perä oli edessäni kutsuvana ja vaatien sisäänkäyntiä. Kyrpä oli ratkamispisteessä, niin oli paisuksissa.
        Painoin menemään. Sanoin että nyt en pysähdy ennenkuin jompikumpi räjähtää käsiin, ja panin tuulemaan. Reippaasti takoen nousi lähtökäyrät pikku hiljaa lähtövalmiuteen. Tavoin ja taoin, Helvin niska punoitti. Aah aah...


      • Anonyymi

        Sulla surkimuksella aina samat kommentit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sulla surkimuksella aina samat kommentit

        Hyvin uppoaa kun lainaa vähän sieltä vähän täältä.


      • Anonyymi

        Jostain kumman syystä tajuntani sammui Helvin käsissä. Seuraava muistikuva oli kun avasin silmät, ja kuulin hunajaisen äänen, tervetuloa taas tänne hoivatädin hoiteisiin. Se oli Miriam.
        Olen taas ja valvon yön kanssasi, voit olla huoleti. Panin vähän silmäniloa sinulle, vähän perinteisempää hoitajan asua.
        Hänellä oli sininen hame, sininen paita, valkoinen esiliina ja valkoiset pitkät sukat, ja hän oli laittanut kopisevat korkokengät sekä huulipunaa. Ajattelin piristää sairasta apeaa miestä. Mutta tästä ei saa sanoa kenellekään. Tänne ei tule yöllä ketään, ovi on kiinni. Jos tuleekin, niin siitä ilmoitetaan ajoissa. Jos haluat, mene suihkuun. Olet hionnut taas melkoisesti. Nyt on lämpö laskenut ihan normaalitasolle. Voinet peseytyä ihan yksin. Ei sen puoleen, tulisin mielelläni mukaan, mutta en haluaisi kastella sievää asuani nyt. Pärjäätkö?
        Totta kai, sanoin mennessäni.
        Suihkuttelin kuumalla vedellä, saippua antoi raikasta tuoksua, aloin tuntea itseni puhtaaksi jälleen.
        Hei hoitaja, toisitko puhtaan runkkupuvun. Ups anteeksi, yöpuvun. Armeijassa näitä kutsuttiin runkkupuvuiksi, en tiedä miksi.
        Mirjam tuli ovensuuhun, vai sellainen puku. Tehdään sitten niin.
        Hän avasi pyyhkeen ja katsoi pontevaa Jormaa. Ei hassumpaa. Ehkä noudatamme protokollaa kun saamme herra kenraalin vuoteeseen, hän sanoi ja taputti persuuksille. Sinne mentiin, lakanoihin.
        Hän meni istumaan jalkopäähän ja nojasi päätylevyyn, levitti jalkojaan ja potkaisi korkkarit jaloistaan. Näin että pikkuhousuja ei ollut, sukat ylsivät yli puoleen reiteen.sanoin että näkyy perille. Hän sanoi, että toivottavasti tuntuu myös...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jostain kumman syystä tajuntani sammui Helvin käsissä. Seuraava muistikuva oli kun avasin silmät, ja kuulin hunajaisen äänen, tervetuloa taas tänne hoivatädin hoiteisiin. Se oli Miriam.
        Olen taas ja valvon yön kanssasi, voit olla huoleti. Panin vähän silmäniloa sinulle, vähän perinteisempää hoitajan asua.
        Hänellä oli sininen hame, sininen paita, valkoinen esiliina ja valkoiset pitkät sukat, ja hän oli laittanut kopisevat korkokengät sekä huulipunaa. Ajattelin piristää sairasta apeaa miestä. Mutta tästä ei saa sanoa kenellekään. Tänne ei tule yöllä ketään, ovi on kiinni. Jos tuleekin, niin siitä ilmoitetaan ajoissa. Jos haluat, mene suihkuun. Olet hionnut taas melkoisesti. Nyt on lämpö laskenut ihan normaalitasolle. Voinet peseytyä ihan yksin. Ei sen puoleen, tulisin mielelläni mukaan, mutta en haluaisi kastella sievää asuani nyt. Pärjäätkö?
        Totta kai, sanoin mennessäni.
        Suihkuttelin kuumalla vedellä, saippua antoi raikasta tuoksua, aloin tuntea itseni puhtaaksi jälleen.
        Hei hoitaja, toisitko puhtaan runkkupuvun. Ups anteeksi, yöpuvun. Armeijassa näitä kutsuttiin runkkupuvuiksi, en tiedä miksi.
        Mirjam tuli ovensuuhun, vai sellainen puku. Tehdään sitten niin.
        Hän avasi pyyhkeen ja katsoi pontevaa Jormaa. Ei hassumpaa. Ehkä noudatamme protokollaa kun saamme herra kenraalin vuoteeseen, hän sanoi ja taputti persuuksille. Sinne mentiin, lakanoihin.
        Hän meni istumaan jalkopäähän ja nojasi päätylevyyn, levitti jalkojaan ja potkaisi korkkarit jaloistaan. Näin että pikkuhousuja ei ollut, sukat ylsivät yli puoleen reiteen.sanoin että näkyy perille. Hän sanoi, että toivottavasti tuntuu myös...

        Hei jätkä. Tää on kesken.


      • Anonyymi

        Miksi luet, idiootti. Tässä punnitaan kuka on niin tyhmä että lukee tällaista roskajuttua. Tunnustit juuri olevasi yksi heistä. Ja näkyy olevan jo toistatuhatta lukijaa.
        Mikähän näiden kirjoitusten tarkoitus on? Että niitä luettaisiin?
        Onkohan tämä tehnyt jo tehtävänsä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi luet, idiootti. Tässä punnitaan kuka on niin tyhmä että lukee tällaista roskajuttua. Tunnustit juuri olevasi yksi heistä. Ja näkyy olevan jo toistatuhatta lukijaa.
        Mikähän näiden kirjoitusten tarkoitus on? Että niitä luettaisiin?
        Onkohan tämä tehnyt jo tehtävänsä?

        Hyvä juttu on.


    • Anonyymi

      Olen lukenut tämän monta kertaa, ja taas luin.

    • Anonyymi

      Kiitos kirjoituksista, jatkakaa kirjoittamista. Kaikki eivät ole kirjailijoita, silti me luemme tarinoitanne.

    • Anonyymi

      Eihän lueta. En ole lukenut yhtään.

    Ketjusta on poistettu 32 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      15
      1148
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1089
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      2
      1086
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1068
    6. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1065
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1064
    8. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      0
      1062
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      0
      1057
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      0
      1055
    Aihe