Mies ei ensin tajunnut kenen pimppiä musta juna jyystää videossa, heh.

Anonyymi

Olimme olleet jo 3 vuotta aviossa ja kerran kun mieheni oli saunassa katsoin hänen puhelintaan ja sieltähän löytyi jonkun naikkosen kuva ja viesti siinä - kiitos viimeisestä.
Ensin ajattelin heti ottaa asian puheeksi kiukuissani, mutta maltoin mieleni ja päätinkin kostaa heti tilaisuuden tullen kunnolla, kesti monta kuukautta ennen kun se lopulta tuli.
Jouduin työni takia joskus kursseille hesaan moneksi päiväksi ja yövyin keskustassa hotellissa.
Olin ollut jo kolme päivää matkalle ja huomenna pitäisi palata kotiin sadan kilometrin päähän ja päätin mennä kapakkaan jossa oli myös tanssia, puin päälleni melko seksikkäät vaatteet ja katselin peilistä mustaa tiukkaa hamettani.
Oli perjantai ja porukkaa liikkeellä paljon, kapakkaankin melkoinen jono oli, takanani oli tumma koripalloilijan näköinen pitkä mies joka tunki väkisin liian lähelle peppuani ja huomautinkin siitä usein, mutta aina vain tunki lähituntumaan.
Sisään päästyäni notkuin baaritiskillä ja kas kummaa taas se sama mies tunki takanani tilatessaan oluen, nyt tunsinkin kuinka se tahallaan hieroi etumustaan pientä peppuani vasten.
Pyysi tanssimaan ja lopulta suostuin hitaaseen jolloin välilllä lähituntumassa otti pepustani voimakkaan otteen vetäen vatsaani vasten itsensä.
Olin ainakin 30 senttiä lyhyempi ja pelästyin kun tunsin kuinka miehen elin oli selvästi koventunut ja hieroi vatsaani, jotenkin se kiihoittikin.
Lopulta se johti siihen, että lähdimme taksilla hotelliini yöllä ja jo taksissa mies vei käteni hnänen housujensa etumukseen ja tunsin kuinka siellä taisi olla melkoinen elin kovahkona.
Päästyämme huoneeseen jo heti oven mentyä kiinni mies alkoi kiihkeäsi suutelemaan ja kopeloi estoitta hameen päältä pimppiäni, mutta sanoin meneväni ensin suihkuun.
Myös hän meni vuorollaan ja olin jo sängyssä peiton alla ja kuvittelin millaisella vehkeellä mies kohta tulee suihkusta, en pettynyt.
Wau, sanoin mielessäni, kun sieltä astui melkoisella tummalla vehkeelllä varustautunut, puoliveltto kalu heiluen.
Kokeilin varovasti sitä ja tunsin kuinka se alkoi nykien kasvamaan ja kohtahan ei pieni käteni edes ylettynyt sen ympäri.
Pimppini alkoi selvästi kastumaan kuvitellessani miltä tuollainen tuntuisi sisälläni, mutta ensinhän tuli ne nuolemiset ja paksu kieli kävi pimppini sisällä ja välillä klittaani hieroen.
Nyt seurasi se kosto miehelleni ja päätinkin ottaa videokuvaa kun paksu elin tunkeutuu pimppiini ja lähettää se aamulla miehelleni.
Olin jo tässävaiheessa niin kiimassa ja märkänä siinä ja jalat levitettynä, kysyin saisinko ottaa kuvaa ja lopulta mies suostui, mutta sanoi ettei kasvoja saisi näyttää.
Otin kännykkäni ja vähän siinä tuli vapisevaa kuvaa kun jännitin katsoessani kuinka iso elin keikkuen lähestyi pimppiäni, tattikin melkein nyrkkini kokoinen pelkäsin tosissani.
Otin koko ajan kuvaa kun isolla tatilla hierottiin pimppiäni ja joka olikin heti aivan kiimanesteistäni märkänä.
Nostin jalkani niskani taakse ja siinä pimppini sitten oli tyrkyllä ja lähikuvaa otin kun musta kalu alkoi hitaasti painumaan sisääni, huusin nautinnosta kalun yhä painuessa syvemmälle sisääni.
Katsoin kuinka pimppini huulet olivat tiukkana sen ympärillä ja pohjaa tavoitteleva kalun ollessa jo täysin pimppini pohjassa vartta oli vielä melkoisesti jäljellä.
Hitaasiti sen tullessa ulospäin pimppini huulet olivat ainakin senttejä venyneenä kalun varressa, teki niin ihanaa että välillä unohdin kuvaamisen. Sitten alkoi musta juna kiihdyttämään tahtiaan ja huusin orkun tullessa estoitta, teki niin mahdottoman hyvää.
Välillä mies otti kokonaan kalunsa ulos ja sain hienoa kuvaa kun se kiilteli siinä nykien isosta siemenputesta kiimanestettä valuttaen noroina, selvästi koitti pitkittää laukeamista.
Kuului melkoista mäiskintää kun taas alkoi tosissaan paukuttamaan pimppiäni isojen pussien osuessa märkään peppuani vasten.
Välillä unohdin kuvaamisen ja tärisihän se kamera kun niin kovasti paukutettiin ja lopulta mies työnsi aivan pohjaan asti alkaen eläimellisen huutonsa säestyksellä laskea sisääni spermaaansa.
Tuntui taivaalliselta kun tunsin ensimmäiset laukaukset pimppini perällä ja niitä laukauksiahan riitti, nyt otin taas lähikuvaa kun spermaa alkoi purkautumaan kalun ja pimppini välistä sykäyksittäin.
Kalun vetäytyessä jäi pieni pimppini toviksi auki ja lorahtihan kuumaa ja paksua mälliä melkoisesti samantien ulos jatkaen valumista pitkin peppuvakoani pitkin.
Musta kalu nytkähteli siinä vieläkin juhlakunnossa valuttaen spermaa vieläkin ulos, paukautti sillä vatsaani vasten ja spermaa lennähti kännykkää kohti mennen suoraa linssiin ja samentaen kuvaa.
Hieman kun hengityksemme tasaantui, ja oluen otettuamme huomasin kuinka kalu alkoi taas nykien nostamaan varttaan, menin kontalleni lattialle ja mies otti uudelleen minut eläimellisesti taakapäin, voi kuinka tuntui ihanalle, vähän kuin väkisin otti minut rajusti.
Kotiin saavuttuani saunoimme mieheni kanssa ja sanoin että telkusta tulee hyvä dokkari.
Kesti tovin, ennen kun mies tajusi ketä siinä naidaan, kalukin oli jo kovana.

23

8044

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ihan kiva minä tykkäsin upee😍

  • Anonyymi

   surkee soomipatja rotusortoo

  • Anonyymi

   Tulipa tästä mieleen naapuri pariskunnan musta mies jonka kanssa käytiin monasti ryyppyretkillä ja muutenkin kaveerattiin. Kerran hän kehui vaimoani ja sanoi tykkäävänsä siitä kuinka hän on niin tottelevainen. Tokaisin vain hänen osaavan kyllä olla pirullisen pippurinenkin tarvittaessa ja asia jäi siihen. Tuolle pariskunnalle sitten tuli ero koska mies ramppasi jatkuvasti vieraissa ja he muuttivat pois omille tahoilleen. Mies ulkomaille ja hänen suomalainen vaimonsa jäi lapsineen pääkaupunkiseudulle. Tämä exä sanoi ettei miestä juurikaan kotisängyssä öisin näkynyt.
   Vasta muutaman vuoden jälkeen pikku hiprakassa oma vaimoni tunnusti käyneensä monesti tämän afrikan vahvistuksen ja hänen kavereittensa panopuuna. Lähes joka kerta kun vaimo oli lähtenyt lenkille tai sanonut käyvänsä salilla niin oli tuon tumman porukan kanssa pelehtimässä. Eipä asialle voinut paljon muuta kuin hymyillä. Ilmankos oli vaimoni kaverin mielestä tottelevainen kun otti aisaa miesporukalta miten käskettiin. Eipä hän kuitenkaan minua koskaan tottele ja aina on pitkälliset lämmittelyt tehtävä jotta saa pesää. On ne naiset omituisia otuksia. Ja teki vaimo minusta vielä aisurinkin ihan salaa. Kyllä varmasti on minulle naurettu selän takana näiden imelien afrikan miesten keskuudessa. On se meidän emäntäkin kyllä oikeasti aika epeli. Eipä silti en minä mitään kuuliaista lapatossua haluaisikaan. Kyllä naisella pitää olla tiettyä jääräpäisyyttä ottaa mitä haluaa.

   • Anonyymi

    Päinvastoin, uskon niiden arvostaneen sinua. Harvalla miehellä on niin kiimainen nainen kuin sinulla.


   • Anonyymi

    Kyllä tuosta pikkuisen piiskaan voi naiselle antaa.
    Silleen nauttien. Tiedät alkaa järjestämään naisellesi vierasta👍😁
    T:Jaakko


  • Anonyymi

   Oliko tämä tarina totta?

   • Anonyymi

    Vitsi vitsi!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vitsi vitsi!

    Vähän samantapainen tapaus minulla ja oli kuukausi sitten, iskin tummaihoisen hotellini tanssiravintolasta joka johti siihen että menin hänen huoneeseen jo alkuillasta.
    Olimme tyttökaverini kanssa juhlimassa minun synttäriäni mieheni luvalla ja siellä alkoi heti piirittämään jokin koripalloilija minua, itse en palloilusta vähääkään välitä ja en edes tiennyt että niitä kaupungissamme pelaa.
    Tyttökaverini iski silmää kun lähdin yläkertaan menevään hissiin, taisi olla kateellinen.
    Heti päästyäni huoneeseen vaatteet lensi vauhdilla lattialle ja voimakkailla käsillä kaappasi minut heittäen sänkyyn selälleen.
    Katselin kuinka boxserit pullottivat uhkaavasti ja mies käski minun riisua ne, hyväilin kitenkin tovin päältä ja tunsin kuinka siellä alkoi kasvamaan melkoinen elin, sieltähän ponnahti melkoinen kalu kun riisuin ne.
    Olin hämmentyneenä suu auki ja mies huomasi sen sanoen ettenkö ole koskaan nähnyt tumman miehen kalua, en tosiaan ollut kuin nettipornossa ja usein olin miettinyt miltä moinen vehje tuntuisi oikeasti.
    Puristelin sen vartta voimalla ja huomasin ettei eds käteni mennyt sen ympäri, ihailin sen kauheaa tattiosaa jonka päässä oli melkoinen reikä joka vuosi kirkasta kiimanestettä, työnsin pikkusormeni reikään, oho, se menikin pikkasen sisään.
    Pilluni oli jo tässä vaiheessa melkoisen märkänä, kun mietin että kohta saan tuota mahtavaa kalua sisääni ja kuvittelin kuinka tuosta isosta reijästä varmaan kohta lähtee siementä pimppiini melkoisella vauhdilla.
    Levitin jalkani äärimmilleen ja mies naurahti, kun näki kuinka pilluni valuttaa kiimanestettä voimalla.
    Kuuma kulli tapaili pimppini reikää ja voideltuaan tatin nesteelläni alkoi hitaasti työntyä sisääni, parkaisin kun iso tattiosa raivasi tietään sisääni, ei mennyt heti, piti useaan otteeseen työnnellä ensin, lopultahan se tunkeutui sisääni hitaasti.
    Huomasin kuinka jalkani vapisivat jännityksestä, kulli jatkoi sisään menoa hitaasti, miehen ilmeestä päätellen teki erittäin gutaa myös hänelle.
    Alkoi melkoinen ryskytys ja kun olin rentoutunut kunnolla katselin kuinka mustaa patukkaa menee sisään ja ulos vauhdilla, hetihän aloin saamaan pitkää orgasmia, kyllä teki riettaan hyvää.
    Olimme naineet tovin, kun mies veti kalunsa ulos vauhdilla pimppini maiskahtaen sen luovutti, siinä se kiilteli mustana ja mieleeni tulikin ehkäisy, mutta halusin sitä paljaana toki.
    Pannen ison tyynyt peppuni alle ja nostin jalkani melkein niskani taakse, mies työntyikin sisääni jolloin selkä oli minuun päin, oli se mahtava näky kun ei mua oltu ikinä näin naitu.
    Kalu oli siis väärinpäin minua kohti ja katsoin kuinka sen paksunnos josta kohta lähtee siementä sisääni oli mielenkiinnon kohteena.
    Siinä puolikyykyssä alkoi paukuttamaan pimppiäni vauhdin kiihtyessä melkoiseen nopeuteen, elin pysähtyi sisääni ja vaikka se oli täysin pohjassa oli vartta melkoisesti vielä ulkona.
    Sitten alkoi siementämiseni, kalun siemenputki oli paisunut melkoisesti ja katsoin kuinka se alkoi nytkähtelemään sperman lähtiessä liikkeelle osuen pilluni puhjaan.
    Oli se näky kun mällit lähti vauhdilla ja siemenputki vain paisui ja pieneni vuorotellen ja nyt alkoi pilluni olla jo melkoisessa paineessa, kun aina vain sinne tulee spermaiskuja lisää.
    Paineen tuntu vain kasvoi ja kasvoi, kunnes spermaa alkoi tulla kullin ja pilluni välistä purskahdellen ulos, melkein kuulin äänen kun se purskahteli.
    Mies huusi eläimellisesti ja aina vain riitti ja lopulta ne vaimeni kullin alkaessa vetäytyä hitaasti sisältäni, tuli kauhean paksua spermaa samantien uloskin tatin kaapiessa pilluani puhtaaksi.
    Makasimme sängyssä hengästyneenä ja sitten mies kysyikin yllättäen minulta suoraan antaisinko hänen kaverillensa myös, hämmästyin ja kielsin toki moisen.
    Mutta mietittyäni tarkrmmin mielenkiintoni heräsi ja myönnyin lopulta kuitenkin, heti mies soitti alakerrassa olevalle kaverillensa ja kohtahan olikin kaksi tummaihoista sisäällä huoneessa.
    Huh, kaksiko sieltä tulikin, pilluni alkoi uudelleen kihelmöidä ja valuttamaan kiimanestettä kun mietin asiaa, kohta tulee lisäämustaa patukkaa.
    Oli ne melkoisen kookkaita miehiä ja kohtahan ne olivatkin siinä munat paljaaltaan, katsoin niitä ja melkein kaduin heti, ne olivat vieläkin kookaimpia.
    Jalkani levitettiin äärimmilleen ja kohtahan oli taas musta kalu sisälläni joka menikin nyt liukkaasti sisääni, olihan se jo rasvattu kunnolla.
    Mies meni kyykkyyn päälleni ja alkoi siinä asennossa paukuttamaan melkoista vauhtia, toisen siinä odottaessa vuoroaan kalu pystyssä valuttaen kirkasta limaa päästä.
    Kyllä nyt saa pikku pimppini kunnolla munaa, orkkuahan alkoi tulemaan välittömästi, mutta mies ehti ensin ja ruiskutti melkoisen mällin sisääni, en ehtinyt orkkuani loppuun asti.
    Asiahan korjaantui heti kun eka kalu tuli ulos, työntyi seuraava sisääni vauhdilla, ei mitenkään haitannut toisen miehen spermat sisälläni, aikamoista kiimaa siis.
    Melkein jo alkutyönnöillä tunsin taas kun kalu alkaa nytkähtelemään sisälläni, siis jo kolmas siemennys tunnin sisällä.
    Kyllä oli kotona pimppini punaisena.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vähän samantapainen tapaus minulla ja oli kuukausi sitten, iskin tummaihoisen hotellini tanssiravintolasta joka johti siihen että menin hänen huoneeseen jo alkuillasta.
    Olimme tyttökaverini kanssa juhlimassa minun synttäriäni mieheni luvalla ja siellä alkoi heti piirittämään jokin koripalloilija minua, itse en palloilusta vähääkään välitä ja en edes tiennyt että niitä kaupungissamme pelaa.
    Tyttökaverini iski silmää kun lähdin yläkertaan menevään hissiin, taisi olla kateellinen.
    Heti päästyäni huoneeseen vaatteet lensi vauhdilla lattialle ja voimakkailla käsillä kaappasi minut heittäen sänkyyn selälleen.
    Katselin kuinka boxserit pullottivat uhkaavasti ja mies käski minun riisua ne, hyväilin kitenkin tovin päältä ja tunsin kuinka siellä alkoi kasvamaan melkoinen elin, sieltähän ponnahti melkoinen kalu kun riisuin ne.
    Olin hämmentyneenä suu auki ja mies huomasi sen sanoen ettenkö ole koskaan nähnyt tumman miehen kalua, en tosiaan ollut kuin nettipornossa ja usein olin miettinyt miltä moinen vehje tuntuisi oikeasti.
    Puristelin sen vartta voimalla ja huomasin ettei eds käteni mennyt sen ympäri, ihailin sen kauheaa tattiosaa jonka päässä oli melkoinen reikä joka vuosi kirkasta kiimanestettä, työnsin pikkusormeni reikään, oho, se menikin pikkasen sisään.
    Pilluni oli jo tässä vaiheessa melkoisen märkänä, kun mietin että kohta saan tuota mahtavaa kalua sisääni ja kuvittelin kuinka tuosta isosta reijästä varmaan kohta lähtee siementä pimppiini melkoisella vauhdilla.
    Levitin jalkani äärimmilleen ja mies naurahti, kun näki kuinka pilluni valuttaa kiimanestettä voimalla.
    Kuuma kulli tapaili pimppini reikää ja voideltuaan tatin nesteelläni alkoi hitaasti työntyä sisääni, parkaisin kun iso tattiosa raivasi tietään sisääni, ei mennyt heti, piti useaan otteeseen työnnellä ensin, lopultahan se tunkeutui sisääni hitaasti.
    Huomasin kuinka jalkani vapisivat jännityksestä, kulli jatkoi sisään menoa hitaasti, miehen ilmeestä päätellen teki erittäin gutaa myös hänelle.
    Alkoi melkoinen ryskytys ja kun olin rentoutunut kunnolla katselin kuinka mustaa patukkaa menee sisään ja ulos vauhdilla, hetihän aloin saamaan pitkää orgasmia, kyllä teki riettaan hyvää.
    Olimme naineet tovin, kun mies veti kalunsa ulos vauhdilla pimppini maiskahtaen sen luovutti, siinä se kiilteli mustana ja mieleeni tulikin ehkäisy, mutta halusin sitä paljaana toki.
    Pannen ison tyynyt peppuni alle ja nostin jalkani melkein niskani taakse, mies työntyikin sisääni jolloin selkä oli minuun päin, oli se mahtava näky kun ei mua oltu ikinä näin naitu.
    Kalu oli siis väärinpäin minua kohti ja katsoin kuinka sen paksunnos josta kohta lähtee siementä sisääni oli mielenkiinnon kohteena.
    Siinä puolikyykyssä alkoi paukuttamaan pimppiäni vauhdin kiihtyessä melkoiseen nopeuteen, elin pysähtyi sisääni ja vaikka se oli täysin pohjassa oli vartta melkoisesti vielä ulkona.
    Sitten alkoi siementämiseni, kalun siemenputki oli paisunut melkoisesti ja katsoin kuinka se alkoi nytkähtelemään sperman lähtiessä liikkeelle osuen pilluni puhjaan.
    Oli se näky kun mällit lähti vauhdilla ja siemenputki vain paisui ja pieneni vuorotellen ja nyt alkoi pilluni olla jo melkoisessa paineessa, kun aina vain sinne tulee spermaiskuja lisää.
    Paineen tuntu vain kasvoi ja kasvoi, kunnes spermaa alkoi tulla kullin ja pilluni välistä purskahdellen ulos, melkein kuulin äänen kun se purskahteli.
    Mies huusi eläimellisesti ja aina vain riitti ja lopulta ne vaimeni kullin alkaessa vetäytyä hitaasti sisältäni, tuli kauhean paksua spermaa samantien uloskin tatin kaapiessa pilluani puhtaaksi.
    Makasimme sängyssä hengästyneenä ja sitten mies kysyikin yllättäen minulta suoraan antaisinko hänen kaverillensa myös, hämmästyin ja kielsin toki moisen.
    Mutta mietittyäni tarkrmmin mielenkiintoni heräsi ja myönnyin lopulta kuitenkin, heti mies soitti alakerrassa olevalle kaverillensa ja kohtahan olikin kaksi tummaihoista sisäällä huoneessa.
    Huh, kaksiko sieltä tulikin, pilluni alkoi uudelleen kihelmöidä ja valuttamaan kiimanestettä kun mietin asiaa, kohta tulee lisäämustaa patukkaa.
    Oli ne melkoisen kookkaita miehiä ja kohtahan ne olivatkin siinä munat paljaaltaan, katsoin niitä ja melkein kaduin heti, ne olivat vieläkin kookaimpia.
    Jalkani levitettiin äärimmilleen ja kohtahan oli taas musta kalu sisälläni joka menikin nyt liukkaasti sisääni, olihan se jo rasvattu kunnolla.
    Mies meni kyykkyyn päälleni ja alkoi siinä asennossa paukuttamaan melkoista vauhtia, toisen siinä odottaessa vuoroaan kalu pystyssä valuttaen kirkasta limaa päästä.
    Kyllä nyt saa pikku pimppini kunnolla munaa, orkkuahan alkoi tulemaan välittömästi, mutta mies ehti ensin ja ruiskutti melkoisen mällin sisääni, en ehtinyt orkkuani loppuun asti.
    Asiahan korjaantui heti kun eka kalu tuli ulos, työntyi seuraava sisääni vauhdilla, ei mitenkään haitannut toisen miehen spermat sisälläni, aikamoista kiimaa siis.
    Melkein jo alkutyönnöillä tunsin taas kun kalu alkaa nytkähtelemään sisälläni, siis jo kolmas siemennys tunnin sisällä.
    Kyllä oli kotona pimppini punaisena.

    Kaikenlaista paskaa nämä hönöt tänne suoltaa


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikenlaista paskaa nämä hönöt tänne suoltaa

    Näihä se on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Näihä se on.

    Oisko nyt kumminkaan ehkä on ehkä ei.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Vähän samantapainen tapaus minulla ja oli kuukausi sitten, iskin tummaihoisen hotellini tanssiravintolasta joka johti siihen että menin hänen huoneeseen jo alkuillasta.
    Olimme tyttökaverini kanssa juhlimassa minun synttäriäni mieheni luvalla ja siellä alkoi heti piirittämään jokin koripalloilija minua, itse en palloilusta vähääkään välitä ja en edes tiennyt että niitä kaupungissamme pelaa.
    Tyttökaverini iski silmää kun lähdin yläkertaan menevään hissiin, taisi olla kateellinen.
    Heti päästyäni huoneeseen vaatteet lensi vauhdilla lattialle ja voimakkailla käsillä kaappasi minut heittäen sänkyyn selälleen.
    Katselin kuinka boxserit pullottivat uhkaavasti ja mies käski minun riisua ne, hyväilin kitenkin tovin päältä ja tunsin kuinka siellä alkoi kasvamaan melkoinen elin, sieltähän ponnahti melkoinen kalu kun riisuin ne.
    Olin hämmentyneenä suu auki ja mies huomasi sen sanoen ettenkö ole koskaan nähnyt tumman miehen kalua, en tosiaan ollut kuin nettipornossa ja usein olin miettinyt miltä moinen vehje tuntuisi oikeasti.
    Puristelin sen vartta voimalla ja huomasin ettei eds käteni mennyt sen ympäri, ihailin sen kauheaa tattiosaa jonka päässä oli melkoinen reikä joka vuosi kirkasta kiimanestettä, työnsin pikkusormeni reikään, oho, se menikin pikkasen sisään.
    Pilluni oli jo tässä vaiheessa melkoisen märkänä, kun mietin että kohta saan tuota mahtavaa kalua sisääni ja kuvittelin kuinka tuosta isosta reijästä varmaan kohta lähtee siementä pimppiini melkoisella vauhdilla.
    Levitin jalkani äärimmilleen ja mies naurahti, kun näki kuinka pilluni valuttaa kiimanestettä voimalla.
    Kuuma kulli tapaili pimppini reikää ja voideltuaan tatin nesteelläni alkoi hitaasti työntyä sisääni, parkaisin kun iso tattiosa raivasi tietään sisääni, ei mennyt heti, piti useaan otteeseen työnnellä ensin, lopultahan se tunkeutui sisääni hitaasti.
    Huomasin kuinka jalkani vapisivat jännityksestä, kulli jatkoi sisään menoa hitaasti, miehen ilmeestä päätellen teki erittäin gutaa myös hänelle.
    Alkoi melkoinen ryskytys ja kun olin rentoutunut kunnolla katselin kuinka mustaa patukkaa menee sisään ja ulos vauhdilla, hetihän aloin saamaan pitkää orgasmia, kyllä teki riettaan hyvää.
    Olimme naineet tovin, kun mies veti kalunsa ulos vauhdilla pimppini maiskahtaen sen luovutti, siinä se kiilteli mustana ja mieleeni tulikin ehkäisy, mutta halusin sitä paljaana toki.
    Pannen ison tyynyt peppuni alle ja nostin jalkani melkein niskani taakse, mies työntyikin sisääni jolloin selkä oli minuun päin, oli se mahtava näky kun ei mua oltu ikinä näin naitu.
    Kalu oli siis väärinpäin minua kohti ja katsoin kuinka sen paksunnos josta kohta lähtee siementä sisääni oli mielenkiinnon kohteena.
    Siinä puolikyykyssä alkoi paukuttamaan pimppiäni vauhdin kiihtyessä melkoiseen nopeuteen, elin pysähtyi sisääni ja vaikka se oli täysin pohjassa oli vartta melkoisesti vielä ulkona.
    Sitten alkoi siementämiseni, kalun siemenputki oli paisunut melkoisesti ja katsoin kuinka se alkoi nytkähtelemään sperman lähtiessä liikkeelle osuen pilluni puhjaan.
    Oli se näky kun mällit lähti vauhdilla ja siemenputki vain paisui ja pieneni vuorotellen ja nyt alkoi pilluni olla jo melkoisessa paineessa, kun aina vain sinne tulee spermaiskuja lisää.
    Paineen tuntu vain kasvoi ja kasvoi, kunnes spermaa alkoi tulla kullin ja pilluni välistä purskahdellen ulos, melkein kuulin äänen kun se purskahteli.
    Mies huusi eläimellisesti ja aina vain riitti ja lopulta ne vaimeni kullin alkaessa vetäytyä hitaasti sisältäni, tuli kauhean paksua spermaa samantien uloskin tatin kaapiessa pilluani puhtaaksi.
    Makasimme sängyssä hengästyneenä ja sitten mies kysyikin yllättäen minulta suoraan antaisinko hänen kaverillensa myös, hämmästyin ja kielsin toki moisen.
    Mutta mietittyäni tarkrmmin mielenkiintoni heräsi ja myönnyin lopulta kuitenkin, heti mies soitti alakerrassa olevalle kaverillensa ja kohtahan olikin kaksi tummaihoista sisäällä huoneessa.
    Huh, kaksiko sieltä tulikin, pilluni alkoi uudelleen kihelmöidä ja valuttamaan kiimanestettä kun mietin asiaa, kohta tulee lisäämustaa patukkaa.
    Oli ne melkoisen kookkaita miehiä ja kohtahan ne olivatkin siinä munat paljaaltaan, katsoin niitä ja melkein kaduin heti, ne olivat vieläkin kookaimpia.
    Jalkani levitettiin äärimmilleen ja kohtahan oli taas musta kalu sisälläni joka menikin nyt liukkaasti sisääni, olihan se jo rasvattu kunnolla.
    Mies meni kyykkyyn päälleni ja alkoi siinä asennossa paukuttamaan melkoista vauhtia, toisen siinä odottaessa vuoroaan kalu pystyssä valuttaen kirkasta limaa päästä.
    Kyllä nyt saa pikku pimppini kunnolla munaa, orkkuahan alkoi tulemaan välittömästi, mutta mies ehti ensin ja ruiskutti melkoisen mällin sisääni, en ehtinyt orkkuani loppuun asti.
    Asiahan korjaantui heti kun eka kalu tuli ulos, työntyi seuraava sisääni vauhdilla, ei mitenkään haitannut toisen miehen spermat sisälläni, aikamoista kiimaa siis.
    Melkein jo alkutyönnöillä tunsin taas kun kalu alkaa nytkähtelemään sisälläni, siis jo kolmas siemennys tunnin sisällä.
    Kyllä oli kotona pimppini punaisena.

    Kerroitko miehellesi? Luvan kokeiluunhan olit saanut. Ainakin juhlimiseen...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kaikenlaista paskaa nämä hönöt tänne suoltaa

    No et sinäkään ole paljon vaivaa nähnyt tohon kommenttiis.Niin että kukahan se hönö oikeen on tietysti se joka ekana sen kertoo ja tunnustaa.


  • Anonyymi

   Oliko videossa nähtävillä yhtään sipulia?

  • Kerro toki miehesi reaktiosta kun tunnisti ketä naidaan. Kaluhan sillä oli jo jäykkänä.

   • Anonyymi

    Joulu tulee.


  • vitunpieksäjä

   Ihana stoori mieki voisin sua kiksauttaa ei kyllä oo 18 cm mittainen mela mutta jaksan enempi ku muutaman minuutin

  • Anonyymi

   Minunkin tuttavan vaimo, vain haki kostoa miehensä uskottomuudelle! Ei kuvaamista, ei vihjailuja kotona. Naidaan jo kolmatta vuotta, ja varattu nainen nauttii estoitta kostostaan...

  • Anonyymi

   Tuhma vaimo ;)

  • Anonyymi

   En kyllä tiedä mitään yhtä kiihottavaa kuin nähdä oma vaimo odottamassa alastomana polvillaan koiran kaulapannassa vierasta miestä joka tulee alistamaan panemaan häntä. Joskus olen saanut katsoa kuinka vieras herra piiskaa vaimon. Imettää sitten kullinsa pystyyn ja vaimo ratsastaa kalulla.

   • Anonyymi

    Meillä mies on aina paikalla ja näkee kaiken.


  • Anonyymi

   Seuraavaa kostoasi odotellessa ;)

  • Anonyymi

   Varattu nainen valkeassa kauluspaidassaan ja tiukassa hameessaan koulutuspäivän jälkeen.., muut ei tajua että hidastelet tahallaan messukeskuksen tiloissa läppäriäsi tutkien. Haluat viereisen parkkihallin hiljentyvän yrityksemme kotiin lähtevistä ihmisistä, ennenkuin lähdet suojaisaan paikkaan pysäköidylle autollesi. Aamuauringossa kun ratsastit Meidät hikeen ja ravisuttaviin orgasmeihin hotellihuoneessani. Haudoit Mua kovana, tiukassa spermaa valuvassa pillussasi.., ja suukotellessamme kun hiuksesi tunki huuliemme väliin! Voihkit tuhmana ylläni, että otanhan Sut tänään puolipukeisena ja ihanan rajusti autoasi vasten.., ennen kotimatkaasi.

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin lupaa nopeutettua rajoitusten purkua

   Kohta saa taas mennä ja elää, lupaa pääministeri Marin Tvitterissä. https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d817e44a-154e-4139-a6a2-4dc4cdc272c8
   Maailman menoa
   255
   4200
  2. Andy muutti kommuuniin

   nuorten kanssa Helsingissä. Ennakoluuloton veto. Mäkin voisin asua kommuunissa vanhoilla päivilläni. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Useasti-haadetty-
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   3939
  3. Hannu lupailee kertovansa faktaa!

   Hannu oli ilmeisesti tyytymätön eksänsä Martinan antamaan haastatteluun Me Naisissa ja avautui puoliltaöin stoorissaan. Kuvassa Rambo pentu ja tekstiä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   260
   3305
  4. Mitä Sofialle tapahtui Hangossa?

   Miten täällä ei kukaan ole kiinnittänyt Sofian tilanteeseen huomiota?? Sairasti koronaa Hangossa ja viimeiset stoorit sieltä, mainitsi, että jaska aam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   129
   3024
  5. Me Naiset: Martina Aitolehti on ekaa kertaa aikuisiällä sinkku - Suhde Pikkarambo Pikkaraiseen ohi

   Yrittäjä ja somepersoona Martina Aitolehti on elämässään uuden edessä, kun parisuhde on päättynyt. Sinkkuus: uhka vai mahdollisuus… https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   77
   2393
  6. Metsävaanija Adrian Rothermel

   Iltalehdessä hymisteltiin tätä Suomeen tuotettua pedofiilia. Oli saanut alennusta tuomioon ilmoittautumalla itse, kyseessä kuitenkin itsekkäät syyt,ei
   Laki ja rikos
   15
   2171
  7. Sanna Ukkola: " Päivi Räsänen tuomiolla, Isis-naiset vapaina. Mitä ihmettä?"

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1c17b3d7-cced-47fe-8c55-858ccb9e24dc Suomi on järjetön maa.
   Maailman menoa
   452
   1965
  8. Martinasta hieno haastattelu Me Naiset -lehdessä

   Hieno haastattelu kauniista Martinasta. Jos hän olisi sotkeentunut huumeisiin tai rahanpesuun ja ollut vankilassa niin tuskinpa tekisivät haastattelua
   Kotimaiset julkkisjuorut
   322
   1561
  9. Jannika B paljasti koomisen väärinkäsityksen vauvan kanssa: "Sain erikoisia katseita kaupassa..."

   Sattuu, kun tapahtuu - erityisesti lasten kanssa... Jannika B elää lapsiperhearkea Toni Wirtasen kanssa, jossa ei sattumuksia puutu: https://www.suomi
   Kotimaiset julkkisjuorut
   3
   1442
  10. Mitä nainen olet viimeksi saanut?

   Ikäväsi kohteelta?
   Ikävä
   106
   1396
  Aihe