Kuka on Uuraisten julkisuudenkipein poliitikko?

Anonyymi

Jotkut henkilöt ovat mukana politiikassa vain saadakseen julkisuudessa huomiota. Kuka on Uuraisten julkisuudenkipein kunnallispolitiikko?

18

916

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Miten olisi Käpylä, Stenman-Kässi ja Paanala?

      • Anonyymi

        Kettunen, Kuusenmäki, Kinnunen, Bärlund


      • Anonyymi

        Miksi nämä nimet saa pysyä ilmoituksessa, mutta sensuuri iskee heti jos laittaa muita nimiä. Mikäs selitys siihen löytyy "ylläpidolta"


      • Anonyymi

        Kettunen, Kuusenmäki


    • Anonyymi

      Robert Kivelä ja E. V. Riihimäki.

    • Anonyymi

      Matti Nykänen oli taannoin Uuraisten kunnanvaltuustossa. Nykästä ei voita kukaan julkisuudenkipeydessä.

    • Anonyymi

      Julkisuudenkipein Uuraislainen ainakin on Flyktman, Flyktman ja Flyktman. Mitäs nyt, kun ei voi huomioh......ta, kun ei jouluruokailua ole. Kerätään yhteisöltä aineet ja otetaan itselleen kiitokset.

      • Anonyymi

        Tuleeko piirakkaa tänä vuonna?


    • Anonyymi

      Keuunen - kun haki julkisuutta aina käräjäsalista asti. Ja äskettäin näytti olevan niin hyvää pataa kunnanjohtajan kanssa. Onkohan kj saanut uutta päiväkahviseuraa, kun pitää kesken työpäivän parturin tuoliin hakeutua?

    • Anonyymi

      Voiton taitaa sittenkin viedä Palonen. Taitaa olla kannatus hänellä kuin koko kepulla niin huono, että pitää valtuuston kokouksessa ruveta itseään mainostamaan!

    • Anonyymi

      Teoritisoidaan ajatuksella, että olisi maailmamme ulkopuolinen sivilisaatio, joka tarvitsisi ruumimme johonkin vain tyhjän ruumiin josta sielu olisi siirtynyt jo johonkin muualle.

      Olkoon tarve vaikka niinkin hyytävä kuin se, että maallinen tomumajamme olisi heidän ruokaansa. Kenties he tarvitsevat muutakin biomassaa ruoaksi kuten vaikka kalaa ja siksi meriämme ylikakalastettaisiin tyhjiin.

      Tosin muita luonnovaroja tarvitsisi verottaa vähemmän, jos he saisivat jokaisen omalla biologisella ajallaan kuolleen ihmisen ruumiin käyttöönsä mutta jostain syystä maailman ihmiset haluavat antaa ruumiita valikoidusti.

      Omien läheisten ruumiit halutaan ennemmin hautaan kuin antaa tarvitsijoille ja heidän puolestaan maailman luonnonvarat saa vaikka kaluta tyhjiin siitä huolimatta, että ruumiita olisi pakko luovuttaa koska oikeastaan ihmiset ovat jotakuinkin pakotettuja siihen tilanteeseen syystä tai toisesta muuten koko planeetta rosvottaisiin. No nämä valikoijat alkavat keksiä mitä älyttömämpiä sääntöjä millä perusteella ruumiiskuormaa valittuja sinne laitetaan.

      Syy voi olla vaikka musiikkimaku, ruokailumieltymykset erilaiset käsitykset seksuaalisuudesta ja seksuaalisuudesta puhuttaessa en tarkoita mitään vahingoittavia ja kanssaihmisille vaarallisia perversioita vaan normaalia seksuaalisuutta johon keksitään mitä ihmeellisempiä sääntöjä. Seksuaalisuus lienisi yksi eniten käytettyjä keinoja asiassa. Säännöt muuttuvat ajanmittaan viiemaikoina on noussut tarkastelun piiriin AIKUISTEN väliset ikäerot seksisuhteissa. Tämäkö olisi uusi keino kerätä ihmisiä ruokakuormaa varksinkin, kun jokaista sääntöä rikkoessa seurauksena olisi kuolemantuomio. Näinhän maailmassa on toimittu jo vuosituhansia ja erilaiset julmurit tietysti myös pyrkivät pilaamaan kanssaihmisensä mielen jotta hän kelpaisi ruumiskuormaan ja voitaisiin tappaa ennenaikojaan. Tästä seuraa kärsimystä, eripuraa ja rikkountuneita ihmiskohtaloita.

      Vaan entäpä, jos kaikka tyhjät ruumiit annetaisiin suoraa jaottelematta ruokakuormaan ihmisen vain yksinkertaisesti kuollessa. Mitä asialla olisi väliä, kun sielu olisi jo poistunut ruumiista omaan soppeensa. Tällaisessa tilanteessa ketään ei tarvitsisi tappaa ja vainota hengiltä mitä mielikuvituksellisempien syiden perusteella koska ruumisvaranto olisi tuolloin laajempi tarvitsevalle taholle ja he saisivat ruumiita paremmin siinä aikatalussa, jossa he niitä tarvitsevat ja maassa vallitsisi rauha tai ainkain elo olisi rauhallisempaa kaikilla.

      • Anonyymi

        Aivan ja tuollainen menettely ajaisi liikkeelle kaikenlaisia saalistajia, jotka väijyisivät toistensa omaisuutta ja säästöjä. Seurakunnista löytyisi henkilöitä, jotka löisivät synnin taakkaa ja jopa likaisivat ihmisten mieliä huumaamalla heitä salaa tajunnanmuuntohuumeilla. Liatun ja syntisen ihmisen mieli sitten katumusprosessissa otetaan seurakuntatoimijan haltuun viimeistään testamentilla ja korppikotka saa mammonasaaliinsa tällä tavalla. Aneuskonnollisuus voisi olla hyvin tuollaisen tilanteen aikaansaama hyväksikäyttö ja ryöstömurhan muoto.


    • Anonyymi

      Flyktmanit. On jos jonkinlaista kissanristiäistä tarjolla, jotta lehteen pääsee. Tällä suvulla oikea käsi todellakin tietää mitä vasen tekee.

      • Anonyymi

        Tavallisia ihmisiä ei sen enempää. Toiset vain on enemmän huonionhakuisempia kuin toiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tavallisia ihmisiä ei sen enempää. Toiset vain on enemmän huonionhakuisempia kuin toiset.

        Nimenomaan huomionhakua tämä show heiltä on. Kulissit pidettävä pystyssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nimenomaan huomionhakua tämä show heiltä on. Kulissit pidettävä pystyssä.

        Flyktmanit ; Uuraisten Forresterit!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Flyktmanit ; Uuraisten Forresterit!

        Ulkokullattua toimintaa, kun tietää mitä kulisien takana on. Just näin, kuin Forresterit. On Stephanie, Brooke ja ja ja ja ketä näitä nyt on. Katkeria kyyneleitä kimallusten ja kullan takana. Antaa esittää vain.


    • Anonyymi

      Valitkaa se Aki P. ehdokkaaksi ensin kuntavaaleihin ja sitten eduskuntaan. Uurainen saa mitat täyttävän hyvän kansanedustajan. Edellisestä ei niin ollut takeita.

    Ketjusta on poistettu 18 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      141
      2052
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1928
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1680
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1478
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1168
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1147
    Aihe