Vahva epäluottamuslause Laurilalle

Anonyymi

Putaalla on rohkeutta puuttua suojatyöpaikkaan. Ei osaa eikä tarvitse osata. KanaKinnuset kyllä suojelee. Olisiko jo aika mennä?

177

8676

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Onkohan kyseessä sama Laurila joka tyhjensi vanhusten tileiltä perusteettomia maksuja yli 200 tonnia.Kaupunki kuuluu joutuvan maksamaan rahat takaisin.
      Vähemmästäkin pitää luoton mennä.

      • Anonyymi

        Just. Perusturvan toimialajohtaja vielä...


    • Anonyymi

      Suojelusta pitänee maksaa. Tässä tapauksessa lienee kaikille selvää, kuinka se tapahtuu. Jossain vaiheessa maksuväline saattaa lörpsähtää.

    • Anonyymi

      Jos lehtitietoja on uskominen niin lienee kyseessä vuosisadan puhallus.

    • Anonyymi

      Oisko jäänyt saikulle, kun oli valtuuston kokouksessa vt. johtaja. Koville ottaa.

      • Anonyymi

        Niin kuulin.


    • Anonyymi

      Tutustuin Viitasaaren viimeiseen kaupunginvaltuuston pöytäkirjaan. Siellä oli äänestetty K-S Valokuituverkoille esitettyä 200 000€ avustuksesta, vaikka kaupungilla on rakenteilla kaupallisen yhtiön kuituverkko. Tämä saman suuruinen raha oli pidätetty lainvastaisesti huonokuntoisilta vanhuksilta jotka asuvat hoitokodissa. Avi puuttui asiaan. Tätä samaa summaa kuituverkolle esitettyä rahaa puolesta äänestivät demareista Linna, Halonen, Rossi sekä kokoomukselaiset Kunelius ja Siltanen ja myös sitoutumaton Koskela. Tärkeysjärjestys on näköjään valittu.

      • Anonyymi

        No just. Vanhusten kitkeminen jatkuisi vieläkin ellei eräs omainen olisi kannellut. Perusturvalautakunnalle väärän tiedon syöttäminen on sekin rikos. Esittelijä vastaa laillisuudesta. En voi käsittää että Laurilan tekemisiä pimitetään ja sitä suojellaan. Bdo voisi tarkastaa sen tekemiset.


      • Anonyymi

        Tuo demarien kolmikko on 70 ja 90 vuoden ikäisiä. Nämä niitä kiihkeimpiä lupauksia vaalien alla jakelevat ikäihmisille. Kertokaa nuoremmat vanhemmille ihmisille tästä kieroilusta. Eivät ole missään nimessä vanhusten puolella vaan päin vastoin. Todistusaineistoa löytyy pöytäkirjoista.


    • Anonyymi

      Onpa hienoa,että puttaalaiset viimeinkin kyseenalaistivat perusturvan toiminnan.Viitasaaren sisäpiirille totuuden esiinkaivaminen tuli isona yllätyksenä.Kaikki ei menekään kuten sisäpiirin keskinäisessä suojelussa on sovittu.Nyt varmaan alkaa kiihkeä kaverin suojelu ja syyllisten etsintä .Erottamisella uhkailu,painostaminen ja mustamaalailu lienevät perinteiset menetelmät jotka ensin otetaan käyttöön.

      • Anonyymi

        Arvaan että perusturvalautakunnan erottamisella ja wiitaunioni hajottamisella uhkailu alkaa. Putaalaiset olisivat hyvillään ja kinnulalle se olisi selvää säästöä ja pääsisivät kanalaurilan virnuilusta eroon..


    • Anonyymi

      Laurilasta olisi päästy jos olisi valittu pätevin vuosi sitten. Yhden äänen erolla kaupunginhallitus valitsi kepulaisten ja demarien äänillä sekä hyvävelijärjestön tuella Laurilan jatkamaan. Kinnunen oli takuumiehenä. Viitasaarella ei ratkaise pätevyys, vaan hyvä kaveri joka sitoutuu Kinnusen sääntöihin.

      • Anonyymi

        Taidettiin ainakin yhtä poloista Laurilan kannattajaa kiristää työpaikalla.


    • Anonyymi

      Onhan täällä työmaalla ihmetelty jo vuosia, mitä Laurila oikein hommaa, kun työpaikalta on aina jossain muualla. Teki useamman vuoden kaksi päivää Jyväskylässä mukamas sotejuttuja. Useamman kerran virkavapaalla ilmeisesti opiskelemassa. Nytkin taas jossain ilmeisesti saikulla. Ei tälläistä johtamista mikään yritys katselisi kovin kauaa. Katsoisin perusturvan tärkeimmäksi kuntien hoidettavista tehtävistä ja ei sitä voi etätyönä hoitaa. Nyt on tehtävä vaihdoksia, muuten meiltä loppuu työmiehet.

      • Anonyymi

        Toivottavasti on poissa pitkään tai ymmärtää hakeutua muualle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toivottavasti on poissa pitkään tai ymmärtää hakeutua muualle.

        Ymmärtämisen määrässä lienee puutteita,mutta ehkä joku antaisi viisaita neuvoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ymmärtämisen määrässä lienee puutteita,mutta ehkä joku antaisi viisaita neuvoja.

        Hyvä veli sentään. Riennä apuun.


    • Anonyymi

      Hiljaisuudesta päätellen taitaa olla hyvillä veljillä jauhot suussa.Vai onko oman tontin putsaaminen käynnissä?

      • Anonyymi

        Ei taida olla pelimerkkejä.


    • Anonyymi

      Eiköhän kuntien päälliköinä toimi kunnanjohtajat henkilöstön kurinpidon valvojina. Jos on heikko johtaja, niin alaiset ovat samaa luokkaa. Yleensä heikko johtaja etsii kavereiksiin samaa tasoa, ettei vaan kukaan ajaisi ohitse johtamistaidoissaan. Jos kunnassa on vielä samaa puoluetta johtamassa, niin kaikki on pielessä.

    • Anonyymi

      On totta ettei Laurilaa ole vuosien varrella paljoa työmaalla nähty. Sijaiset hoitavat tehtäviä. Miksi tälläinen johtaja on valittu kunnan tärkeimmän toimialan johtajaksi. En keksi muuta syytä kuin hyväveli toiminnan. Pihtipudas on täysin oikeassa, ei kun monoa perseeseen. Tänä aikana, kun kyseinen toimialajohtaja on ollut toimessa, niin mitään edistyksellistä ei ole tapahtunut. Päin vastoin hommat ovat menneet perseelleen ja henkilökuntaa on lähtenyt kävelemään. Kinnunen yrittää varmasti kaikkensa, ettei suosikkijohtaja vain lähde pois. Viitasaarella taitaa olla johtajakriisi koko ylemmällä tasolla. Tämä kertoo täysin kykenemättömästä kunnanhallituksesta ja -valtuustosta.

    • Anonyymi

      Ihmettelen Risto Rossin kommentteja Seutu-lehdessä. Kommentit olivat ala-arvoisia Pihtiputaan päättäjiä kohtaan. Pihtiputaan valtuutettujen asian nostaminen pöydälle on jo pitemmän ajan seuraamuksia, eikä pelkästään tämän yhden täydellisen möhläyksen ja järkyttävän huonon esityksen. Rossi istuu lautakunnassa toisen demarin, entisen valtuuston puheenjohtajan Aila Liimataisen kanssa. Kumpikin on jo kokeneita luottamusmiehiä. Kyllä pitäisi ennen kokousta ottaa jotain selvityksiä päätettävistä asioista. Ei pelkkä kokouspalkkion nosto riitä. Laurila ottaa esittelijän vastuun, mutta lautakunnalla on täysi oikeus kumota esitys. Näyttää, ettei lautakunnan päättäjät ole perehtyneet asioihin lainkaan.

      • Anonyymi

        Niinpä. Esittely ja henkilöstöasioiden hoitaminen ovat olleet ylimielistä ja tahallaan vääristelevää.


    • Anonyymi

      Kyllä Kinnusen olisi luullut ottavan ajat sitten kantaa tähän Laurilan touhuihin. Vuosi sitten käytiin jo keskustelua näihin touhuihin ja tekemättä jättämisiin. Kyllä tämä vanhusten rahastaminen on törkeydessään pahimmasta päästä. Se tässä lautakunnan päätöksissä ihmetyttää, että lautakunta tekee päätöksiä koko viitaunioniin. Miten tämä vanhuksilta rahastaminen koski vain Viitasaarta. Pihtipudas ja Kinnulakin istuu lautakunnan pöydässä. Tehtävien tasalla ei ole ollut ilmeisesti kukaan. Lautakunnan erottaminenkaan ei olisi huono ratkaisu. Pihtipudas on täysin oikeassa, että asiat on tutkittava.

      • Anonyymi

        Aivan oikein lautakunnan päätökset koskevat koko viitaunionia.Siksi lienee putaalla kuppi mennytkin nurin koska Pihtiputaan palveluseteliä käyttävät vanhuksetkin putsattiin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aivan oikein lautakunnan päätökset koskevat koko viitaunionia.Siksi lienee putaalla kuppi mennytkin nurin koska Pihtiputaan palveluseteliä käyttävät vanhuksetkin putsattiin.

        Vaikuttaa tahallisesti tehdyltä. Ei tuossa asemassa voi olla tietämätön.


    • Anonyymi

      Seutulehdessä keskustalainen Jussi Kananen puhuu vaalitempusta. Grönholmikin puolustelee Laurilaa. Demari ja lautakunnanjäsen Rossi väittää törkeäksi Pihtiputaan kirjelmää. Tämä kolmikko ja kepuryhmä hyväksyy vanhusten kyykytyksen ja virkavirheet. Kyllä tässä puhutaan jo virkavirheestä ja erottaminen tulisi pistää voimaan. Lautakunta myös vaihtoon. Tämä tapaus ei ollut ainoa Laurilan aikana, koska koko vanhushuolto on ollut jo pitkään kuralla. Hoitohenkilöt ovat aivan henkisesti väsyneet ja osa hoitajista on jo laittanut hanskat naulaa. Hyvävelikerho hoitelee hommia. Pihtipudas ei periksi ja tutkinta vain pystyyn. Onko Laurila mennyt maan häpeämään alle kun ei näy enää missään?

    • Anonyymi

      Kanasen jalkavaimoja ja siksi keskustapuolueessa puolustellaan. Kinnunen on ahdistellut monta vuotta muutamia valtuutettuja hyllytyksillä. Nyt on virka miehestä kysymys ja todellinen virkavirhe. Nyt jos koskaan on tutkinnan paikka. Pitäkää kiinni ettei veliverkot pääse väliin. Kinnunen tekee nyt virheen, jos tämä asia lakaistaan maton alle. Valtuuston on ryhdistäydyttävä nyt viimeistään näin vaalivuonna. Tämä vanhuksiin kohdistunut rahastus ja suuri vääryys muistetaan aivan varmasti vaaliuurnilla.

      • Anonyymi

        On pidettävä huoli, että tutkinta tehdään kattavasti ja puolueettomasti. Jos kinnunen häärää päällimmäisenä, niin lopputulos on kinnusmainen ts. Paskan jauhantaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On pidettävä huoli, että tutkinta tehdään kattavasti ja puolueettomasti. Jos kinnunen häärää päällimmäisenä, niin lopputulos on kinnusmainen ts. Paskan jauhantaa.

        Kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen tutkinnasta. Onko taas ulkopuolinen selvittäjä jostain kepuun kytköksissä oleva Kinnusen luottokonsulltti yhtiö. Sieltä tulee taas maksettu vastaus. Ei mitään sanottavaa Laurilan touhuissa. Asiat ovat loistavasti, ja Pihtipudas tehnyt aiheettoman selvityspyynnön. Näitä tämän sisältöisiä selvityspyyntöjen vastauksia on vuosien varrella maksettu kymmeniä. Nyt on saatava todellakin ulkopuolinen selvittäjä. Pitäkää Pihtipudas nyt puolenne ja tarkastakaa kuka on selvittäjä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaupunginhallitus on tehnyt päätöksen tutkinnasta. Onko taas ulkopuolinen selvittäjä jostain kepuun kytköksissä oleva Kinnusen luottokonsulltti yhtiö. Sieltä tulee taas maksettu vastaus. Ei mitään sanottavaa Laurilan touhuissa. Asiat ovat loistavasti, ja Pihtipudas tehnyt aiheettoman selvityspyynnön. Näitä tämän sisältöisiä selvityspyyntöjen vastauksia on vuosien varrella maksettu kymmeniä. Nyt on saatava todellakin ulkopuolinen selvittäjä. Pitäkää Pihtipudas nyt puolenne ja tarkastakaa kuka on selvittäjä.

        Eipä tullut yllätyksenä,että selvittäjä on Kinnunen itse.Selvityksen luotettavuus on samaa luokkaa kuin hiiren pissi valtameressä.Ei hölmömpää touhua voi olla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eipä tullut yllätyksenä,että selvittäjä on Kinnunen itse.Selvityksen luotettavuus on samaa luokkaa kuin hiiren pissi valtameressä.Ei hölmömpää touhua voi olla.

        Jos selvittäjä on Kinnunen, niin puolueettomuudelle voitte heittää hyvästit. Tämä konsultti on täysin pesunkestävä kepu ja ei varmasti kyykisty sinne mihin paskantaa. Emme hyväksy Puttaalaisina tätä sälliä selvittelemään yhtään mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos selvittäjä on Kinnunen, niin puolueettomuudelle voitte heittää hyvästit. Tämä konsultti on täysin pesunkestävä kepu ja ei varmasti kyykisty sinne mihin paskantaa. Emme hyväksy Puttaalaisina tätä sälliä selvittelemään yhtään mitään.

        Seudussa olleen selvityspyynnön uutisoinnin mukaan putaalaiset vaativat puolueetonta ulkopuolista selvittäjää.No,meidän kaupunginhallituksen mielestä tuollainen selvittäjä on Kinnunen täydennettynä kaupunginsihteerillä.Eipä tiedä nauraako vai itkeä tuota alennuksen tilaa mitä pitäisi vielä avoimeksi yhteistyöksi kutsua.Oikea demokratian irvikuva.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Seudussa olleen selvityspyynnön uutisoinnin mukaan putaalaiset vaativat puolueetonta ulkopuolista selvittäjää.No,meidän kaupunginhallituksen mielestä tuollainen selvittäjä on Kinnunen täydennettynä kaupunginsihteerillä.Eipä tiedä nauraako vai itkeä tuota alennuksen tilaa mitä pitäisi vielä avoimeksi yhteistyöksi kutsua.Oikea demokratian irvikuva.

        Eikö jo yli vuosi sitten AVI puuttunut vanhusasioihin ym. muihinkin perusturvan epäkohtiin. Kinnunen ei lotkauttanut korviaankaan asian hyväksi. Epäluottamus pitäisi esittää myös Kinnuselle, koska on kyvytön ottamaan kantaa haareminsa möhläyksiin. Nyt vielä selvitysmieheksi, kyllä nyt on naurussa pidättämistä. Keskustapuolue suojelee omiaan, ja mukana Linnan puolueen vanhempi kööri. Näinkö mennään tulevallakin valtuustokaudella?


    • Anonyymi

      Tutkailin lautakunnan kokoonpanoa ja ihmeekseni huomaan, että kepulaisia on yhteensä yli puolet. Lautakunnan puheenjohtajakin Viitasaaren kepusta.Esittelijä Laurilakin ilmeisesti kepusta. Tekivät päätöksen jossa yritettiin päästä vanhusten sukanvarteen kertyneisiin säästöihin kiinni. Päätös oli tiettyyn summaan asti ottaa vanhuksilta hoitomaksun. Tälläistä päätöstä ei ole tehty tiettävästi missään muualla Suomessa. Avikin tämän laittomuuden totesi. Lautakunnan päätös koski niitä vanhuksia joilla on säästötilillä enemmän kuin 7000€. Taitaa koskea aika montaa nimenomaan keskustalaisten mummoja ja vaareja. Avi puuttui omaisten tekemiin kanteluihin, muuten tämä päätös olisi vieläkin voimassa. On tämä Viitasaaren päättäjien toiminta ollut tällä valtuustokaudella ala-arvoista.

    • Anonyymi

      Radiossa sanottiin, ettei Laurilaa ole näkynyt yli vuoteen Pihtiputaalla. Laurila on yhteinen viranhaltija Viitasaaren kanssa. Ei ole ihme vaikka pihtiputaalaiset ovat hermostuneet tähän jopa ylimieliseen touhuun. Onko tälle henkilölle suojatyöpaikka järjestetty vai miksi tätä touhua katsotaan sormien lävitse. Viitaunionin perusturvaa on moitittu jo pitkään. Ei todellakaan asioita näin hoideta. Eroon näistä korkeapalkkaisista ja jopa vielä veronsakin muualle maksavasta on päästävä mahdollisimman pian. Perusturva ja sieltä vanhustenhoito on tärkeimpiä tehtäviä kunnissa, siksi ihmetyttää miten voidaan näin huonosti valvoa viranhaltioiden hommia. Näköjään valitettavasti valvonta on viitaunionissa yksityistetty omaisille.

    • Anonyymi

      Pitemmältä ajalta pöytäkirjoja lukiessa vaikuttaa siltä,että putaalta on ollut lautakunnassa vain kaksi edustajaa jotka ovat edes jossain määrin kyseenalaistaneet toimialajohtajan esittelyt.Muut ovat olleet lähinnä virkamiesten vietävissä.Laaja selvitys ulkopuolisen riippumattoman tekemänä on ainoa keino saada luotettava tieto tapahtumista.Työajan seuranta yksi keskeinen tarkastuskohde.

      • Anonyymi

        Toinen selvittämiskohde on henkilöstön kohtelu, selän takana toimiminen, maalittaminen ja väärän tiedon levittäminen salassapitovevollisuutta rikkoen.


      • Anonyymi

        Perusturvan rakenneselvityksessä oli tarjoajina Kuntaliiton yhtiö ja NHG. Kuinka ollakaan yksityinen valittiin.Jo tuossa vaiheessa selvityksen lopputulos oli selvä.Johtopäätökset olisi voinut pyytää vaikka lukiolaiselta esseenä.Olisi säästynyt 40 000 euroa vaikka vanhusten hoitoon.
        Puttaalaisten selvityspyynnössä vaaditaan nimenomaan ulkopuolista selvittäjää.BDO mainitaan nimeltä.Ilman riippumatonta selvitystä voi hyvällä syyllä olettaa,että jotakin salattavaa on.Eri asia on sitten henkilöön kohdistuva epäluottamus joka ainakin Viitasaarella tuntuu vaan lisääntyvän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen selvittämiskohde on henkilöstön kohtelu, selän takana toimiminen, maalittaminen ja väärän tiedon levittäminen salassapitovevollisuutta rikkoen.

        Näin Pihtiputtaalaisena epäilen ettei Viitasaari näitä edellämainittuja asioita pistetä tutkintaan. Tarkastakaa selvityspyyntö, että näin todellakin kirjoitetaan. BDO on konsulttifirmana paljon kunnissa käytetty. Onko puolueeton? Kaikkea soppii eppäillä. Veliverkot kun on heitetty Suomen maassa aika laajalle kuntakentällä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Perusturvan rakenneselvityksessä oli tarjoajina Kuntaliiton yhtiö ja NHG. Kuinka ollakaan yksityinen valittiin.Jo tuossa vaiheessa selvityksen lopputulos oli selvä.Johtopäätökset olisi voinut pyytää vaikka lukiolaiselta esseenä.Olisi säästynyt 40 000 euroa vaikka vanhusten hoitoon.
        Puttaalaisten selvityspyynnössä vaaditaan nimenomaan ulkopuolista selvittäjää.BDO mainitaan nimeltä.Ilman riippumatonta selvitystä voi hyvällä syyllä olettaa,että jotakin salattavaa on.Eri asia on sitten henkilöön kohdistuva epäluottamus joka ainakin Viitasaarella tuntuu vaan lisääntyvän.

        Tämä 40 000€ oli täysin hukkaan heitettyä rahaa. Ei mitään, josta voisi edes mainita. Konsultit kuppaa ja veronmaksajat maksaa. Eikö jo voisi lopettaa tämän rahan syytämisen.


    • Anonyymi

      Näin työntekijän puolelta, niin täällä vedetään tukka putkella, huonolla palkalla ja korona hengittää niskaan. Ei voida olla saikuilla tai etätöissä. Ei olla paljoa kehuja tullut. Ei ole ihme jos loppuunpalamisia tulee. Johtajan tulisi olla joukkonsa etunenässä ja joskus myös paikalla. Tässä ketjussa on suurin osa oikeita väittämiä. Näin se on ollut ja kiitokset Pihtiputaalle joka uskalsi nostaa kissan pöydälle.

    • Anonyymi

      Jokohan lie eronnut vai erotettu,kun ei ole ainakaan kylillä näkynyt.

      • Anonyymi

        Taitaa olla suojelulomalla.


    • Anonyymi

      Kinnunen on käynyt kirjekurssilla nyt myös konsultiksi. Nyt ei wiitaunionin enää tarvitse tilata muualta konsultteja. Me pihtiputaalaiset olemme erittäin tyytyväisiä näin luotettavati suoritettuun konsultointiin. Laurila todetaan aivan varmasti täysin puhtoseksi ja saa jatkaa peliään edelleenkin.

    • Anonyymi

      Tällä pelillä Kinnusen uskottavuus menee jo miinuksen puolelle. Näköjään vanhuksia saa riistää ja hoitaa ihan miten sattuu. Demaritkin ovat vanhusten kohtelussa ala-arvoisia. Äänet kuitenkin kelpaa. Kertokaa äänestyksen lähestyessä mitä nämä kierot ovat valmiit tekemään vanhuksille, katsotaan äänestävätkö.

    • Anonyymi

      Niinhän se meni. Kinnunen esiliinoineen totesi Laurilan olleen syytöksiin syytön. Syyllisiksi Kinnunen esittää luottamusmiehet. On se härski. Jos on esittänyt kokouksessa, että peritään laittomasti vanhushoidosta kaikki kulut, niin onhan se selvä virhe. Vanhukset ja omaiset saivat itse selvittää AVI:n kanssa virheet. On se oikein kunnanjohtaja. Voi hyvät hyssykät.

      • Anonyymi

        Mitähän mahtavat putaalaiset tuumata yhteistyökumppanin luotettavuudesta?Härski ylimielisyys ja piittaamattomuus naapurin toiveista saattaa vielä kostautua.Kohta ollaan yksin eikä kumppaneita löydy mistään. Olisi avartavaa tietää,mitä tapahtui Äänekoskella kun siellä kaupunginjohtajaa valittiin.


    • Anonyymi

      Kyllä täällä Pihtiputaan raitilla ollaan sitä mieltä, ettei Viitasaaren kaupunginjohtajan -sihteerin velikerhon selityksiä uskota. Missä on se puolueeton selvittäjä, jota Pihtipudas halusi? Ryhmästä taisi puuttua enää poikaystävä. Pelleilyksi menee ja pahemman kerran. Juttelin erään Viitasaarelaisen kanssa, ja oli täysin samaa mieltä. Oli kuulemma ollut mukana tässä AVI:lle tehdyssä selvityspyynnössä. Kirosi Kinnuset ryhmineen alimpaan helvettiin.

    • Anonyymi

      Ettei tunteet kuumensi turhaan liikaa meidän viitasaarelaiset tulisi muistaa,että putaalaiset eivät syytä ketään ,vaan pyysivät selvitystä.Sensijaan kaupunginjohtaja ryhmineen syyllistää lautakuntaa jopa rikoksiin viittaavansa toiminnasta.Samalla selvityksen kohde pestään puhtoiseksi ja viattomaksi.Tosiasia kuitenkin on,että vanhuksilta perittiin laittomin perustein suuri summa rahaa.

      • Anonyymi

        Mitä lie syönyt loikatessaan?


      • Anonyymi

        Yksiselitteinen valinta valtuutetuilla.Kun hyväksyt Kinnusen ryhmän selvityksen,hyväksyt vanhusten lainvastaisen putsaamisen.


    • Anonyymi

      Asian hyväksyi Viitasaaren kaupunginhallitus kepulaisen Sami Wiikin johdolla. Kolme demaria. Yksi kristillinen. Yksi kokoomukselainen , yksi vasuri, ja lisäsi vielä muutama kepu. Pöydän ympäriltä löytyy valtuuston puheenjohtaja Linna, varapuheenjohtajat Kananen ja Grönholm.Tämä on se porukka joka tämän vanhusten kyykytyksen hyväksyivät.Laurila on erityis suojeluksessa, vaikka vuosien varrella on tapahtumia riittänyt.

    • Anonyymi

      Missään muualla ei tälläistä vanhusten rahapussille tunkeutumista. Täällä keskustelupalstalla oli myös karmea juttu syrjäkylällä toimineesta perhekodista. Suorastaan järkytyin kun luin jutun. Tämäkin juttu osuu ilmeisesti Laurilan tontille. Vanhuspuolelta on juttuja noussut lehtien palstoille vuosien varrella useita. Kyllä nyt näytetään viimeinenkin niitti Viitasaaren perusturvan toimivuuteen, kun omaiset valittaa niin väitetään ettei mitään ole tapahtunut. Hyvä ettei naureta päin naamaa. Tutkijoina kaveriporukka, nyt kyllä pitäisi jonkun ottaa asiat hoidettavaksi. Jopa kaupunginhallituskin pitäisi laittaa vaihtoon, kun on näin typerää porukkaa.

      • Anonyymi

        Yhä useamman kuntalaisen pitäisi rohjeta tehdä valituksia ja kanteluja. Rahasta se ei ole kiinni, he voivat hakea maksuttoman oikeudenkäynnin päätöksen menemällä asianajajan luokse. Laskuri on netissä. Sieltä voi tarkistaa oikeutensa tähän. Jospa ylemmät oikeusasteet havahtuisivat tähän. Kunnanjohtajan laki opinnot ovat menneet tosi huonosti kun ei ole osannut neuvoa alaistaan ja laurilalallahan ei juuri koulutusta ole. Terveystieteiden maisteri ei anna pätevyyttä lääketieteellisiin erityiskysymyksiin eikä lainkaan sosiaalityön ammattipätevyyttä.


    • Anonyymi

      Tätähän täällä on jo pitkään ihmetelty. Keskustapuolue pitää Laurilaa pinnalla kuten samoin Kinnusta. Kumpikin maksaa veronsa muualle, joten eivät ole mitenkään sidoksissa Viitasaareen. Laurila Jyväskylästä nettiyhteydessä jakelee ilmeisesti ohjeitaan. Jos olisi jämäkkä kaupunginhallitus ja valtuusto niin välittömästi kumpikin pellolle. Kinnusen saavutukset ovat lämpöyhtiön myynti liioteltuin syin. Iäksen ja Hakkaraisen laittomat hyllytykset. Nyt syyttää perusturvalautakuntaa vanhuspuolella tapahtuneista laiminlyönneistä. Nyt polttaa myös lämpölaitokselta saadut rahat, jotka pitäisi äkkiä hupuloida käsittämättömiin hankkeisiin. Olisiko nyt aika miettiä ketä valtuustoon äänestetään, jotta kuri ja järjestys palautuisi. Hyväveli-järjestön on aika purkautua.

      • Anonyymi

        On kyllä järkyttävää, miten röyhkeästi selvitys jätettiin tekemättä pyydetyllä tavalla.


    • Anonyymi

      Suomessa maalitetaan lääkeyhtiöiden ja kokeilujen uhreja. 1970-luvulla käytettyjen Epilepsalääkkeitä käyttäneiden äitien lapset ovat näitä maalituksen uhreja. Heitä maalitetaan ilkeämielisillä ja suorastaan tappavilla juoruilla jotta lääkeytiöt välttyisivät korvauksilta. Elossa heitä ei nykypäivänä ole montaakaan.

      Kyseiset Epilepsialääkkeet ovat todennäköisesti keksittyjä Neuvostoliitossa ja tästä syystä näiden "lasten" perässä saattaa olla tehokas tappajakoneisto. Joskus tämä koneisto toimii maalittmalla kuten minun tapauksessani on käynyt tai sitten suoraan murhaamalla. Moni murha on suoritettu myrkyttämällä. Tao maalituskkonieston provosoimalla tappelulla.

      Tällaisella lapsella on usein kallonepämuodostuma jollaisen omaavan väitetään hellivän mielessään perversioita. Näin siis maalituslaitos väittää. Tämä titetenkin on täyttä valetta. He ovat synnynnäisesti aivan normaaleja ihmisiä kuten minäkin mutta usein heidän psyykensä on vereslihalle kiusattuja. Apuna tässä rääkkäämisaessä on voitu käyttää huumausaineita. Täsät syystä he saattavat olla tietyissä tilanteissa agressiivisia käytökseltään tai puheiltaan mikäli heitä alkaa kuulustelemaan. Oma elämäni alkaa olla maalituslaitkosen takia lopuillaan täällä pääkaupunkisudullakin ja siksi kerron tarinani sosiaaliseen mediaan jotta voisin auttaa jotain kohtalotovereitani.

      Toivon tietoisuuttä tästä asiasta levitettävävän eteenpäin. Jopa Pasilan poliisilaitos on jo kääntynyt monia meitä vastaan tämän maailtuslaitoksen toiminnan takia

      • Anonyymi

        Nämä Valproaattilapset ovat onnettomassa asemassa, On huhuja, että Venäjällä jopa olisi tuhoamisohjelma näille Valproaattilapsille. Hurjimman tarinan mukaan jopa Suomessa toteutettaisiin jotaim Valproaattilasten seuranta ja vangitsemisohjelmaa. Tämä ohjelma luonnollisesti on salattu eikä Suomalaisilla lääkintöhallituksen viranomaisilla ole asiasta tietoa. Nämä Venäläislääkärit jotka Suomeen soluttautuneina toteuttavat ohjelmaa esiintyvät usein jopa Suomalaisilla peitenimillä. Jotkut avoimesti Venäläisinä. He saattavat usein olla vain valelääkäreitä. Tiedustelulähteeni antavat viitteitä tähän suuntaan. Valproaattia käytetään epilepsialääkityksen ohella myös maanisdepressiivisen häiriön hoitoon ja liian suurina annoksina se voi näissäkin lääkkeissä aiheuttaa sikiövaurioita.

        Näille epileptikkoäitien lapsille voidaan väkisin yrittää saada Venäjän kansalaisuus vaikka he olisivat Suomen kansalaisia. Joskus heitäkin yritetään huumeiden avulla Venäläistää, mahdollisesti siksi, että heidät voitaisiin viedä Venäjälle surmattavaksi. Siellähän se olisi helpompaa.

        Eräs Valproaatti ystäväni tilasi ajan maistraattiin ja yhtäkkiä hän sai sähkopostiin vastauksen, että hänelle oli varattu aika kansainväliseen selvitykseen. Yritettiinkö hänelle ehkä näin saada Venäjän ja Suomen kaksoiskansalaisuus ja saada hänet näin siirrettyä Venäjälle. Kuulostaa mielikuvitukselliselta mutta voisi olla totta.


    • Anonyymi

      Totuus näyttää voittavan lopulta tässäkin asiassa.Seudun lukeminen avartaa.

    • Anonyymi

      Joko ne kepumafian kiusaajat on saatu vastuuseen?

    • Anonyymi

      Kotsarissa oli että Pihtiputaalla ei uskota satuja.

    • Anonyymi

      Putaalla riittää rohkeutta kyseenalaistaa Viitasaaren ylimielinen hegemonian tavoittelu.

      • Anonyymi

        Loistava päätös putaan valtuustossa. Toimialajohtaja pääsee selvittämään tekemisiään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Loistava päätös putaan valtuustossa. Toimialajohtaja pääsee selvittämään tekemisiään.

        Pisteet Pihtiputaan 14:lle luottamushenkilöille. Johtavan viranhaltijan pitää kyetä hoitelemaan virkaansa luottamusta herättävällä tavalla ja niin että siinä ei ole moitittavaa. Arvostan todella Pihtiputaan valtuutettuja siitä, että heillä on halu huolehtia ja kantaa vastuuta siitä että asiat menevät oikein ja mahdolliset viranhaltijan väärinkäytökset selvitetään. Sivistyneessä ja demokraattisessa valtiossa ei voida elää kuten venäjällä jossa korruptio ja rikollisuus rehoittaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pisteet Pihtiputaan 14:lle luottamushenkilöille. Johtavan viranhaltijan pitää kyetä hoitelemaan virkaansa luottamusta herättävällä tavalla ja niin että siinä ei ole moitittavaa. Arvostan todella Pihtiputaan valtuutettuja siitä, että heillä on halu huolehtia ja kantaa vastuuta siitä että asiat menevät oikein ja mahdolliset viranhaltijan väärinkäytökset selvitetään. Sivistyneessä ja demokraattisessa valtiossa ei voida elää kuten venäjällä jossa korruptio ja rikollisuus rehoittaa.

        Vain veli verkosto kritisoi selvityspyyntöä.


    • Anonyymi

      En ole kuullut putaalaisten syyllistyvän ketään.Selvityspyyntö on kyllä tehty ja vastauksia kaipailtu.

    • Anonyymi

      Tässä on vanhuksiin kohdistuvista vääristä päätöksistä kysymys. Tämä tulee jokaisen muistaa. Kinnusen veliverkkotoimikunta on todennut ettei mitään vakavaa ole tapahtunut. Jos ei vanhusten sukan varteen kerättyihin rahoihin puuttuminen ole väärin niin ei sitten mikään. Avilta tullut useita päätöksiä, ettei asiat ole kunnossa. Mikä tässä suojelussa maksaa, kaikkihan näkevät ettei asia näköjään kestä läpivalaisua. Pihtipudas tekee selvityksen, ja jos tämä osoittautuu peittelykseksi niin monoa koko troikalle Kinnunen mukaan lukien. Laurilaa on koulutettu pätevyyden saavuttamiseksi, miksi kun päteviäkin on ollut saatavilla?

    • Anonyymi

      Mitähän kauheaa on tehty?Raivokkaasti yritetään ainakin peitellä.

    • Anonyymi

      Onkohan vielä virassaan?

    • Anonyymi

      Mikä tilanne?

    • Anonyymi

      Mikäs nämä keskustelut on tyrehdyttänyt? Vaalit lähestyy ja luottamusta mitataan...

    • Anonyymi

      Tehkää tästä juttu vinkki iltasanomiin, tekisin itse mutta en ole perehtynyt asiaan, vaalien alla hyvä muistuttaa kuntalaisia mitä hyvä veli verkosto touhuaa..

    • Anonyymi

      Kuulin että putaan vanhuksia rahdataan naapurimaakuntiin,kun ei ole viitaunionissa majapaikkaa.Voi vain kuvitella sen inhimillisen hädän määrää mitä vanhuksille ja omaisille aiheutuu.Olisiko vastuunkantajien aika tulla esiin ja tehdä oikeita johtopäätöksiä.

      • Anonyymi

        Mediatietojen mukaan pitää paikkansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mediatietojen mukaan pitää paikkansa.

        Vieläköhän edes demarit kehtaa väittää että tämän maan hallitus on hoitanut hienosti hommansa? Minun mielestäni hallitus on onnistunut huonosti tän maan asioiden hoidossa. Jos demareiden tilalla olisi jokin muu puolue, niin kyllä siinä valitettaisiin ja haukuttaisiin hallituksen epäonnistunutta asioiden hoitoa.


    • Anonyymi

      Onko Pihtipudas tehnyt sen tutkimisen, vai jäikö vain uhitteluksi. Harmi, koska monenlaista on Laurilan aikana tapahtunut ja paljon on jäänyt myös tekemättä. Monoa perseelle vain.

    • Anonyymi

      Vieläkö haaristelee Viitasaarella?

    • Anonyymi

      Kesäkuun vaaleissa ratkaistaan jatkuuko kepu-demariakselin tukema virkamiesten yksinvalta Viitasaarella.

      • Anonyymi

        Kyllä me nyt vaihdetaan valtuusto, niin että sinne ei jää montakaan vanhaa mistään ymmärtämätöntä kepu-demari jäärää.


    • Anonyymi

      Ksml,n mukaan viimeinkin tuomio Viitalinnassa tapahtuneesta asiakkaan tilin putsauksesta.

    • Anonyymi

      Vaaleissa ratkeaa myös monen viranhaltijan kohtalo.Jatkuuko sullemulle suhmurointi vai tuleeko hyväveli järjestelmälle loppu.

    • Anonyymi

      Uusilla valtuustoilla näyttäisi olevan kovempi ote hyväveli-verkostoihin ja laittomuuksiin.Nimilistojen perusteella voi olla hikinen kesä huonoa omaatuntoa potevilla.

      • Anonyymi

        Se olisi kyllä hyvä jos uusilla valtuutetuilla olisi oikeestikin syrjää puuttua havaitsemiinsa epäkohtiin rohkeasti ja nostamalla kissan pöydälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se olisi kyllä hyvä jos uusilla valtuutetuilla olisi oikeestikin syrjää puuttua havaitsemiinsa epäkohtiin rohkeasti ja nostamalla kissan pöydälle.

        Se on Viitasaaren etu kun vasemmiston kannatus laskee. Ko. aatteen kannattajakunta taitaa olla suurimmaksi osaksi ikääntynyttä ja niitä huoltoasemien pöydissä toisten asioita ajankuluksi rätnääjiä.


    • Anonyymi

      Ei päässyt maakuntavirkoihin ketään pohjoisesta Keski-Suomesta.Siinäkö oli taso?

      • Anonyymi

        Ei lähe johtajat kulumallakaan,kun eivät kelpaa kenellekään.


    • Anonyymi

      Eipä näkynyt putaan valtuustossa arvon rouvaa vieläkään.

    • Anonyymi

      Vuosi vielä niin päästään viimeinkin eroon epäpätevistä.

    • Anonyymi

      Voiko olla vieläkin virassaan.

    • Anonyymi

      Mitenkähän siinä kävi.Onkohan pihtiputaan valtuuston luottamus johtajaan palautunut vieläkään.

    • Anonyymi

      Päivät vähenee, vaalit lähenee...

    • Anonyymi

      Tulinpa vilikasemmaan. Huh huh...

    • Anonyymi

      Bensan hinta se vaan nousee....

    • Anonyymi

      Laurila hyvinvointialueelle. Toivottavasti päätyisi todella kauaksi Viitasaaresta ja sen terveydenhoidosta. Kaupungin koronahoidosta vanhuspalveluissa saa Laurila täyden nolla.

    • Anonyymi

      Laurila hoitanut hyvin asiat.

      • Anonyymi

        Ei tiettävästi ole vielä joutunut yönselkään lähtemään. Niin hyvin on hoitanut hommansa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei tiettävästi ole vielä joutunut yönselkään lähtemään. Niin hyvin on hoitanut hommansa.

        Lieneekö palauttanut kaikki rahat,jotka putsasi vanhuksilta jokin aika sitten. Omaisten kannattaisi olla tarkkoina


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lieneekö palauttanut kaikki rahat,jotka putsasi vanhuksilta jokin aika sitten. Omaisten kannattaisi olla tarkkoina

        Onkohan asiasta edes tiedotettu niille, joita koskee? Päättäjät, tarkistakaa.


      • Anonyymi

        Samaa mieltä


    • Anonyymi

      Seudussa puhuttiin Lehtolan koronaryppäästä ja mahdollisista kuolonuhreista. Pistäkää nyt se Laurila pihalle. On aivan surkea johtaja.

      • Anonyymi

        Ei varmaan Laurilan vika jos Lehtolassa on korona. Tainut tulla muuta kautta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei varmaan Laurilan vika jos Lehtolassa on korona. Tainut tulla muuta kautta!

        Kuulin että Laurila olisi ollut lomalla. Ei edes kuolonuhrit keskeyttäneet lomailua. Hoitajat keskenään olleet tiukassa paikassa.


      • Anonyymi

        On ihmeellistä,että perusturvalautakunnan esityslistan mukaan neljään vuorokauteen ei esimiehet juurikaan reakoineet Lehtolan tartuntoihin.Selvityksenmukaan melkoinen vastuunpakoilu käynnissä.Mitenhän käy niille kahdelle ilmoituksen tekijälle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ihmeellistä,että perusturvalautakunnan esityslistan mukaan neljään vuorokauteen ei esimiehet juurikaan reakoineet Lehtolan tartuntoihin.Selvityksenmukaan melkoinen vastuunpakoilu käynnissä.Mitenhän käy niille kahdelle ilmoituksen tekijälle?

        Mielestäni nämä hoitajat toimi oikein. Hoitajat on velvoitettu puuttumaan asukkaita koskeviin epäkohtiin. Kuuluu velvollisuuksiin. Heidät saisi palkita asiasta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On ihmeellistä,että perusturvalautakunnan esityslistan mukaan neljään vuorokauteen ei esimiehet juurikaan reakoineet Lehtolan tartuntoihin.Selvityksenmukaan melkoinen vastuunpakoilu käynnissä.Mitenhän käy niille kahdelle ilmoituksen tekijälle?

        Tähän reagointiasiaan kuuluu myös Kinnunen. Kumpikaan ei ollut tavattavissa, Kyllä kilometritehtaalle pitäisi lähteä tai lähettää molemmat. Kuolon uhrien omaiset ottaa tiukka linja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mielestäni nämä hoitajat toimi oikein. Hoitajat on velvoitettu puuttumaan asukkaita koskeviin epäkohtiin. Kuuluu velvollisuuksiin. Heidät saisi palkita asiasta.

        Velvoitettu on kyllä mutta useimpien mielestä se pomojen nuoleskelu on paljon kivempaa.
        Mikseivät kaikki lehtolassa jouluna työskennelleet hoitajat tehneet ilmoitusta?


    • Anonyymi

      2000 luvulla jo käytettiin vanhuksien rahat hoitoon. Kerrottiin että jos on tilillä muutama tonni rahaa. Tämä jaettiin 12 kuukaudella. Tämä oli tuloa vanhukselle.Tämän myötä perittiin kalliipi hoitomaksu. Ei jäänyt pienestä eläkkeestä 100 € käyttörahaa . Joka olisi pitänyt jäädä. Ei ole ainoastaan Laurilan vika. Vaan päättäjien jotka pitäisi olla ajamassa vanhuksien asioita.

    • Anonyymi

      Päätöksenteko tapahtuu esittelystä.

      • Anonyymi

        Aivan oikein. On turha yrittää pestä mustaa valkoiseksi. Laurila lautakunnan esittelijänä vastaa esittelyn ja päätösten laillisuudesta .Siitä ei voi lautakunnan jäseniä syyttää.Rehellinen virkamies pyytäisi eron välittömästi tuollaisen virheen tehtyään.Viitasaare n kulttuurissa vain suojellaan ja yritetään vääntää asia muiden syyksi.


    • Anonyymi

      Eipä tuo Laurila ollut reilut 20 vuotta sitten.

      • Anonyymi

        Vanhuksilta putsattiin lähes 300 000 euroa laittomalla päätöksellä 2vuotta sitten eikä 20.


    • Anonyymi

      Kinnunen ja !aurila: viitasaaren Lavrovi ja Putiini.

    • Anonyymi

      Olisiko tutkintapyynnön paikka? AVI ei jaa tuomioita,toteaa vaan onko tehty oikein vai väärin.

      • Anonyymi

        Totta. Avi ei tarkoita käytännössä mitään. Tutkintapyyntö heti vaan. Ilmoittavat kyllä jos tutkittavaa ei ole. (Mutta sitähän on)


    • Anonyymi

      Vainajia piilottelemalla ei ainakaan luottamus kasva.Kumpa aluehallinto veisi jonnekin muualle meidän vanhuksia kiusaamasta.

      • Anonyymi

        Avi ei tule tekemään yhtään mitään.On tuosta sakista ennenkin kanneltu.
        Tiedetään tapaus jonka avi kyllä otti käsittelyyn mutta ei sitten kuitenkaan tutkinut koko asiaa.Perusteluna:ei ole syytä olla uskomatta viitasaaren kaupunkia joka sanoo ettei mitään väärää ole tehty.
        Tämän voi nyt lohdutuksena kertoa näille menehtyneille vanhuksille ja heidän omaisilleen.Kaikki on kunnossa...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avi ei tule tekemään yhtään mitään.On tuosta sakista ennenkin kanneltu.
        Tiedetään tapaus jonka avi kyllä otti käsittelyyn mutta ei sitten kuitenkaan tutkinut koko asiaa.Perusteluna:ei ole syytä olla uskomatta viitasaaren kaupunkia joka sanoo ettei mitään väärää ole tehty.
        Tämän voi nyt lohdutuksena kertoa näille menehtyneille vanhuksille ja heidän omaisilleen.Kaikki on kunnossa...

        Avissa todetaan,että kaup.johtaja on "lakimies" oman ilmoituksensa mukaan.Ainoa keino asioihin puuttumiseksi on tutkintapyyntö.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Avissa todetaan,että kaup.johtaja on "lakimies" oman ilmoituksensa mukaan.Ainoa keino asioihin puuttumiseksi on tutkintapyyntö.

        Viitasaarella poliisikin kuuluu hyväveli- verkostoon.
        Tutkintapyyntö ei johtaisi mihinkään.
        Juttuvinkki johonkin lehteen ja asian kertominen ja syyllisten nimet koko suomen kansalle, se toisi oikeutta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Viitasaarella poliisikin kuuluu hyväveli- verkostoon.
        Tutkintapyyntö ei johtaisi mihinkään.
        Juttuvinkki johonkin lehteen ja asian kertominen ja syyllisten nimet koko suomen kansalle, se toisi oikeutta

        Näyttää olevan jäidenlähdön aika! Kirjoituksista päätellen!


    • Anonyymi

      Ei sunu koronantorjuntatoimet Laurilalta...

      • Anonyymi

        Onko vanhuksia taas kuollut?


      • Anonyymi

        Taitaa työntekiät puhua palturia. Jokainen selittää asian eritavalla. Ammattitaito hukassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa työntekiät puhua palturia. Jokainen selittää asian eritavalla. Ammattitaito hukassa.

        Selvityksistä voi päätellä,että johtavien virkamiesten selitykset ovat sekavia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Selvityksistä voi päätellä,että johtavien virkamiesten selitykset ovat sekavia.

        Jokainen työntekiä puhuu eritavalla. Vaikka samassa työ vuorossa. Jossain on mätää.....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jokainen työntekiä puhuu eritavalla. Vaikka samassa työ vuorossa. Jossain on mätää.....

        Kuinkas muutenkaan.Alaiset eivät voi olla johtoa parempia etteivät kävele yli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuinkas muutenkaan.Alaiset eivät voi olla johtoa parempia etteivät kävele yli

        Lähihoitaja koulutuksessa ei varmaan opeteta valehtelemaan! Enempää kuin johtokaan.Korvien välissä vikaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lähihoitaja koulutuksessa ei varmaan opeteta valehtelemaan! Enempää kuin johtokaan.Korvien välissä vikaa!

        Ainoa että pitäisi puhutella johdon työntekiät.Kuka valehtelee hoitoketjussa.Sitten varoitus!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa työntekiät puhua palturia. Jokainen selittää asian eritavalla. Ammattitaito hukassa.

        mistä voit tämän tietää?jokainen heistä on vaitiolovelvollinen.eivät saa huudella kylillä yhtään mitään.ainoa joka on voinut jokaisen hoitajan selvityksen kuulla on johto ja avi...kukahan mahdat olla kun sisäpiiritietoa tuntuu löytyvän.


    • Anonyymi

      Toivottavasti hovi hajoaa hyvinvointialueen myötä.

    • Anonyymi

      Äänekosken johtoasema pohjoisessa Keski-Suomessa varmistaa sen,että ei Laurilasta mitään isopomoa tälle alueelle tule.

      • Anonyymi

        Taitaa olla perujen valitus ketju tää.


    • Anonyymi

      Herää kysymys;onko ollut mukana tirkistely ja urkisteluhommissa,joista viitasaarella nyt puhutaan?

    • Anonyymi

      Ettei totuus unohtuisi...

    • Anonyymi

      Täytyis elää jo tätäpäivää! Kirjoitus on aloitettu 2020. Juna kulkee ja koirat haukkuu.

      • Anonyymi

        Ei kulje juna,jos Laurila on konnarina.


      • Anonyymi

        Nostetaanpa taas ettei unohdu


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nostetaanpa taas ettei unohdu

        Jättäkää persut Laurila rauhaan. En usko että tuolla touhulla äänet lisii. On nimittäin lapsellista touhua.


      • Anonyymi

        Jos ei itse ymmärrä...


    • Anonyymi

      Meillä näyttäisi olevan ihan ikioma marin täällä viitasaarella

      • Anonyymi

        Hakkaraine....


      • Anonyymi

        Toivottavasti alueella huomioidaan kyvyt hoitaa tehtävänsä. Ehkä jossain joutsann seudulla olisi jotain sijaa.


    • Anonyymi

      Kaunis nainen on!

      • Anonyymi

        Parasta Ennen päiväys mennyt.


    • Anonyymi

      Jokohan on mennyt vaivieläkö palloilee täällä vastuksina?

    • Anonyymi

      Päästiin vihdoinkin eroon Laurilasta. Vuosien ajelu palkittiin pahoinvointialueella johtajan pestillä.

    • Anonyymi

      Persut inisee.Jos Suomi olisi persujen hallussa niin meno olisi kuin Pohjois-Koreassa. Onneksi ei ole, eikä koskaan tule olemaan kun ei näistä ole hallitusvastuuseen. Puskista huutelevat vaan ja Suomi24:seen kirjoittelevat. Soittakaa välillä edes Kansanradioon. Sinnehän ne harhat kuuluu.

    • Anonyymi

      Ei persut uskalla kun räkyttää.Ei oikeita asioista osaa keskustella. Nartistisia yksilöitä melkein kaikki..

    • Anonyymi

      Valitettavasti en ole persu, vaan tavallinen kuntalainen, joka on saanut huonoa epäammittimaista kohtelua perusturvan puolelta. Kuulun seniori-ikäisiin. Toivottavasti hoidettavien asiat korjaantuvat, kun vaihtuu johtaja.

    • Anonyymi

      Kieltämättä niin on että Viitasaaren ja Pihtiputaan perusturvaa on hoidettu jo useampi vuosi vasemmalla kädellä. Sotealuepäätöksen tultua niin eipä ole täällä Pihtiputaalla ole paljoa näkynyt. On eletty koronat ym. vaikeudet. Onnella on menty ettei ole käynyt vielä pahemmin kuten vanhuksien surkea kohtalo Viitasaaren yksikössä. Aihetta on täällä ketjussa käsitelty ja kyseinen henkilö on päässyt jonkin puolueen ansioista kuin koira veräjästä. Kunnanjohtajan avusta puhumattakaan.

    • Anonyymi

      Kaunis johtaa edelleen,hienoa. Köyhät ja kateelliset kitisee.

      • Anonyymi

        Näin on kaunis naine. Ei vaan persut tykkää. Kenestäpähän ne tykkäis kun vaan itsestään.Varmaan johtuu huonosta itsetunnosta.


    • Anonyymi

      Kannattaisi käydä katsomassa Laurilan instagram-tiliä. Hyvin on aikaa ottaa itsestään kuvia ja videoita...

      • Anonyymi

        Kyllä, kuvannut jopa valtuuston kokousta ja muita työjuttujaan


    • Anonyymi

      Eipä ole enää meidän vanhuksia ja vähäosaisia kiusaamassa uuden voden alkaessa.

    • Anonyymi

      Ihme suojatyöpaikka.

    • Anonyymi

      Ihana nainen.

    • Anonyymi

      Eipä kovin kummoista virkaa hyvinvointi-alueelta herunut.Saa ainakin vanhukset olla rauhassa.

    • Anonyymi

      Vaikeaa näyttää olevan laurilalla saada alaisia hyvinvointialueelle.Onkohan maine kiirinyt?

    • Anonyymi

      Kaupunginhallituksen esityslistalla näkyy olevan sotkuja selvitettävänä .Liittyyköhän noihin selvittämättömiin tapahtumiin?

    • Anonyymi

      Ei ole helppoa uusissa tehtävissäkään.Kaverit joutuvat syrjään pätemättöminä ja itse tekee hanttihommia osaamattomuuttaan vähäpätöisessä virassa.

    • Anonyymi

      Jokohan on vanhentunut? Vieläkö ehtisi tehdä tutkinnan?

      • Anonyymi

        Aihetta kyllä olisi.Ihmisarvoa alentava toiminta ei saisi vanheta koskaan.


    • Anonyymi

      Mihinkä on joutunut.

    • Anonyymi

      Olipa viestiketju!Olisi ainesta vaikka romaaniin.

      • Anonyymi

        Toivottavasti valittajilla ei ole jäännyt levypäälle.


    • Anonyymi

      Pikkupomot jäi vaikka isoista päästiin.

    • Anonyymi

      Iltalukemista

      • Anonyymi

        Ja katkeruutta joillakin.


    • Anonyymi

      Laurila tiesi kertoa että keski-suomen neuvoloissa aletaan jaottelemaan ihmisiä. Huolta herättää jos vanhempi on nähty päihtyneenä jossakin.

      • Anonyymi

        Hänellähän siitä on kokemusta


    • Anonyymi

      Tähän sivustoon kirjoittajan kannatais hakea apua itselleen.

    • Anonyymi

      Eipä unohdeta tätä

    • Anonyymi

      Seuraukset näkyvät hyvinvointialueella

    • Anonyymi

      Kyllä on pöljiä.Ei ole Laurilan vika.

    • Anonyymi
      UUSI

      Emme unohda koskaan.

      • Anonyymi
        UUSI

        Sairas!


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe