Pituus 165cm 15v poika

Anonyymi

Moro meikän pituus on vaa joku 165cm ja oon 15v murrosikä alko joskus varmaa 11v kasvankohan enää pituutta ja ei vissii tulevaisuudes kukaa nainen huoli näin lyhyttä :(

7

142

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Naiset ei ole mitään palkintoja mitä kuuluu saada tai voittaa. Lähtökohtaisesti tuo asenne on niin ongelmallinen, että se loukkaa kaikkia ihmisiä; sinua, naisia ja on huono esimerkki miehille.

   Naiselle ja monille muillekaan ei kelpaa valittajat jotka ei huolehdi itsestään ja kitisee jostain tuollaisista pikkuasioista. Pituudella ei ole mitään väliä näissä asioissa vaan elämän asenteella ja kuinka tuot itseäsi ilmi. Keskity asioihin joihin pystyt itsessäsi terveellisesti vaikuttamaan.

   Jos sinun tavoite on vain saada nainen niin silloin sinussa ei ole ihmisenä sisältöä mistä naiset kiinnostuisi.
   Rakenna ensin itsesi kunnolla terveksi ja itsevarmaksi ihmiseksi, joka huolehtii itsestään ja ympäristöstään. Ole tekemisissä ihmisten kanssa monipuolisesti ja kiinnostunut erilaisista ihmisistä ja kunnioitat heitä.

   Jostain pituudesta ja naisen saamisesta valittaminen on niitä jotka johtaa sinut Ätmi polulle ja sieltä on vaikea koskaan päästä pois. Opettele nyt etsimään itsellesi sopivia sisäisiä ja syviä arvoja sekä asioita maailmasta, eikä vain pintapuolista roskaa.

   Tiedän, että on tujua tekstiä, mutta tällaiset asiat jätetään usein kertomatta selkeästi ja sitten nuorena keskitytään haitallisiin tavoitteisiin, kun maailma vaikuttaa niin pinnalliselta.

   • Anonyymi

    Kiitos t. Aloittaja


   • Anonyymi

    nyt tuli kyllä ihan liian vakavaa ja kovaa tekstiä nuorelle miehen alulle....
    ..älä vaan ota tota ohjetta liian vakavasti !

    Kyllä sä kelpaat ihan sellaisena kuin vaan olet, kunhan ett muutu liian teennäiseksi ja tottele liian vakavasti vakavia ohjeita... siis kyllä sä kasvat pituutta ja ihan muuutenkin ! :)


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    nyt tuli kyllä ihan liian vakavaa ja kovaa tekstiä nuorelle miehen alulle....
    ..älä vaan ota tota ohjetta liian vakavasti !

    Kyllä sä kelpaat ihan sellaisena kuin vaan olet, kunhan ett muutu liian teennäiseksi ja tottele liian vakavasti vakavia ohjeita... siis kyllä sä kasvat pituutta ja ihan muuutenkin ! :)

    Tottakai aloittaa omista kiinnostuksista ja sitten kokeilee tutustua johonkin uuteen jos sekin kiinnostaisi. Jos pelkästään jää kiinni vain pieneen maailmaan pyörimään niin silloin jää paljon asioita huomaamatta ja kokeilematta. Sekä ei tutustu uusiin ihmisiin.
    Ihminen helposti jää vain liian turvalliselle alueelle ja sitten vahvistuu se epävarma kierre, että olenko riittävä, miksi en osaa, jne.. Hyvä nuorena aloittaa tutustuminen eri asioihin, kunhan muistaa tehdä sen turvallisesti. On niin paljon vaikeampaa irtautua tutusta ja turvallisesta, sekä omista mahdollisesti synkeistä ja pinnallisista ajatuksista maailman suhteen, mitä kauemmin pyörii pienen tilan sisällä.

    Ei tarvitse mikään ekstrovertti olla, mutta säännöllisesti on hyvä yrittää tutustua johonkin uuteen aiheeseen, harrastukseen tai ihmiseen. Avoimella mielellä. Sitten vaikka ei olisikaan oma juttu niin on ainakin elämänkokemuksia ja ehkä uusia tuttavuuksia. Sosiaalisista taidoista puhumattakaan, niihin kun opetetaan ja kannustetaan turhankin huonosti nuorena. Mutta erilaisten sosiaalisten hetkien kautta oppii muista ihmisistä ja itsestään paljon asioita. Pettymyksiäkin varmasti ntulee vastaan, mutta hyvä, että niitäkin oppii käsittelemään - se vain kuuluu ihmissuhteisiin, niin kuin ne positiivisetkin jutut.


  • Anonyymi

   Sanotaan, että miehet voi kasvaa armeijassakin vielä. Ei siis huolta, vaikka kasvu hidastuukin.

  • Anonyymi

   Pituudella ei mitään väliä ole, mutta jos itse olen miestä pidempi niin ei hyvä. (Siis minä en itse tykkää siitä että olen miestä pidempi, mutta jos itse olen vaikka 160 ja mies 165 niin ei haittaa.)

   Ja olen siis 14v tyttö ja 163cm pitkä.

  • Anonyymi

   Mä huolin <3 Oon sun ikäinen ja tykkään just about sun pitusista pojista. Ootte hyvännäköisiä mun mielestä. Mua vaan pelottaa että oon liian pitkä pojille..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Hannu taitaa olla nyt historiaa

   Martina ja Vicke reissussa, Nala Eskolla. Pikkarainen uiskentelee yksikseen. Olis kyllä kiinnostavaa tietää, mitä tapahtui. Tässä suhteessa maksajan r
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   4833
  2. Tissiesi vilauttelu ei ole feministinen teko

   " jos läjä miehiä painelisi menemään ympäri Suomea erilaisissa flashmobeissa munasillaan, heitä syytettäisiin seksuaalisesta häirinnästä" https://www
   Sinkut
   172
   4021
  3. Miksei seiskalehti uutisoi erosta?

   Moni keskustelupalsta pursuaa spekulointia Martinan ja Hannun erosta, molempin ig-päivitykset sopivat kuvaan. Missä Hörkkö ja etusivun juttu??
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   2722
  4. Luksusrouva taas ulosotossa

   Hukkaan meni Nikon avustusyritykset, Sofialta karhutaan taas isoja summia https://www.seiska.fi/kotimaa/vouti-sofia-belorfin-perassa-okyelamaa-viettav
   Kotimaiset julkkisjuorut
   94
   2508
  5. Koronan levittäminen kapakoissa on perusoikeus ja rokotus&rokotepassi on pian pakko, hienoa Hjallis!

   Nyt Suomeen puuhataan rokotepassipakkoa - Hjallis Harkimo: sanktiot käyttöön rokottamattomille https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cfdb73b1-d86e-481
   Maailman menoa
   108
   1963
  6. Martinan ilmoitukset matkasta

   Ensimmäinen kuva tuli jo kun matkalla lentokentälle. Toi muija taitaa elää känny kädessä liimattuna.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1664
  7. Hyvinvointivalmentaja voi pahoin

   Kyllä niin kaikesta näkee että hyvin ei mene. Ktuota juoksua ja menoa on nyt jo liikaa . Miten käy kisojen. Keskeyttää tietenkin . Mitä sen jälkeen ..
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   1265
  8. Rakas Sofia

   Olen todella huolissani tytöistä, jotka fanittavat sinua ja tekevät kaiken samalla tavalla kuin sinä. Nyt uutisoidaan veloista, jotka ovat ulosotossa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1063
  9. Rambo kolaroi "autonsa"

   Eli Martinan sähköfiuden... 😂 Näköjään rambokin osaa jo vetää mutkat suoriksi. Eli hengen omakseen ottama kaara onkin marsun nimissä vaikka omanaan s
   Kotimaiset julkkisjuorut
   32
   1059
  10. "Marbella tuntuu niin kodilta, on aina tuntunut" sanoo Martina.

   Jep, nainen ei osaa edes vähän maan kieltä ja elää siellä turistielämää, urheilee ja syö dinnereitä. Ei mitään tekemistä oikean arjen kanssa kun pitää
   Kotimaiset julkkisjuorut
   68
   1038
  Aihe