Siivoton sikalauma keittiössä

Anonyymi

Roskaava sakki, ei alkeellisintakaan tajua siisteydestä, liian monta itseriittoista tyrkkyä , tulevaisuuden Tv julkkikset mitä vielä keksivät kiroillen ,ei jatkoon2021

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tuon joukkion te tietyt äänestäjät itse halusitte, äänestämällä sen sivistyneemmän BB-kerman jo kättelyssä ulos Talosta.

      Sivistyneitä tapoja löytyy vielä lähinnä Joelilta, Vililtä ja jotenkuten Paulaltakin. Huomasin ensimmäiseksi, että Joel ruokaili niinkuin sivistynyt henkilö, nimittäin istuen pöydän ääressä, käytti veistä ja haarukkaa. Talo tietenkin on karsinut monia hyviä tapoja ("Seura tekee kaltaisekseen" / "Huono seura hyvät tavat turmelee"). Muistatteko, hänellä oli peräti pyjama matkassa! Seuratkaapa esim. Kristiinan ja Julian syömistapoja, Julia syö lähes aina seisoviltaan, kävellen edes takaisin keittiössä.

      Mutta eihän sivistys TV4-BB-ryyppykämppään sopinut! Siellä nukutaan päivävaatteet päällä ja usein paljaan päiväpeiton alla, ilman lakanoita (esim. Kristiina).

      • Anonyymi

        Porsaita äidin oomme kaikki voi eräät laulaa!


    • Anonyymi

      Kristiina on aika sottapytty, ei jatkoon.

    • Anonyymi

      Mitä joku näkee tuossa venakossa. Todellinen sotkija, omaan napaansa tuijottava.
      Yrittää hakea huomiota, esim. Joelilta. Erittäin epäsuosittu ihminen.

      Voiko rumempaa olla, kuin nuo tatuoinnit, joita on joka puolella, kai se niitä himoitsee lisää, tatuointeihin se kaiketi rahansa laittaa, kun vaatteet on aika ryysyjä, jos ei tatuointiensa vuoksi kannata ostaa uusia vaatteita.

    • Anonyymi

      Siivottomia ovat. Olohuoneessa nykyään aina kaikki huiskinhaiskin. Takeille ei ole minkäänlaisia naulakoita, ne heitellään sohville, kun tullaan pihalta.
      Kun keittiöstä vietiin kahvinkeitin ja leivänpaahdin. Näkyi se, millainen oli työtaso oli niiden alla. Leivänmurua ym. täynnä. Vilistääköhän siellä kohta kuinka paljon sokeritoukkia ym. loisia? Mahtaa olla sellainen likainen pinttynyt haju tuolla keittiössä ja koko talossa. Kyllä siellä tuotannon puolesta pitäisi joku siivousfirma käydä siivoamassa paikat kunnolla, vähintään kerran viikossa.
      Liekö muutenkaan viihtyisä paikka. Kylmäkin siellä kuulemma on. Vili kertoi, että ovista vetää. Ilmankos aina ovat kietoutuneet johonkin peittoon. Varmasti käykin yksilehtisistä ovista kolea viima siellä katolla. Eikä taideta liikoja talossa pattereita lämmittää, kun kustannuksissa säästetään.

      Erikoinen se väärinpäin päivätehtävä. Pukivat osan vaatteistaan väärinpäin, mutta kylpytakit pukivat oikeinpäin. Eikä housujakaan oltu käännetty nurjatpuolet päälle päin. Sitten muka kauheasti pelkäsivät jonkun vieraan tulevan taloon. Miksi, tälläinen vauhkoiluesitys? Minnanko paluu olisi noin pelottavaa, kenen ne sinne pelkäsivät tulevan?
      Entäs se asukkaiden itsejärjestämä pula-ajan pikkujoulu? Eikö tuotannolla tosiaan ole tarjota asukkaille, edes hieman tasokkaampaa pikkujoulua ruokineen ja rekvisiittoineen=Pikkukuusineen ja tonttulakkeineen ja värikkäine ledvaloineen ja pikkulahjoineen? Jokainen voisi ostaa yhden lahjan pikkusummalla Redin kaupasta. Vaikka jotain makeisia. Varastohuoneeseen voisi toimittaa lahjapaperia ja nauhaa, niiden paketointiin.

      • Anonyymi

        Lapselliset leikit jatkuu ,voi hölmölän hommaa.Ei mitään kiinnostavaa.


      • Anonyymi

        Mitä hä tä. Ompas oivalluksia.


      • Anonyymi

        Milloin on Kristiina tai Julia siivonnut /keittiö???ei kertaa


    • Anonyymi

      Vili voisi mennä pohjanmaalle omaan karaooke baariin nukkumaan ettei tarvitsisi julkisuudessa nukkua, huono viihdettä sivistys sanoilla harkiten.

    • Anonyymi

      Jos Kristiinan saa siivoamaan, saa vetää ristin seinään.

    • Anonyymi

      Kyllä tuo sikalauma on nimensä veroinen. Jokaiselle pitäisi määritellä siivousvuorot ym, mutta tällaisessa ihmiskokeessa onkin kai tarkoitus että ryhmä valitsisi johtajan ja pitäisi kokouksia päivittäistöistä ja niiden tekemisisitä ja vuorotteluista.
      Mutta hyvä ottaa tuollaisia laiskimuksia jotka vetelehtivät ja pelleilevät päivästä toiseen.
      Toivottavasti voittajalle tulee ylläri, että puolet rahoista menee vähäosaisten joululahjoihin, juhliahan ei voi järjestää.

    • Anonyymi

      Eikö Kristiinakin voisi läträtä niitä hammastukiaan kylppärissä. Jotenkin aika iljettävää, kun huuhtelee niitä keittiön lavuaarilla. Tytöllä on muuten aika muhkeat, harjasmaiset tekoripset. Joita katsoessa repesimme väkisinkin nauruuun. Pienen naisen, suuret ripset.

    • Anonyymi

      Kristiina on talon sikamaisin ihminen. Tulee syömään pitsaansa sänkyyn toisten nenän eteen, ei halua siivota sotkujaan.
      Vaatteet on kuin kaatopaikalta haettuja. Kuvakirja on aika hurjan näköinen hirveine tatuointineen. Kuka tuollaista haluaa katsella, ainakin minua inhottaa, nuori ihminen pilannut ihonsa.
      Yleensä, joka tatuoi ihoaan, haluaa niitä koko ajan lisää, ja kun Kristiinakin vielä lisää haluaa länttejä ihoonsa, alkaa muistuttaa hirviötä.

      • Anonyymi

        Jotkut on vaan saaneet vaan päähänsä, että ruokoton Kristiina ja löysä Joel on voittajasuosikkeja. Ei voi silmiään uskoa kun katsoo äänestystilannetta. Kaikki näkyvät persoonat ja heterot on potkittu ja tullaan potkimaan heidän tieltään ulos. Ennen bb.n voitti eloisat ja hauskat tyypit. Nyt suositaan vaan tälläisia ällötyksiä. Kuten viime vuonna Krisua.


    • Anonyymi

      Hei mutta tähän lohdutuksen sana: muutaman päivän päästä Kristiinan naamaa, tekareiden lonksutusta saati mitään sen suusta tulevaa p..kaa ei tarvitse kuunnella tai nähdä enää koskaan. Thanks 🙏 God actually exists

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1184
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      694
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      660
    Aihe