Aihe

Etsin kissanpentua!

Anonyymi

Hei olen 19-vuotias opiskelijatyttö Tampereelta ja kissa on ollut haaveissa jo monia vuosia. Olisin valmis hakemaan kisun kauempaakin.

Mistä löytyisi maatiaspentu hintaluokkaa 0-300e? Olen selannut monia sivuja ja hyvistä kodeista ja oikeaan hintaluokkaan sopivia pentuja on hyvin harvassa. Olen selannut myös kaikki Pesut ja rekku rescuet yms. läpi moneen kertaan, mutta kaikki pennut ovat yleensä joko varattuja tai luovutetaan vain kotiin, jossa on jo kissa.

Mistä kissanpentu? Jos tiedät sivustoja tai sinulla itsellä on kissanpentuja myynnissä niin olen erittäin kiinnostunut!

linnea.ilvesaro@gmail.com
0504905505

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kysypäs nyt vielä soittokierroksella, eläinsuojeluyhdistyksiltä. Oma arvioni on että niissä odottaa pilvin pimein kodittomia kissoja, juuri sitä ihmistä joka ottaisi huolehtiakseen. Mutta eivät luovuta koteihin joiden kanssa on riski, että kissa uudelleen joutuisi kodittomaksi. Että joudut käymään kunnollisen keskustelun, ja vaivautumaan vielä lähtemään tutustumaan kissaan, jota olit ajatellut tai sinulle on kaavailtu. Mikäli kissan mielipide on myönteinen, joudut vielä tavallaan toiseenkin keskusteluhetkeen, että varmistuvat että aiot hoitaa kissaa sen elämänkaarta eteenpäin.
   Kissa on kiva lemmikki. Se kyllä kouluttaa omistajansa tekemään juuri niin kuin kissa haluaa. Jos ihminen on täys puupää, koulutus kovenee.
   Itsellä oli vajaat 15 v yksi. Nyt on täysin erilainen seuraava ollut yli vuoden. Moni asia mikä oli toisin edellisen kissan kanssa, onkin nyt näin ja noin tämän uuden mielestä...
   Sillointällöin mietin, olenko hullu kun tykkään kissoista. Mutta ilmankaan en osaa elää- en pidä tylsyydestä, ja toimeliaan kissan kanssa tylsyys on tuntematon asia. Siis: kissan luonteet- saatat saada pakkauksen, joka vie kaiken vapaa-aikasi, vaativan, oikein supernopean tihulaisen. Mutta sitä sinun tulee sitten kunnioittaa, ja ruokkia ja rakastaa.
   Oma kissani testaa jatkuvasti, onko pinnani aina vain pitkä. Sen kolttosista valtaosan annan mennä hyvin vähin huomioin. Se on ainoa tepsivä keino.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   228
   15136
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13491
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   291
   9231
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6577
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   244
   3881