Aihe

Huimaus ongelmana!

Anonyymi

Mä oon normi painoinen ja liikunnallinen 15v poika ja mua on jo yli viikon vaivannut kova huimaus. Kävelen seinien vieressä ja ulkona sauva tukena. Koko viikon oon ollut pois koulusta. Lääkäriin toki menty ja tehty jotain testejä. Otettu verensokeri, verenpaine, sydänfilmi, kuunneltu stetoskoopilla, ja jollain valolla valaistu silmiin. Missään testissä ei ole ollut poikkeamaa. Ja syön normaalisti. Lääkärikään ei löytänyt mitään moitittavaa ruokailutavoista. Huimaus tulee semmoosina kohtauksina ja usein sairaalassa sitä ei ole niin paljon. Olo myös välillä tosi kylmä. Tilanne on sietämätön! Kaikki näyttää olevan kunnossa, mutta ei ole! En ole tästä mitään maininnut, mutta välillä tuntuu rinnassa pientä muljahtelua, mutta uskon et pelkkää närästystä. Tai en tiedä. Ei se ainakaan merkittävästi haittaa hengitystä.

Koska lääkärit ei osaa auttaa nii kysyn oisko täälä jollain tietoo mikä vois olla.

6

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   No mulle tulee ekana mieleen et joku aivoissa päästää verta karkuun eikä kuljeta tarpeeks tai et sydän ei toimi niin ku pitäis. Isoäidillä oli moinen sydänsairaus aikanaan ja monta kertaa sydän todettiin terveeksi ja vaan pienii rintatuntemuksii ja huimausta oli. Sitten kuolinsyyksi kaks kuukautta myöhemmin merkittiin yllätys yllätys sydäri. Tästä tosin jo 10vuotta aikaa.

  • Anonyymi

   Varmaan moni asia voi aiheuttaa tuollaista.

  • Anonyymi

   Aivoverisuoni varmaan katkeamassa.

  • Anonyymi

   Rankka juttu, todella ymmärrettävää että olet huolissasi kuten vanhempasikin.
   Koita olla rauhassa, kaikki tutkitaan ja syy varmasti selviää, sitä myöten löytyy hoitokin ja pääset taas elämään normaalia elämääsi.
   Koita ottaa koetus kokemuksen kannalta, opit tästä jotain ja sairaalassa voi myös syntyä mielenkiintoisia keskusteluja/ ystävyyksiä.

   Olin itse vuosia sitten vähän samanlaisessa tilanteessa, sairaus oli paha ja luulin että kuolen siihen.
   Hoitomyllyn läpikäytyäni ja Taivaan Isän avulla paranin ja yhä porskutan, kaikkea hyvää sinulle aloittaja ja voimia!
   Huimaus voi johtua monesta syystä eivätkä syyt ole aina vaarallisia joten tsemppiä!

  • Jos ei lääketiede löydä ongelmiisi vastausta, on aika kääntyä vaihtoehtoisiin lääkintämenetelmiin. Netistä löytää helposti noitatohtoreita ja velhoja, minä voin myös lukea tarot-korteista tulevaisuutesi tähän vaivaan nähden.

  • Anonyymi

   Kyseessä tosiaan voisi olla aivoverenkierron häiriö, mikä selviää vain magneettikuvauksella, mutta sellaiseen on vaikea päästä jos kukaan lääkäri ei ensin löydä mitään selittävää, eli perustetta lähettää magneettikuvaukseen. Yksityisellä lääkäriasemalla voisi onnistua paremmin, mutta se maksaa sitten vähintään 300-450e. Tuosta magneettikuvastä näkee verisuonet ja aivojen rakenteen, ja pystyy päättelemään että olisiko ehkä AVM tms., ja jos jotain löytyy niin sitten voi päästä varjoainekuvaukseenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   99
   4475