Aihe

8lk ja 9lk uinti

Anonyymi

Mitä 8lk ja 9lk tehdään uinnissa? Onko uimatestejä, miten pitkä matka pitää uida? Sukellustestejä, paljon pitää? Ja mitä muuta on? Meillä alkaa siis ylihuomenna uinti ja pakko saada tietää!!! Ja kysyn myös 9lk uinnista et tiiän jo valmiiksi!!

3

54

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Matkalla ei ole väliä kunhan parhaansa yrittääpi, sillä pääsee pitkälle.

  • Anonyymi

   Me vain istuttiin penkeillä ja paleltiin suurimman osan ajasta. Oli meillä hengenpelastamisharjoituksia, mutta minä hukutin kyllä aina itseni ja pelastettavan. Ja uinti cooper oli kanssa kohtalaisen usein.
   Minusta oli liian vaikeaa, mutta minulla onkin neljä vasenta jalkaa raajoina joten olin tyytyväinen kun pysyin pinnalla.

  • Riittää jos lintsaat kaikki muut uinnit ja käyt vain viimeisellä kerralla. Tosin itse en käynyt silloinkaan, mutta opettaja ei pitänyt siitä. uhkaili lisätunneilla mutta en käynyt niilläkään. Sain lopulta suoritetun arvosanan tekemättä mitään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

   Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
   Maailman menoa
   398
   12835
  2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

   Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
   Kotimaiset julkkisjuorut
   336
   9467
  3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

   Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   294
   8573
  4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

   heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
   Maailman menoa
   186
   5531
  5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

   Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
   Kotimaiset julkkisjuorut
   27
   2958