Parkkipaikat väärässä käytössä

Anonyymi

Talomme naapurissa on alkanut rakennustyömaa ja sen työmiehet parkkeeraavat autojaan meidän pihaan. Vieraspaikat on nyt arkisin ihan täynnä. Miten sen voisi fiksusti kieltää?

7

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Työmiehet lienevät virolaisia ja venäläisiä, tai mikä pahinta viron-venäläisiä, noihin ei mikään fiksu kieltäminen tehoa.

    • Anonyymi

      Jos jotain haluatte tapahtuvan, menette kyseisen rakennustyömaan työmaatoimistoon ja esitätte asianne pääurakoitsijan mestareille ja kerrotte, että tuotte heille "parkkimaksut" maksettaviksi.

    • Anonyymi

      Uusi tieliikennelaki (729/2018) tuli voimaan 1.6.2020. Uuteen tieliikennelakiin ei enää sisälly säännöstä, jonka mukaan pysäköinti yksityisellä alueella olisi kiellettyä ilman maan omistajan tai haltijan lupaa. Joissakin kunnissa pysäköintivalvonta on muutoksen seurauksena kieltäytynyt valvomasta pysäköintiä taloyhtiön parkkialueella.

      Mistä te nyt viette niitä sakkoja tai parkkimaksuja työmaa toimistoon. Nehän vaan nauraa Teille ja laittaa laput roskikseen.....

      • Anonyymi

        > Joissakin kunnissa pysäköintivalvonta on muutoksen seurauksena kieltäytynyt valvomasta pysäköintiä taloyhtiön parkkialueella.

        Joissain kunnissa? Vantaalla kunnallinen pysäköinninvalvonta kieltäytyi valvomasta asunto-osakeyhtiöiden alueita jo 20 vuotta sitten. Resurssit käytetään hyödyllisempään, kuten sakottamaan kadun varteen pysäköityjä autoja, joiden oikeanpuoleiset renkaat ovat reunaviivan päällä = maastopysäköinti. Tarpeellista toimintaa kapeilla ja vähäliikenteisillä asunalueiden väylillä.

        Tuohon luvattomaan pysäköintiin tepsii vain ja ainoastaan nämä maksulliset pysäköinninvalvojat. Pitää tehdä sopimus ja laittaa asianmukaiset kyltit. Taloyhtiön rahaa palaa, mutta kyllä se sitten toimiikin. Mikään muu ei toimi - ei pelkät laput ketään kiinnosta, kukkapurkit yms. nostellaan syrjään.

        Tuota keinoa pitänyt käyttää myös oman talon asukkaisiin. Läskiperseet parkkeerasi jo rapun oven eteen tai nurmikolle, kun eivät jaksaneet lyllertään 30 m päähän parkkipaikalleen. Ja kun pari omaa auton pitkin poikin pihassa, niin sitten tuli naapuritalojen remppamiesten autot ja peräkärryt myös parkkiin. Peräkärryt luonnollisesti pihassa myös kaikki yöt ja viikonloput.


      • Anonyymi

        Pihalle kyltti: "Luvattomasta parkeeraamisesta 100€, parkeeraamalla hyväksyt ehdot".

        Edellämainittu myös venäjäksi, että parkkeeraajatkin osaavat lukea...

        Sitten saavat naureskella kun, parkkimaksut menevät perintään.


    • Anonyymi

      Jos auton kaikki neljä rengasta on salaperäisesti puhjennut päivän aikana, ehkä parkkeeraus siinä paikassa vähenee.

    • Anonyymi

      Jos itsellänne ei ole pokkaa mennä puhumaan urakoitsijalle, niin ottakaa yhteyttä naapuritalon isännöitsijään ja kehottakaa häntä järjestämään työmiehille parkkipaikat jostakin muualta tai ainakin kertomaan, että naapurin tontille ei ole lupaa pysäköidä.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4185
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      124
      1640
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1436
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1412
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1274
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      48
      1160
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1096
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1081
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      61
      1050
    Aihe