KORONARAJOITUKSET KEINOTTELUA ?

Anonyymi

Koronarajoituksissa alkaa kaikua uskovais-fanaatikkojen ääni.
Korona-rajoitukset ovat kuin inkvisiittorin keskiaikainen ruoska, joka rajoittaa alkoholia tarjoavien ravintoloiden toimintaa eniten – käyttäen koronaa jonkinlaisen ”kieltolakiaseena”.
Todellisuudessa alkoholi on desinfioiva aine (sokerityyppi), jolloin normaalistikin ajatellen alkoholittomia ravintoloita tulisi tarkkailla eniten ja niiden toimintaa rajoittaa eniten, koska alkoholittomuus voi olla yksi syy bakteereiden leviämiseen.
Riippumatta alkoholin käyttötavoista tosiasia on sekin, että kaikenlaisia ulkomaisia
suuntauksia edustavia Zuzi, kebab ja pitserioita näytetään suosivan eniten.
Lisäksi hallitus ei ole puhunut mitään huumeista tai muista kemikaaleista jotka voivat levyttää koronaa ja muita tauteja, mutta on hyväksynyt huumeenkäyttäjille tarkoitettuja ”vaarallisten esineiden (piikkien) palautuslaatikoita” (ainakin Lappeenrantaan), ikään kuin yllytyksenä käyttää laittomia aineita. Lisäksi vaarallisten aineiden/esineiden palautus/kierrätys pisteet tuliksi olla hygieenisiä eikä tautien levittämisen pisteitä.
Näyttääkin siltä, että Korona-pandemiasta on tullut poliittis-uskonnollinen peli, jossa tupakka ja viina tuomitaan, muttei niinkään huumeita tai epähygieenisiä ulkomaisia tuontituotteita.
Lisäksi ainakin Lappeenrannassa liikkuu ajoittain omituisen paljon ulkomaalaisia – ikään kuin tarkoitus olisikin levittää koronaa eräänlaisena hallitun kemiallisen sodan välineenä?
Lappeenrannassahan ulkomaaliaisa toimii jopa lehden jakajina suomalaisten työttömien saadessa istua ravintoloissa, joiden aukioloaikakin on rajoittunut.
Samaan aikaan julkisuudessa eivät tartuntatautien asiantuntija ole juurikaan
lausuntojaan esittäneet – missä kaikuu sensuurin ääni.
Onko korona vain ulkomaalaisten valloitus-operaatio jolla yritetään valloitta
tiettyjä aloja, kuten ravintola-ala?
Korona-valistuksen tiedottamisesta puuttuu muitakin elementtejä, joita luulisi esiintyvän julkisuudessa, kuten:
-desinfioivien pesuaineiden mainokset ja niistä tiedottaminen
-Tiedottaminen pesuainetyypeistä ja laaduista.
Varsinkin useat käsienhuuhteluaineet ovat kyseenalaisia.
-yleinen hygienia ja siitä tiedottaminen, kuten ohjeet vaikkapa
-oman auton sisätilojen hygienisoimisesta.
Ravintoloiden aukioloaikojen rajoittaminen ei ratkaise mitään. Ei varsinkaan alkoholiravintoloiden aukioloaikojen tiukentaminen.
Sen sijaan ravintoloiden hygienian tarkentaminen, sekä asiakashygienian kontrolloiminen on tärkeämpää, kuten ulkomaalaisten asiakkaiden tai työntekijöiden kontrolloiminen.
Ulkomailta kun ei pitäisi muutenkaan työntekijöitä juurikaan ottaa.
Kysymys on viruksesta joka on ulkomaista perua, ja jota kuljettavat ulkomailta tulleet ovat ne ulkomaalaisia tai oman maan ulkomailla matkanneita tai töissä olleita; sekä lähinnä ulkomailta tuotuja tuotteita tai ulkomailta tulleita kuljetusvälineitä, kuten autoja ja laivoja, jopa lentokoneita, sekä mm. postia, joka tulee ulkomailta.
Onko postissa jo varauduttu siihen, että varsinkin ulkomailta tullut jouluposti on hygienistä, eikä sisällä korona-virusta? Ja ennen kaikkea ulkomaista alkuperää oleva joulukukat yms. kasvit ja kasvistuotteet tulisi ottaa tarkastuksen alaiseksi.
Voi todeta: liiallinen tuonti suosii koronaa ei lainkaan kotimaan talouden ja terveyden kehittämistä. Hallitus ja hallinto yleensäkään ole hallinnut koko korontilannetta oikein, kun löysäsi matkailusääntöjä liian aikaisin.
Lisäksi kiinteistöjen myynnin salliminen ulkomaalaisille, kuten Venäläisille ”loppareille” on silkkaa keinottelua ja istuttaa kiinteistöhinkin monenlaisia basilleja, viruksia ja bakteereita.
Ehkä eräät piirit pitävät koronavirusta ”taivaan lahjana” kun alkoholiravintoloiden
toimintaa voi kiristää ja hintoja nostaa joka on tietysti naivistista politiikkaa.
Ravintoloiden aukioloajoista voidaan todeta vielä sekin – näin pikkujoulujen alla –
että ravintoloiden sijasta aletaan ehkä kokoontua muualla, kuten kodin tiloissa,
autotalleissa, tms. tiloissa ja tilalle tulee halpaa virolaista viinaa, tai jopa ”kotitekoista” koskapa Suomessa vallitsee hallintotasolla uskonnollis-kiihkomielinen suhtautuminen viinaan ja tupakkaan joiden ei tiedetä varsinaisesti epidemioita ja pandemioita levittäneen.
Tieteellistä tietoa ei myöskään ole koronasta juurikaan esitetty.
Epätieteellisemmät metodit johtavat siihen että kiinteistöloppareiden ja sen sellaisten piraattien ja keinottelijoiden tuotteet alkavat virrata maahan levittäen ehkä lisää koronaa.
Itse tehtyyn saatetaan alkaa siten myös luottaa liikaa – on se pontikkaa tai muutakin. Tupakan tilalla voi esim. polttaa suomalaista järvikaislaa ihan hyvin – sitä poltettiin jo pentuna – oliko silloinkin jokin epidemia. Eikä se ole vielä edes laitonta.
Voi olla että korona-epidemiaa voidaan lievittää esim. pelkkää lämpökynttilää polttamalla kotona ja myös ravintoloissa koskapa kynttilän kautta kulkeva ilma kuumenee ja desinfioi ilmaa. nimi. ripoterve

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Oliko alkoholi aloituksen pointti?

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täti-ihminen Sofia ja nuori kanadalainen lätkänpelaaja

   Sofialla on kiikarissa Logan Thompson 25v, Las Vegasissa pelaava kanadalaispelaaja. Tätä se kai tarkoitti, kun sanoi Seiskalle, ettei tiedä kuinka pit
   Kotimaiset julkkisjuorut
   195
   2914
  2. Some pillastui: Farmin voitto pedattiin Teemulle?!? "Törkee temppu" "Taina oli ihan vailla mahiksia"

   Ohhoh, Farmi-kaksintaistelu ja finaali on saanut tunteet kuumiksi - ja ehkä syystäkin Suomi24 Keskustelu -palstalla... Olisiko Tainalla ollut mahdolli
   Suomalaiset julkkikset
   18
   2555
  3. Pääsikö Martti

   Esittelemään velaka mersua ja hyyryä hienostoalueella lippisjonnelle🤗😜😎
   Kotimaiset julkkisjuorut
   194
   1440
  4. Suomessa todettu ilmeisesti eka apinarokkotapaus

   Euroopassa matkailleella miehellä. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008841676.html
   Maailman menoa
   103
   1419
  5. Etkö voisi

   Mies: Etkö millään voisi, tahtoisi tai haluaisi tavata? Edes hetken, kuten silloin joskus. Etkö voisi pyytää? Itse en voi. Tekisin mitä vain, jos näki
   Rakkaus ja rakastaminen
   84
   1184
  6. Voiko Martinaa muuta kuin nauraa

   Baha oli "tiedän, että ollaan loppuelämä yhdessä."😂 Pikkarainen oli " tässä on nyt se oikea ihminen, en luovu susta koskaan."😂 Lippispojasta sanoo "
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   1138
  7. J joskus haluaisin

   Istua syliisi ja samalla suudella sinua...
   Ikävä
   47
   1095
  8. Petit miestäsi

   Pettäisit myös minut. Sinulle ei merkitse rehellisyys mitään. Naisilla on selkäranka. Käärmellä sitä ei ole. Älä enää vaivaa minua.
   Järki ja tunteet
   69
   1017
  9. Mitäs ajattelisit

   Jos saisit häneltä tänään pienessä sievässä lähetetyn viestin puhelimeen "haluan nähdä" tai "ikävä"?
   Ikävä
   81
   984
  10. Nyt on aika muistella jättitarakkaa

   Uuh uuh uuh. https://aijaa.com/wMPRhU
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   880
  Aihe