Kristiina ihana luonnonlapsi

Anonyymi

Selvinnyt monista jutuista, kiva luonne. Söpö. Selvää voittaja-ainesta. Ottaa toiset huomioon, vaikka täällä muuta väitetään. Huumorintajuinen. Kertakaikkiaan valloittava ihminen.

15

78

  Vastaukset

  • No luonteesta ei tiedä muutaman viikon näkemisen perusteella .Aika vaisu pitäs vähän räväkkyyttä peliin ,että jäis mieleen ,nyt ei.

   • On todella ihastuttava luonne. Tuomosiakin vielä on. Voittaja ainesta.


  • MIKÄ IHME tuota Olli-Pekkaa vaivaa!!! On alusta asti pitänyt nuorta, hiljaista Kristiinaa silmätikkunaan! Antanut alusta asti 2 p. mitä oudoimmista ja pikkumaisimmista syistä. Syyttää Kristiinaa ihan kaikesta! Asioista, joihin Kristiinalla ei ole osaa eikä arpaa. Alkaa näyttää jo vainoamiselta! Todella vastenmielistä touhua OP:ltä!

   Kunpa OP ja Paula olisi sunnuntaina häädössä vastakkain. OPlla on joku pakkomielle tullut tuosta Kristiinasta. Koko ajan on myös mustamaalannut Kristiinaa muille asukkaille. Onneksi Arttu ja Joel ja Julia eivät suostu haukkumaan Kristiinaa OP:n kanssa! Heillekin OP vihjailee koko ajan jotain pahaa Kristiinasta, ihan aiheetta!

   • Höpö höpö kyllä tuo teidän Kristiinakin osaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Höpö höpö kyllä tuo teidän Kristiinakin osaa.

    Höpö itsellesi! Jos OP:n pakkomielteistä Krissen haukkumista ei ole huomannut, ei ole katsonut koko ohjelmaa. Koko kauden on läyhännyt pakkomielteisesti Krissestä. Suuri osa valhetta ja mustamaalaamista.

    Alussa OP vaikutti vahvalta voittajasuosikilta. Itse on suolannut oman pelinsä Krisseä kytätessään ja haukkuessaan. Nolo tyyppi!


  • Mistä jutuista selvinnyt?luonteesta en voi sanoa muutaman viikon perusteella,muuta kuin on suttuinen .toisin sanoen likainen.ja laiskahan hän on.

   • Jos joku on laiska, niin Paula! Itsekin naureskeli Artulle pari päivää sitten että vaikka on ravintolakokiksi kouluttautunut, ei ole tehnyt yhtään mitään keittiössä ainoatakaan kertaa BB-talossa. Nauroi myös, että on päässyt asiassa kuin koira veräjästä, kukaan ei ole sanallakaan moittinut häntä asiasta. Muita vain on syytelty. Asia nauratti Paulaa todella paljon.


  • Varteen otettava suhteessa noihin pohjalaisiin nähden. Häiritsee vain tässä kaudessa tuo kaikki mitä juurikin keskustelu mitä me tuotetaan katsojille. Siis jyrkkä tietoisuus me ollaan bb ja ainutlaatuisia.
   Onko niin tuotannolla löysä ote, joutavat jaarittelemaan aivan joutavaa.
   Olisiko finaalissa OP Kristiina Joel, järjestys ei edes arvausta.
   Saas nähä

   • kristiina alusta asti ollut aina ollut oma itsensä ei ole ollut pahimpia takanapäin läyhääjiä. on ansainnut voiton. fiksu kivan oloinen oikeudenmukainen ihminen.


  • 'Ottaa muut huomioon'? Enpä ole nähnyt bb:ssä koskaan ketään noin itsekeskeistä ihmistä. Mitä hän vielä ylipäätään tuolla tekee?

   • Ettei vaan tuo Kristiinan kehuminen tule negatiivisesti vastaan vielä .tarviiko niitä voittorahoja siihen nenäleikkaukseen niin kovasti sehän ei ole halpaa lystiä.Kyllä seiska maksaa muutaman tonnin kun aika koittaa.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ettei vaan tuo Kristiinan kehuminen tule negatiivisesti vastaan vielä .tarviiko niitä voittorahoja siihen nenäleikkaukseen niin kovasti sehän ei ole halpaa lystiä.Kyllä seiska maksaa muutaman tonnin kun aika koittaa.

    Miten OP saa Kristiinan ulkonäköä pilkata ja suuttuu kun ei ole juomaa tarpeeksi, ei tosiaan ole voittaja ainesta. Hänen käytös ala-arvoista ja eikö siitä pitäisi saada rangaistus kun puuttuu toisen ulkonäköön eikö se jo säännöissä sanota.


  • Jättipä Krisse gluteenittoman pizzan taas syömättä ja syötätti sen muilla. Mikä tämä hänen gluteeniton ruokavalio oikein on? Vaikuttaa lähinnä teeskentelyltä. Riippuu mistä päin tuulee.

   • Outo tyyppi näkyy kelpaavan mikä mättö tahansa nytkin näyttää yksin nauravan ,seko mikä seko.


  • Paljon on väärää tietoa näissä kirjoituksissa.Katsokaa 24 / 7, niin tiedätte totuuden.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   6497
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   5194
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   3624
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3104