Aihe

Talven kaaharit

Anonyymi

Taas on se aika vuodesta ihan käsillä kun noita takavetoautoja ajavat nuorukaiset kaahaavat kuin päättömät kanat pitkin keskustaa liipissä!
Tälle asialle ei kukaan varmaan saa mitään rajoitetta tällekkään talvelle.

15

529

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ajaako niitä nuoret naiset, kana nimitys miehestä on kyseenalainen.

  • Anonyymi

   Takavetokuskit on miehiä jotka osaa. Muut on sitten etuvetokanoja.

  • Anonyymi

   Eikä pidäkkään tehä asialle mitään. Eikä sielä kylällä ole tänäpäivänä kun jokunen takaveto. Kaikenmaailman etuvetosia puutarhajyrsimiä ne on. Ysärillä vedettiin sentään sierroilla jne luisussa siellä. Muuta vaikka taajaman ulkopuolelle jos se ahistaa katsoa kerrostalon ikkunasta. Tuskin joka kauppareisulla ovat sielä liidättämässä kun tulen metsäkylistä kauppaan.

   • Anonyymi

    Mullakin oli 70-luvulla takavetonen tositykki, 75- hevosvoimainen Lada 1500, kulki räntäkelillä silestonerenkailla muuten kahva edellä! Laitoin naapuripajan varastosta takaluukkuun kaksi kolmenkymmenen kilon teräshiekkapussia apupainoksi, kun piti roudata peräkärrillä Vilppulasta naapurin Ristolle käytetty volvoamatsonin vaihelaatikko. Ladan renkaat pitivät mutta peräkärrin renkaat huonommin. Mäntän ja Kuoreveden välillä mutkassa kärri lähti luistelemaan, törmäsi penkkaan hieman keikahti ja se vaihelaatikko vierähti lumihankeen. Sain ohikulkijalta nostoapua. Tuntui mahtavalta kun peräkärrin perä lähtee slaidiin! Nykyään rollaattorini ei juurikaan slaidaa, kun omaishoitaja varoittelee jatkuvasti...


  • Anonyymi

   Toivottavasti ajavat itsensä samaan paikkaan kun mopoilijat toissa lauantaina Jyväskylässä.

  • Anonyymi

   Kyllähän se niin on, että yleiset tiet on meitä kaikkia varten ja samoin liikenne säännötkin, joten ne luisuttelut autoilla tulee tehdä suljetulla alueella, voisikohan kilpakorven ravirataa esim, käyttää ko, alueena ?

  • Anonyymi

   Voi itku ja parku pitäisikö teidän valveutuneiden kansalaisten perustaa katupartio ja tehdä tälle asialle päätös sitten kerta se niin paljon harmittaa 🤣

  • Anonyymi

   Ai punainen 93 saab ollut liidättelemässä??

   • Anonyymi

    juurikin näin


  • Anonyymi

   Myllymäen teollisuusalueella on hyvä ja turvallinen "rata" jo valmiina driftailuun. Muita käyttäjiä ei ole edes päiväsaikaan. Ei ole vieläkään teollisuushalleja noussut, hyvä asvaltti kyllä löytyy joten alue hyötykäyttöön.

  • Anonyymi

   On se upeaa katsottavaa kun takavetokuski hallitsee ajokkinsa ja sladittaa upeasti menemään.

  • Anonyymi

   Näissä kaahareissa on kaikissa se sama puoli, jos joku sattuu jäämään alle kun tullaan toistasataa sladitellen, ei kiinnosta pätkäätkään ja suomi on siitä hauska maa, että autolla saa tappaa ilman mitään vastuuta tai pelkoa seurauksista, vaikka ajaisit kännissä 100km/h sladitellen toisen pihaan ja siinä jonkun yli.
   Onneksi löytyy takavetoauto niin on pitkä talvi aikaa harrastaa

  • Anonyymi

   Huikkoilaa menee ainakin joku liijättelijä. Joku napero ajoi.

  • Anonyymi

   Yks ooppelinpaska omeka ainakin vedättää niin perkeleesti. Joko voimaa tai paskat renkaat. Sitä vituttaa kahtella. Olis ees volvo se olis hienoo ja vois vetää käden lippaan.

  • Anonyymi

   Ei ainakaan Poliisi. Niin kuin ei saa valottomia polkupyöriäkään.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381