Aihe

Murrosikä myöhässä

Anonyymi

Oon siis 11 v. tyttö ja mulla ei oo ollu vieläkään mitään murrosiän merkkejä. Ja kaikilla mun luokkalaisilla on rinnat kasvanu, paitsi mulla. (ja yhdellä muullakin) Painan joku 34 kg, ja se huolettaa... Vähän aikaa sitten se tyyppi sanoi vaan kaikille, että sillä alkoi menkat. Mulla siis ei ole tietenkään alkanu ne, ja yhdesti mulla tuli jotain valkosta alapäästä, mutta sitä ei oo tullu sen jälkeen, ainakaan runsaasti.. Joten se ei vrm ollu valkovuotoa. Ja aina, kun oon jonku repparissa, niin saan kuulla olevani TODELLA kevyt. Se ei todellakaan ole kivaa. Mulla ei ole iho-ongelmia ollu. Hiusten rasvoittuminen on alkanu vrm kaks vuotta sitte. Ja siis hiki ei haise KAI.. En oo varma onko mulla ollu mitään kasvupyrähdystä. Koko ajanhan mä kasvan nopeesti, mut en oo mitään erikoista huomannu. Mun lantio ei ole leventynyt, enkä ole muutenkaan lihonu, vaikka syön kyllä paljon enemmän, ku moni muu mun luokkalainen.

4

80

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Murrosikä alkaa tytöillä yleensä noin 8–13-vuotiaana. Alkavan murrosiän merkkejä tytöillä ovat rintojen aristaminen ja kasvu, häpykarvoitus, kasvupyrähdys, kehon muotojen muuttuminen ja kuukautisten alkaminen. Kuukautiset ilmaantuvat yleensä kasvupyrähdyksen jälkeen.

  • Anonyymi

   Nauti vielä siitä kun olet lapsi. Ja siis kasvavassa iässä paino heittelee eikä sillä oikeestaan oo merkitystä. Älä välitä muiden mielipiteistä.

   (miulla itellä Alko 10v menkat ja voin sanoo että ei sekään kovin kiva ollu)

  • Anonyymi

   Menkka fan.ta.sia tyyppi on tullut takaisin?

  • Sä et tiedä mitään todellista tuskasta, se kun on 14 eikä oo vielä kunnolla alkanut ja nyt kun oon 15 niin tuntuu että kestää ikuisuus ennen kuin mitään tapahtuu

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   330
   3668
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   50
   2553