Aihe

Biobensiini valmiina jakeluun

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, mut kuitenkin aina Audei, Mersui, Bemarei, Opelei, Volkkarei.

  • Anonyymi

   Mutta jos mun upeesta bemarista katoaa 100hv siitä syystä, että polttoaine on tehotonta, niin ei kiitos! Mielummin sellaista polttoainetta, joka LISÄÄ tehoa tuon 100hv!

   BMW King.

   • Anonyymi

    Sama täällä. Jos upeasta Audistani tippuu hv:t 550:stä 500 hv:hen tuon litkun ansiosta, niin ajan edelleen sillä vanhalla kunnon Shell Vpowerilla!

    Audi King.


  • Anonyymi

   Onko tuo samanlaista litkua kuin se biodiisseli?Toiselta nimeltään levälöpö,sitä kun tankkaa veneeseen tulee veneilystäkin todella ympäristöystävällistä ja jännittävää, huomaat olevasi keskellä ulappaa eikä koneet käy kun kaikki on tukossa mikrobien ja muitten bakteereitten muodostaessa levän kaltaista moskaa tankkiin ja polttoainelaitteisiin, pitäisi joka vuosi puhdistaa tankit ja polttoainelaitteet tämän bio hömpän takia.
   Eiköhän tuonkin ns. puhtaan polttoaineen kanssa käy samalla tavalla, mieluummin ajelen kohta häkäpönttövehkeillä kun sorrun noihin päästöhuijauslitkuihin.

  • Anonyymi

   Vetykaasua voidaan myös polttaa polttomoottoreissa, jotka muistuttavat
   bensiinimoottoreita mutta eivät tuota lainkaan hiilidioksidi-, häkä- tai hiilivetypäästöjä, paitsi moottorin voiteluaineista syntyviä hyvin pieniä määriä.
   Vetypolttomoottoreilla on polttokennojen hyötypuolet, mutta ne käyttävät hyväksi kokeiltua ja kuluttajien hyväksymää tekniikkaa. Joidenkin autonvalmistajien mukaan vetypolttomoottoria käyttävät ajoneuvot auttavat
   edistämään polttokennojen yleistymistä pitkällä aikavälillä luomalla kysyntää
   vetypolttoaineelle, mikä johtaa polttokennoautoja tulevaisuudessa hyödyttävän vetytankkausinfrastruktuurin kehittämiseen.
   BMW menee jopa askelta pidemmälle uskoessaan, että pitkällä aikavälillä nimenomaan vetypolttomoottorit menestyvät polttokennojen sijaan. BMW:n vetyautoa siis kuljettaa isokokoinen V12 -polttomoottori, ei polttokenno. Auton tarvitsema sähköteho kuitenkin tuotetaan pienehköllä polttokennolla.

   • Anonyymi

    "Muistuttavat" - ne OVAT polttomoottoreita mutta käyttävät vetyä (tai jotain muuta kaasua). Suomessa on hyvinkin tuttua maailmansodan aikaiset häkäpönttöautot, joissa polttomoottorissa poltettiin hiilimonoksidia. Nestekaasua on käytetty polttomoottoreissa jo kauan ja mm. silloin kun ajetaan esimerkiksi sisätiloissa. Maa- ja biokaasu ovat nykyään yleisessä käytössä, mutta vety liian kalliina ei ole kannattavaa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   36
   1642