Surkean kuljettajan säälittävä poistuminen sarjasta!!!

Anonyymi

Romain Grosjean on yksi surkeimpia kuljettajia. Ei mitään tuloksia F1 uralla ja silti mukana vuodesta toiseen. Nyt tuollainen poistuminen, mies harhaili radalla ja aiheutti itse onnettomuutensa.

Romain, urasi oli säälittävä ja nyt olisi vielä säälittävämpää, jos lopettaisit tähän urasi ja antaisit Schumin pojan jatkaa kun sinä et kerran osaa! Jos taas päätät ajaa vielä uraavat kaksi kisaa, niin ole tarkkana, kun seilaat ympäri rataa, niin saatat keilata vaikka suomalaiset maailmanmestarin, meidän Kimi Räikkösen ulos tästä elämästä.

Olihan se silti näytös, upea tulipallo, poistuit tyylillä, vaikkakin säälittävästi. Hyvästit säälittävälle urallesi, näkemiin!

11

253

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Osuva kuvaus Grossijannen urasta.

  • Anonyymi

   Pelle jätkä, pitää olla hyvät sponssit kun tuolla määrällä kolareja saa osallistua. Älä aja enää, telot vielä ittes!

  • Anonyymi

   ei hänellä ollu mitään mahdollisuuksia nähdä kvyatia. Ja mun mielestä romain on hyvä kuski jolla on myös viihdearvoa f1:ssa. Hänellä on munaa ajaa äärirajoilla. Team radio jutut on sarjan parhaimpia :)

   • Anonyymi

    Totta helvetissä näki, kun leikkasi vasemmalta takaviistosta suoraan eteen. Tuo on aina ollut Grossijannen tavaramerkki kuten sekin, kun joku on suoralla ohittamassa häntä, niin tekee kääntöliikkeen (peippausliikkeen) suoraan ohittajaan päin, kun tämä on noin takarenkaan kohdalla rinnalla.


  • Anonyymi

   Mkä on peippausliike formuloissa ?

  • Anonyymi

   Kukaan ei kaipaa lahjatonta Romainia, mutta oli kyllä poistuminen sarjasta. Kukaan ei pysty lopettamaan uraa enää näyttävämmin. Vapise Kimi!

  • Anonyymi

   179 starttia, mies vailla menestystä. Häntä ei muisteta urasta, mutta hänet muistetaan viimeisestä sekoilustaan ja tulipalosta, josta hän kuitenkin onnekseen selviytyi.

   • Anonyymi

    Miehen ura oli samanlainen floppi kuin ensimmäisenä Romanin kolaripaikalle rientänyt palomiessammuttajan. Mies tyhjensi sammutimensa juostessaan jo palopaikalle. Varsinaiseen palon sammutukseen ei jauhetta juuri enää riittänyt.


  • Anonyymi

   Onhan tuo eräänlainen ihme, kun selvisi F1-urastaan ilman henkilövahinkoja. On kyllä niin kolarialtis kaveri kuin olla voi.

  • Anonyymi

   Grosjean IndyCar sarjassa P2.

   • Anonyymi

    Siunausta kisoihin...


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Raivoaako Putin, kun Suomi hyväksytään naton jäseneksi

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000008913259.html "Kommentti: Madridista jysähti sittenkin – Suomi kutsutaan Naton jäseneksi jo keskiviikkona Lähes
   NATO
   552
   5248
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   395
   4355
  3. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   274
   4044
  4. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   2962
  5. JA SIEPIN VALITUS ALKOI TAAS

   Siepin unelma-asunnossa oli hajonnut ilmalämpöpumppu, jonka takia hän joutui lähtemään kuumuutta pakoon ylelliseen hotelliin. mutta voi kauhistus, k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1800
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   152
   1518
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   134
   1389
  8. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   90
   1244
  9. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   41
   1202
  10. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   271
   1104
  Aihe