Nopeaa toimintaa

Anonyymi

Essi oli päässyt räpläämään isoäitinsä Irman nostalgiakaappia. Siellä oli hurmaavan nätti minihame, monihelmainen, vähän vyön leveyttä pitempi ja skottiruutuinen. Helmoissa valkeaa pitsiä.

Kysyi Essi: "Mikä tämä on? Onko se jonkinlainen seksiasu?" - "Ei, kyllä se oli ihan tansseissa, joskus kesällä kadullakin käytettävä sievä asu. Olen säilyttänyt sen, koska siihen liittyy niin monia herkkiä muistoja."

"Kadulla näin lyhyen mekon käyttäminen vaati rohkeutta, mutta tansseissa se oli pakollinen, sillä pojat eivät muuten tanssittaneet, eivätkä tanssittaneet toista kertaa, jos tanssittaessa totesivat, että tytöllä on pikkupöksyt. Tanssin aikana pojat varovasti hyväilivät tytön vittua. Jotkut jopa työnsivät sormensakin emättimeen."

"Tässä hameessa tapasin isoisäsikin. Siihen aikaan ei ollut tapana sheivata posliiniksi, mutta jos tyttö vain salli, poika kyllä hyväili. Olin niin rakastunut isoisääsi, että olin jo kotimatkalla hänen kanssaan yhdynnässä. Siitä tai uusinnasta pian sen jälkeen sai äitisi alkunsa."

"Siihen aikaan kunniallisen miehen tuli ottaa vaimoksensa tyttö, jonka ´oli saattanut paksuksi´. Isoisä oli kunniallinen, joten menimme naimisiin pika pikaa, mutta olisimme varmasti menneet muutenkin, niin rakastuneita olimme toisiimme ja olemme vieläkin."

Essi vaipui unelmiin: "Saisinpa minäkin kokea jotakin yhtä romanttista? Tansseja on nykyisin vähän. Nuoria ei niissä juuri käy, ja pukeutumis- tai sanoisiko pukeutumattomuuskoodi on nykyisin toinen. Saanko lainata minihamettasi, jos kuitenkin uskaltaisin sitä jossakin käyttää?"

Ajatus sonnustautua samaan asuun kuin isoäiti aikoinaan nosti fantasioita seuraavina päivinä yhä polttavammin. Lopulta hän soitti Irmalle: "Millainen pusero minihameen kanssa oli?" Irma kertoi, että läpinäkyvä ja ilman rintaliivejä, niin että nännit olivat sievästi esillä. Se vielä lisäsi minihameen tuomaa kauneutta. Näin pukeutunut tyttö oli pojille kuin prinsessa. Aika oli romanttinen.

Essi kiitti tiedosta. Pusero, jonka hän hankki oli todella sievä. Koska se oli vihertävä, tuli toisaalta pukeutuneen vaikutelma, mutta koska se oli läpinäkyvä tuli vaikutelma, että yläosa ei ollut vaatteen peittämä. Hän mallaili moneen kertaan peilin edessä. Kyllä oli kaunis.

Essi oli nähnyt, miten kilpasiskot haukkuivat "ylipukeutuneita". Tarvittiin siis mielen karaisua ennen kaikkea siihen suuntaan. Selvähän se, että pojat katsoivat vain hyvällä tyttöä, joka rohkeni näyttää itseään.

Essi valitsi lehdestä, missä oli odotettavissa myös jonkin verran nuoria. "Ja nyt ei sitten kuin jääräpäistä rohkeutta ja herttaista käytöstä. Essi tuli sinne veljen autolla, mutta heidän ei ollut tarkoitus tansseissa juuri jutella keskenään.

Kyllä Essin astuminen tanssilavan ovesta sisään huomattiin. Heti alkuunsa monet miehet tulivat häntä tanssittamaan. Kyllä, kyllä hän antoi miesten myös hiljalleen hyväillä sukupuolielimiä. Tuli sitten poikkeuksellisen miellyttävä vain hiukan häntä vanhempi mies, Anders, häntä tanssittamaan. Hän teki heti erittäin korrektin, sivistyneen ja rehellisen vaikutelman.

Kun mies havaitsi, ettei Essillä ollut pöksyjä, hän hienostuneesti kysyi, saako hän samalla hyväillä tämän sukupuolielimiä. "Toki saat. Se varmaan tuntuu erityisen hyvältä. Sinun kätesi kosketus on ihana. Tietämättä, että olet edes olemassa, olen tullut juuri sinua etsimään."

"Juuri sinua minäkin."

Miehellä oli auto, hän otti Essin kyytiinsä ja toi kotiinsa. Essi ilmoitti osoitteen vanhemmilleen ja veljeleen. Seuraava yö vietettiin sängyssä herttaillen.

Nyt Essi ja Anders ovat pari, heillä on kaksi lasta Alec ja Molly.

2

2308

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • piiri

   Naistenlehdissä kuuluu olevan paljon artikkeleita, joiden sisällön voisi tiivistää lauseeseen: "Nyt nelikymppisenä minä tiedän, mitä todella tahdon." Jos nuoremmalla iällä on ollut huono tuuri miesasioissa, tällä asenteella portit on jo nelikymppisenä kiinni.

   Lehdet eivät julkaise kirjoituksia siksi, että ne edistäisivät seurustelua, vaan siksi, että niitä halutaan lukea. Ne edistävät lehden taloutta.

  • språkrådgivning

   Kyse on minihameen toisesta aallosta noin 20 vuotta ensimmäisen aallon jälkeen, siis 80 luvulla.

   Tuli ajoitusvirhe, sillä kuvailin minihametta sekä puseroa toisen aallon muodin mukaan, jolloin olivat siroja, kolmihelmaisia ja usein pitsitettyjä ja puserot läpinäkyviä. Ensimmäisen polven minihameet 60-luvulla olivat suoria, karuja ja peltimäisiä ja puserokankaat paksuja. Toisen aallon 80-luvulla ja nykyisyyden väliin ei mahdu kahta sukupolvea, joten Essi olisi pitänyt kuvata Irman tyttärenä. 🌹👀

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Akava kieltää sairaanhoitajien palkkojen korotukset

   Suomessa on koronapandemian vuoksi huutava puute koulutetuista sairaanhoitajista. Osa on mennyt Norjaan töihin, noin 2.000€/kk paremman palkkauksen
   Maailman menoa
   148
   4078
  2. Teholla nyt jo 72 ihmistä. Enemmän kuin kertaakaan 2020 alun jälkeen

   https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008544154.html Nyt omikron alkaa viemään teholle ja hurjin viikko alkaa huomenna. 72 on nyt teholla. Ottakaa rokot
   Maailman menoa
   255
   2669
  3. Ex-huippumalli Anne Kukkohovi hekottaa kuuman kosteasta muistosta: "Ei tarvittu pitkiä kalsareita"

   “Juontaja makasi välillä selällään lattialla happea haukkaamassa…” Kyllä viime kesä oli todellakin KUUMA.... https://www.suomi24.fi/viihde/ex-huippuma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   8
   2185
  4. Nakkilassa tapahtuu

   Missä päin Nakkilaa tuo aamullinen ampuminen tapahtui? https://www.satakunnankansa.fi/satakunta/art-2000008543567.html
   Nakkila
   16
   1905
  5. Mies, olisiko meidän

   Aika kohdata IRL ja selvittää asiat?
   Ikävä
   49
   1184
  6. Hyvä on nainen myönnän

   Pilkkasin sinua muutaman kerran koska tahdoin että lähdet pois mielestäni mutta oikeasti tahdon sinua koko ajan ja tahtoisin riisua tuon roikkuvan pai
   Ikävä
   45
   1095
  7. Vastaa mies rehellisesti

   Kohdataanko me enää koskaan?
   Ikävä
   111
   1091
  8. Karvoitus naisella

   Pitääkö jo ennen treffejä kertoa miehelle,että olen karvainen pimmsasta ja kainaloista. Osallehan tälläinen on ällöttävää ja mua taas sattuu kun mies
   Sinkut
   147
   943
  9. Sun elämäsi rakkaus

   viettää nimipäiväänsä milloin?
   Ikävä
   31
   859
  10. Jos kaivattusi

   Makaisi alastomana edessäsi, niin mitä tekisit?
   Ikävä
   64
   801
  Aihe