Aihe

miten päästä osastolle/laitokseen

Anonyymi

haluan kuolla, mutta en ole uskaltanut vielä itsemurhaa. haluan pois kotoa, koska en kestä olla täällä. mulla ei oo kavereita ja oon 24/7 yksin kotona kattomassa puhelinta. oon nii väsynyt että en jaksa edes itkeä. nolottais yrittää itsemurhaa koska epäonnistun siinäki ja kotona ei oo tarpeeks vahvia lääkkeitä. en jaksa enään

6

52

 • Kiinnitetty viesti

  Hyviä neuvoja ovat nämä yläpuolella: Auttavat puhelimet nuorille ja Sekasin 247 chatti. Et varmasti halua kuolla vaan oikeasti elää. Siksi olet tännekin mitä luultavimmin kirjoittanut, että saisit apua. Et ole yksin, vaikka siltä nyt tuntuukin. Me olemme täällä sinua varten.

  Samuli, Joensuun Saapas

Vastaukset

Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
5000
 • Anonyymi

  Käy katsomassa päällimmäinen Nuoret-palstan viesti: Auttavat puhelimet nuorille.

  Siellä on yhteystiedot minne ottaa yhteyttä ja saat apua.

  • Anonyymi

   Ja sitten on myös Sekaisin 247 chatti, jos olet puhelimen ikäryhmää vanhempi henkilö. Suosittelen kumminkin sitä soittamista ensi sijaisena.


 • Hyviä neuvoja ovat nämä yläpuolella: Auttavat puhelimet nuorille ja Sekasin 247 chatti. Et varmasti halua kuolla vaan oikeasti elää. Siksi olet tännekin mitä luultavimmin kirjoittanut, että saisit apua. Et ole yksin, vaikka siltä nyt tuntuukin. Me olemme täällä sinua varten.

  Samuli, Joensuun Saapas

  • Anonyymi

   Et ole täällä. Saapas kommentoi yhden kerran ja pakenee paikalta.


 • Anonyymi

  Sinkkuja asuu joka taloudessa, sää oot vaan liikaa erakoitunut?

 • Itsemurhassa on lähes mahdotonta epäonnistua jos oikeasti haluaa kuolla. Se että ottaa kolme särkylääkettä vaikka purkissa sanotaan että maksimimäärä on kaksi, ei tule tappamaan sinua, ja tämä on yleensä tekijöille selvää. Ei haluta oikeasti kuolla, vaan hakea huomiota.

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Kapakat auki 18.4. ei hyvää päivää !

  Kepu taas kiristänyt kapakat auki. Viime keväänä kapakat oli kiinni 1. kesäkuuta asti ja nyt ne avataan puolitoista kuukautta aiemmin vaikka maassa 50
  Maailman menoa
  398
  12822
 2. Seiska: Sofia Belorf sai ehdollista vankeutta! Rahanpesua ja huumausainerikos...

  Sofia Belórf tuomittiin tänään käräjillä rahanpesusta ja huumausainerikoksesta. Napsahti ehdollista ja joutuu korvaamaankin ison tukun rahaa: https://
  Kotimaiset julkkisjuorut
  336
  9460
 3. Megasexy! Erika Vikman kiehnää sängyssä punaisessa lateksipuvussa: "Ilman häpeää..."

  Ensin tuli Cicciolina, sitten Syntisten pöytä ja nyt Häpeä. Superseksikkäästi pukeutuva Erika Vikman osaa todellakin kohahduttaa vai mitä mieltä olet?
  Kotimaiset julkkisjuorut
  294
  8555
 4. Hallituksen salainen muistio: Paluu normaaliin lykkääntyy

  heinäkuun loppuun – syynä rokotusten viivästyminen https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ce988c84-9b0c-4e6d-86cc-40bd35d51bb5 Miten käy kuntavaalien?
  Maailman menoa
  186
  5529
 5. Ex-missi Sabina Särkkä heivattiin tylysti ulos Selviytyjistä: "Se oli kyllä pahin juoruilupaikka!"

  Olipa tyly tiputus. Ex-missi, somevaikuttaja Sabinalla on pari sanaa sanottavana Selviytyjät-kisasta, eikä ihme. Voimia! https://www.suomi24.fi/viihd
  Kotimaiset julkkisjuorut
  27
  2954