Aihe

Olenko bi vai homo?

Anonyymi

No niin. Yritän selittää asiani mahdollisimman tyhjentävästi ja selkeästi. Olen miettinyt, että olenko bi vai homo. Tiedän, että seksuaalisuus ei ole yksioikoista. Monesti ihminen ei ole 100 % homo tai hetero vaan jotain siltä väliltä. Olen 25 vuotias jätkä. Huomasin kiinnostukseni jätkiin noin 13 vuotiaana. Tunteelliset ihastukset ovat kohdistuneet enemmän naisiin ja lihallinen himo miehiin. Tosin on myös tuntunut, että mikäli jätkä on riittävän hyvännäköinen voi siihen myös ihastua tunteellisesti. Itsetyydyksen kohteet ovat olleet lähinnä miehiä. Tosin joskus iltaisin olen myös naisia ajatellut peiton alla. Hekin voivat olla hyvännäköisiä ja hemaisevia, mutta jätkiin liittyy jotain kivan "alentavaa" mikä saa hepin nousemaan.
Saan myös nautintoa btm roolista. Tämän vuoksi olen joskus irtoseuraa hakiessani sanonut olevani btm homo ja olen kiihottunut kun vastapuoli on bi top. Siinä ikään kuin alistuu puoliksi heterolle mikä tuntuu "kivan sovinistisen ihanalle". Olen myös monesti sanonut olevani bi. Mietin, että onko homoksi esittäytyminen vain "kielletyn hedelmän" maistamista ja siksi kiihottavaa.

5

101

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos menisit ihan tuonne RYHMÄ aiheen alle puhumaan sopivassa ryhmässä aiheesta eikä täällä missä on kaiken ikäisiä nuoria. Siellä osataan myös paremmin auttaa ja neuvoa näissä asioissa. Täällä tuskin on tarpeeksi kokemusta aiheesta.

  • Onko sitä pakko mahtua noihin lokeroihin? Etkö voi vain tykätä kenestä tykkäät ja jättää asian siihen? Turhia leimoja jotka näemmä aiheuttaa stressiä.

   • Oho, tuli vahingossa lähes asiallinen vastaus.


   • Anonyymi
    animehomo- kirjoitti:

    Oho, tuli vahingossa lähes asiallinen vastaus.

    Osaavilta tro.leilta tämä sallitaan. ;3


  • Anonyymi

   Jos haluat, tai haluaisit harrastaa seksiä naisen kanssa niin et voi olla homo. Olet todennäköisesti vain bi.

   Jos mielestäsi seksin harrastaminen miehen kanssa olisi jotenkin ns. kiellettyä hedelmää, mutta jos et voi harrastaa seksiä miehen kanssa, niin et voi olla bi.

   Olet siis todennäköisesti vain tavallinen hetero joka vain jostain syystä tykkää katsella ja ihailla miesten vartaloita, aivan kuten antiikin aikaan.

   Mene naimisiin ja pyöräyttäkää pari lasta niin saat ajatuksesi muualle.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohujulkkis Sofia Belorf avautuu suhteestaan huumetuomittu Niko Ranta-ahoon: "Rakkaus on sokea"

   Sofia Belórf on avautunut Katiska-vyyhdin tuomiosta ja rakkaudestaan Niko Ranta-ahoon. Rakkaus on sokea, Sofia tuskailee. https://www.suomi24.fi/viih
   Kotimaiset julkkisjuorut
   111
   7407