Kekkonen oli suomen historian alhaisin rotta

Anonyymi

Kekkonen oli itse sodan aikaisessa hallituksessa ja olisi olisi kuulunut sotasyyllistenjoikkoon, mutta neuvotteli itselleen armahduksen järjestämällä kaikki muut hallituksen jäsenet vankilaan. Tiitisen lista saattaakin paljastaa että kuinka läheinen suhde Kepulla ja Kekkosella oli KGB:hen. Sen takia listaa ei paljasteta. Se olisi nimittäin Keskustan loppu, eikä Demareiden kuten yleisesti varmaan kuvitellaan. Kepu on aivan Kekkosen näköinen puolue,. Joku porvarin, sosialistin, rikollisjärjestön ja fasistin sekasikiö jota ei ole pystytty tieteellisesti määrittämään koska tämä lisko muuttaa muotoaan niin hanakasti ja tuhoaa jokaisen joka pyrkii lähelle tarkastelemaan.

40

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vitut Kekkonen sodan aikaiseen hallitukseen kuului.

      • Anonyymi

        Kyllähän tää Keskustan korruption perinne pitää tonkia nyt esiin kunnolla. Nää on sellasia vaijettuja ja kiusallisia asioita


      • Anonyymi

        Vai että Kekkonen olisi ollut peräti ministeri sodan aikana. :D Ei noilla Urkinpalvojilla näytä olevan mitään rajaa.


    • Anonyymi

      Mitäpä tosiaan jos Tiitisen lista paljastaa että Kepun johto oli KGB:n ja Stasin taskussa kokoajan?

      • Anonyymi

        Tiitinen surmasi edellisessä elämässään miehen joka on elänyt meidän aikana nimellä Tauno Lehtonen.


    • Anonyymi

      Kekkosen toimesta isäni menetti noin 2 metriä parinsadan metrin matkalta Kuusamontien puoleisesta maaalasta kun Kuusamontietä levennettiin. Isäni ei tosin hakenut tuolloin korvausta noista menetetyistä alueista.

      • Anonyymi

        Eräsi minun sukulaiseni puolestaan SAI osakseen parin metrin syvyydeltä maata, kun ei enää kestänyt Kekkosen aikaista pakkomuuttoa etelään ja Ruotsiin.


      • Anonyymi

        Pakkolunastukset typeryksen tiehankkeisiin olivat ainoa hyvä asia. Keppanat nuolivat silti sen persettä, koska saivat maataloustukensa.


      • Anonyymi

        Kekkonen tosiaan oli ajan tiedustelupiireille tyypilliseen tapaan esoteerikko ja UFO hihhuli. Tällainen toiminta on vahva viittaus Vapaamuurariuteen ja KGB kytköksiin


    • Anonyymi

      Vuosikymmenien kuluttua nähdään lyövätkö Sanna Marin ja Maria Ohisalo Kekkosenkin vahingollisuudessa Suomen kansalle.

    • Anonyymi

      Kaiken maailman idiootit täällä Kekkosesta kirjoittavat. Kekkonen oli itsenäisyytemme ajan suurin valtiomies- ainakin tähän mennessä. Hän johti yhdessä Paasikiven kanssa Suomen rauhaan ja teollisti Suomen. Saamme suurelta osin kiittää Kekkosta maamme hyvinvoinnin rakentamisesta.

      • Anonyymi

        Maaseudun autioituminen lähti liikkeelle 60 luvulla ja tätä perinnettä keskusta jatkanut nykyhetkeen asti.


      • Anonyymi

        Kekkonen oli ikivanhaa lounaissuomalaista sukua. Professori Matti Kuusen mukaan sukunimi sai alkunsa lounaismurteiden "kekko"-termistä joka tarkoittaa viinalekkeriä.


    • Anonyymi

      Aloittajan tarttis nukkua tuohon aikaan, eikä piehtaroida mielikuvituksessaan ja jutella ja kirjoitella itsekseen pitkin yötä. Tuollainen itsekseen höpöttely vaikuttaa jo sairalloiselta toiminnalta, joten suosittelen pikaista lääkärissä käyntiä.

      • Anonyymi

        Ottaako pattiin kun totuus sun lapsuudensankarista paljastetaan?


    • Anonyymi

      On teillä saksalaisilla bolsevikeilla unelmat.

      Sä olet kateellinen.

      • Anonyymi

        Joo, tosi kateellinen maanpetturi selkääpuukottajille


    • Anonyymi

      Kekkosen aikaan suomessa keskusta piti yllä suomettumisen aikaa, peloteltiin itänaapurilla, että Kekkonen on ainoa rauhan takuumies sodalle ja tilattiin nootteja tarvittaessa Moskovasta, kun alkoi kansa epäröimään liikaa ja taas saatiin kansa kuriin, siinä lyhyesti keskustan isänmaalinen arvomaailma, pelonilmapiirin luojana.

      • Anonyymi

        Hyvin se silti toimi muutamille. Suomalaisen tukijussin ja poromiehen nousu selluköpin kanssa paskaröttelöstä ja nälästä koko maan herraksi on hämmãstyttävä. Enemmistö ei toki 'Känän' ajasta hyötynyt. Nooh juhlat on nyt juhlittu eliittiduunarien ja maa-aatelisten piirissä. Lepomäen noustua pääministeriksi alkavat maataloustukien leikkaukset.


      • Anonyymi

        Kyllä tää oli todellakin se tyrannian muoto ja tällaisesta on luovuttava. Ei voi hyväksyä tällaista toimintaa enään nykyaikana


    • Anonyymi

      Tiitisen listan julkaiseminen olisi yhteiskunnallisesti yksi oikeusvaltion arvoihin nojaava käsite, kun niitä niin paljon perään kuulutetaan ja vedotaan.

      • Anonyymi

        Salataan turvallisuuteen vedoten, minä olen sitä mieltä , että salataan poliittisen vallan menettämisen pelossa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Salataan turvallisuuteen vedoten, minä olen sitä mieltä , että salataan poliittisen vallan menettämisen pelossa.

        Pelkäsikö Timo poliittisen vallan menettämistä?,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkäsikö Timo poliittisen vallan menettämistä?,

        Väyrynen ja Tuomioja olisivat oikeat asiantuntijat vastaamaan poliittisen vallan oikeusvaltio periaatteista suomessa.


      • Anonyymi

        Kyllä se saatettaisiin julkaista jos alettais väittämään että se sisältää Keskustan johdon nimiä. Saattaisivat paljastaa sen sitten etteivät syyttömät joudu turhaan ajojahdin kohteeksi, mikäli ovat syyttömiä


    • Anonyymi

      Tiitisen listalla

      Urho Kekkonen
      Johannes Virolainen
      Paavo Väyrynen
      Ahti Karjalainen
      Viljami Kalliokoski
      Martti Miettunen

      • Anonyymi

        Myös vasemmistossa oli DDR aate ja poliittinen yhteys tiedottaa suomesta.


    • Anonyymi

      Noh rahaa satoi ovista ja ikkunoista. Eikös se ole tärkeintä. Oli idän kauppaa, oli länsi kauppaa. Rahan tuloa ei voinut estää. Mitä sillä muulla on väliä.

    • Anonyymi

      Nyt loppu roiston palvonta

    • Anonyymi

      Kekkosajan suomessa oli töitä ja vapaalla ollessa kuunneltiin Hurriganesta..

      • Kekkosen aikana Yleisradiossa soitettiin musiikkia myös varttuneemmalle ikäpolvelle. Parhaiten on jäänyt mieleen maanantaista perjantaihin klo 17 esitetty radio-ohjelma, jonka nimenä oli muistaakseni Lapikasta lattiaan. Musiikki tuossa ohjelmassa oli erittäin reipasta. Jokainen suomalainen palautui sen aikana raskaan työn rasituksesta samalla kun hellalla keitettiin kuoriperunoita ja ruskeaa kastiketta läskinpalojen kera. Ohjelma loppui joskus Koiviston valtakaudella.


    • Anonyymi

      Kekkonen on ollut maamme parhain presidentti. Halonen on heti toisena. Mannerheim ja Ryti huonoimmat.

      • Anonyymi

        Kommunistin ja putinistin mielestä tietysti nuo suomensyöjät ovat parhaita.


    • Anonyymi

      Tämä Niukkasta käsittelevä juttu koski Jatkosotaa. Kepuli-Kekkosen passi takavarikoitiin 1944 kesällä Ruotsiin vuodettujen tietojen takia. Samalla häneltä estettiin pääsy Maalaisliiton ryhmäkokouksiin, koska Kekkonen vuoti salaiset tiedot Tukholman lehtiin ja siis viholliselle.



      Tietoja hallituksen istunnoista valui Stalinille kesällä 1941

      Keskiviikko 22.10.2014 klo 17:38

      http://m.iltalehti.fi/uutiset/2014102218771596_uu.shtml

      Neuvostojohtoa informoitiin hyvin Suomen hallituksen istunnoissa käsitellyistä asioista jatkosodan alla 1941.

      Asia selviää venäläisiä dokumentteja käsittelevästä uutuuskirjasta.

      Dokumenttien mukaan entinen puolustusministeri Juho Niukkanen oli ilmoittanut Neuvostoliiton agentille saksalaisten siirtävän Pohjois-Norjasta Suomeen divisioonan.

      Niukkasesta elämäkertaa kirjoittava tutkija ei usko Niukkasen kuitenkaan olleen vakoilija.

      STT

    • Anonyymi

      Urho Kekkosen ura ei myöskään kestä kriittistä tarkastelua. Hän toimi valkoisten teloittajana Haminan valleilla 17-vuotiaana koulupoikana. 19-vuotiaana hän oli Paavo Arhinmäen tapainen katuhuligaani, joka tervasi Uspenskin katedraalin Rauhankappelin, ja se jouduttiin purkamaan. Yliopiston venäläiset ja ruotsalaiset kyltit saivat myös Urhon tervasudista.

      Etsivän keskuspoliisin nuorena poliisina Kekkonen hankki tunnustuksia nyrkeillään, jotka hän suojasi käsineillä.

      Kekkonen katkaisi Suomen urheilusuhteet Ruotsiin, joka oli tehnyt Paavo Nurmesta ammattilaisen. Hän halusi jatkaa Talvisotaa, kun Suomen valtionjohto oli valmis rauhaan. Kekkonen vaati Suomen urheilujoukkueelta natsitervehdystä 1936 Berliinin olympialaisissa. Siihen ei urheilijat tiettävästi suostuneet.

      Jatkosodan aikana Kekkonen puolusti ensin innokkaasti Saksan hyökkäystä Neuvostoliittoon, mutta huomattuaan, että Saksa häviää sodan, käänsi takkinsa ja ryhtyi rauhanopportunistiksi. Kekkonen lupaisi KGB:n upseerille Tukholmassa, että hän panee sotasyylliset linnaan sodan jälkeen – kuten tekikin.

      Presidentti Risto Ryti antoi ottaa Kekkoselta passin pois maanpetoksellisen toiminnan vuoksi. Tätä ja monia muitakaan tietoja ei mainita Kekkos-kirjallisuudessa.

      Paasikivi-seura ja Urho Kekkosen perinneyhdistys ovat keskittyneet palvomaan esikuviaan ja unohtaneet kaikki kiusalliset tiedot heidän elämästään. Niin moni ihminen on ollut rähmällään Suomen historian vääristelyssä jo Kekkosen valta-aikaan, joten heidän on vaikea tunnustaa oman menneisyytensä syntejä.

    • Anonyymi

      Sodan jatkuessa Kekkonen oli poliitikoistamme sodan varauksettomimpia ja innokkaimpia kannattajia ja Suur-Suomen rakentajia aina kevääseen 1943 saakka. Mutta sitten tapahtui käänne. Kekkonen oli käynyt Tukholmassa ja sieltä palattuaan hän pyysi Maalaisliiton ryhmäkokouksessa esittää tilannekatsauksen. Hän luki hieman hermostuneena paperista katsauksensa, jonka mukaan sodasta olisi pyrittävä irti mahdollisimman nopeasti. Alustuksesta ei käyty keskustelua, mutta äkilliseltä näyttänyt mielenmuutos hämmensi muun ryhmän. Tästä kerrotaan mm. Kalliokosken elämäkerrassa.

      Neuvostoliiton suurhyökkäyksen alettua kesäkuussa 1944 sodanjohto ilmoitti pian suorasukaisesti, että armeijamme ei tule kauan kestämään, ellei se saa merkittävää apua. Mistäpä muualta kuin Saksasta se olisi voinut apua saada. Myös maan elintarviketilanne oli erittäin huolestuttava viljavarastojen ollessa loppumaisillaan.

      Akuutista hädästä maan pelastaakseen presidentti Ryti oli Mannerheimin ja eräiden muiden huomattavimpien johtajiemme kanssa neuvoteltuaan tehnyt ns. Ribbentrop-sopimuksen, jossa hän oli luvattua apua vastaan ilmoittanut, että hän tai hänen nimittämänsä hallitus ei tee erillisrauhaa Neuvostoliiton kanssa. Sopimuksesta ennalta tietoisiin kuului Maalaisliitosta mm. Viljami Kalliokoski, mutta ei Urho Kekkonen.

      Kekkonen oli sopimuksesta tyrmistynyt. Hän oli suunniltaan Maalaisliiton ryhmäkokouksessa, jossa hän huusi, että ”sopimus on vallankaappaus” ja hän vaati julkilausumaa pikaisesta sodasta irrottautumisen puolesta. Kekkonen jäi lähes yksin, tukea hän sai vain Schildtiltä. Seuraavassa ryhmäkokouksessa kahden päivän kuluttua ministeri Reinikka kieltäytyi antamasta selostusta ryhmälle, koska ”ryhmässä on sellaisia jäseniä kuin Kekkonen, jonka kautta tiedot saattavat mennä Ruotsiin ja sieltä Venäjälle”. Tästäkin kerrotaan mm. Kalliokosken elämäkerrassa.

      Kaikki pätevät historioitsijat pitävät tuota Ribbentrop-sopimusta erittäin merkityksellisenä siksi, että sen kautta saamamme apu oli ratkaiseva vihollisen suurhyökkäyksen pysäyttämiseksi, jonka jälkeen pääsimme verrattain hyvistä asemista rauhantekoon. Sopimuksella saimme Saksalta sotilasapuna, mm. uhrautuvasti taistelleen lento-osasto Kuhlmeyn ja vähän muitakin apujoukkoja, ensimmäiset panssarinyrkkimme ja –kauhumme ja paljon muita aseita ja ammuksia. Saimme myös merkittävää elintarvikeapua, mm. viljalähetyksiä.
      Sopimuksen allekirjoittaminen yksin oli Rydiltä sankariteko. Hän uhrasi itsensä, jotta isänmaa pelastuisi. Ja kun sopimus oli täyttänyt tarkoituksensa, se mitätöityi Rydin jätettyä paikkansa ja Mannerheimin nimitettyä Hackzellin hallituksen Rydin nimittämän Linkomiehen hallituksen tilalle.

      Jos Kekkonen ei tuon sopimuksen luonnetta ja merkitystä tajunnut, hän oli todella ulkona tilanteesta tai sitten tyhmä. Kun kumpikaan ei ole uskottavaa, Kekkonen vastusti sitä härskisti, Suomen kohtalosta välittämättä, vain rakentaakseen näin itselleen kulissin, turvatakseen selustansa vastaisen varalle. Tätä näkemystä tukee se, että Kekkosen ”alter ego” Juhani Suomi kommentoi sopimusta tiiliskivikirjassaan ”Myrrysmies” vain kolmessa kappaleessa.

      Kekkosen passi takavarikoitiin kesällä 1944, luultavasti pääministerin aloitteesta. Näin estettiin matkat ja vuodot Tukholmaan.

    • Anonyymi

      Kepulit yrittää samaa suomettumisen aikaa saada takaisin, kiertävät maakunnissa eu rahasäkin kanssa lupaamassa parempaa huomista, surullista on koska nootin tilaaminen Moskovasta ei ole helppoa tänä päivänä, kun uskottavuus yhteiskuntaan puolueena on menetetty.

    • Anonyymi

      Paasikivi ja Kekkonen osasivat lukea ajan merkit oikein. Silloin, kun Saksan häviö alkoi näkyä selvältä, oli hyvä, että oli niitä jotka ymmärsivät asemoida Suomen uuteen tilanteeseen. Ilman noita miehiä Suomi olisi menettänyt paljon ihmishenkiä ja itsenäisyys olisi mennyt. Sen ymmärsivät sodan veteraanit, jotka äänestivät Paasikiven ja Kekkosen presidenteiksi- Kekkosen moneen kertaan. Täällä palstoilla räksyttävät pullamössöt, jotka eivät noista ajoista tiedä mitään.

    • Anonyymi

      Ansaitsee ehdottomasti noston. Kekkonen oli suomettunein suomalainen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      166
      2819
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2021
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2016
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1825
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe