Aihe

Surkean kuljettajan säälittävä poistuminen sarjasta!!!

Anonyymi

Romain Grosjean on yksi surkeimpia kuljettajia. Ei mitään tuloksia F1 uralla ja silti mukana vuodesta toiseen. Nyt tuollainen poistuminen, mies harhaili radalla ja aiheutti itse onnettomuutensa.

Romain, urasi oli säälittävä ja nyt olisi vielä säälittävämpää, jos lopettaisit tähän urasi ja antaisit Schumin pojan jatkaa kun sinä et kerran osaa! Jos taas päätät ajaa vielä uraavat kaksi kisaa, niin ole tarkkana, kun seilaat ympäri rataa, niin saatat keilata vaikka suomalaiset maailmanmestarin, meidän Kimi Räikkösen ulos tästä elämästä.

Olihan se silti näytös, upea tulipallo, poistuit tyylillä, vaikkakin säälittävästi. Hyvästit säälittävälle urallesi, näkemiin!

9

53

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osuva kuvaus Grossijannen urasta.

  • Anonyymi

   Pelle jätkä, pitää olla hyvät sponssit kun tuolla määrällä kolareja saa osallistua. Älä aja enää, telot vielä ittes!

  • Anonyymi

   ei hänellä ollu mitään mahdollisuuksia nähdä kvyatia. Ja mun mielestä romain on hyvä kuski jolla on myös viihdearvoa f1:ssa. Hänellä on munaa ajaa äärirajoilla. Team radio jutut on sarjan parhaimpia :)

   • Anonyymi

    Totta helvetissä näki, kun leikkasi vasemmalta takaviistosta suoraan eteen. Tuo on aina ollut Grossijannen tavaramerkki kuten sekin, kun joku on suoralla ohittamassa häntä, niin tekee kääntöliikkeen (peippausliikkeen) suoraan ohittajaan päin, kun tämä on noin takarenkaan kohdalla rinnalla.


  • Anonyymi

   Mkä on peippausliike formuloissa ?

  • Anonyymi

   Kukaan ei kaipaa lahjatonta Romainia, mutta oli kyllä poistuminen sarjasta. Kukaan ei pysty lopettamaan uraa enää näyttävämmin. Vapise Kimi!

  • Anonyymi

   179 starttia, mies vailla menestystä. Häntä ei muisteta urasta, mutta hänet muistetaan viimeisestä sekoilustaan ja tulipalosta, josta hän kuitenkin onnekseen selviytyi.

   • Anonyymi

    Miehen ura oli samanlainen floppi kuin ensimmäisenä Romanin kolaripaikalle rientänyt palomiessammuttajan. Mies tyhjensi sammutimensa juostessaan jo palopaikalle. Varsinaiseen palon sammutukseen ei jauhetta juuri enää riittänyt.


  • Anonyymi

   Onhan tuo eräänlainen ihme, kun selvisi F1-urastaan ilman henkilövahinkoja. On kyllä niin kolarialtis kaveri kuin olla voi.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   266
   17685
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   288
   4999
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   159
   2766
  4. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   189
   2209