Aihe

Psyykkisiä syitä?

Anonyymi

Hei, olen 21v mies ja kärsin erektiovaikeuksista. Erosin muutama kuukausi sitten tyttöystävästä, jonka kanssa seksi onnistui hyvin. Olen löytänyt nyt uuden tyttöystävän, mutta seksi ei ole kertaakaan onnistunut. Ajatus ahdistaa minua päivittäin, kun mietin että onko vika fyysinen vai psyykkinen. Aamuisin ja monesti päiväunien jälkeen on kova erektio yllä, ja se on helppo saavuttaa ajatuksen voimalla, mikäli sitä ei muuten ole ja se pysyy hyvin eikä laske heti. Mutta monesti esimerkiksi masturboidessa erektiota on vaikea ylläpitää. Samalla ajatukset pyörivät ongelmani ympärillä. Vastaavaa ei ollut edellisen suhteen aikaan.

4

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitä jos uusi tyttöystävä ei ole niin viehättävä että se vaikuttaa tuohon.

   • Anonyymi

    Voisi olla päin vastoinkin. Rimakauhu viehättävän naisen edessä. Tai rimakauhu huomattavan seksuaalisen naisen edessä. Itse naisena olen monen suhteen alussa törmännyt miehen seisokkiongelmaan, mutta asian yli on aina päästy. Nk. paineen ottaminen asiasta ei mitään auta. Tosin erektiolääke saattaa auttaa alkuvaikeuksien yli pääsemisessä.

    Kannattaa harkita naisen tyydyttämistä muilla keinoin, ettei hän turhaudu. Ja seksiin liittyvistä asioista on uskallettava puhua, vaikka vaikealta tuntuisi.


  • Anonyymi

   Sanomasi perusteella luulen että..

   Vika on fyysinen.

   Selkärankasi on kasassa.

   Sen takia dikki ei toimi hyvässä synkassa aivojen kanssa.

   Yritä saada selkä pidemmäksi niin saattaa helpottaa

   • Anonyymi

    Meinaatko että venytyshoito on tarpeen ja kuinka se tapahtuu?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   36
   1642